Persoonlijke update: Black Friday & Kerstboom optuigen

Persoonlijke update: 

Hoi! Een leuke persoonlijke update waarin ik ga shoppen tijdens Black Friday en de kerstboom komt al in huis! In het weekend vonden wij het wel tijd om het huis gezellig te maken. Dus hup: kerstboom erin. Gezellig! Ook heb ik dus wat geshopt tijdens Black Friday. Er kwam nog een vriendin langs voor mijn verjaardag en we hebben lekker sushi gegeten. Kijk mee naar de sfeervolle foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (24 november). Na een ochtend werken, kwam ik thuis en al heel snel daarna kwam een monteur voor onze cv ketel. Ik heb gezellig met hem gekletst, haha. Daarna nog even wat bloggen.


Er kwam een pakketje van Thijs. Hij had nieuwe truien besteld. Die zijn echt leuk!


Woensdag (25 november). Een ochtend werken op school en ik nam mijn kalender mee naar huis. De kinderen van groep 8 hebben alle leerkrachten getekend en daar een verjaardagskalender van gemaakt. Zo leuk en grappig.


Lekker bloggen daarna. Heb veel kunnen doen.


Na het eten lag ik lekker op de bank. Mijn knie deed wel weer zeer. Zit nog wat vocht in. Coolpack erop.


Donderdag (26 november). Een drukke dag. Niet veel foto’s gemaakt. Ben naar Arioque geweest en heb bij mijn ouders boerenkool gegeten. Ging helaas iets mis met de mosterd…… In een witte trui nog wel! Heb de trui achtergelaten bij moeders. Ze gaat proberen de vlek eruit te krijgen.


Mijn nieuwe trui is binnen van de Loavies. Met Black Friday korting besteld. Jeej leuk!


En daar zit ik weer. Nog even wat koelen.


Vrijdag (27 november). Na het werk, ging ik bij moeders koffie drinken en daarna gingen we even naar de stad. Kijk nou hoe gezellig het in Doetinchem er al uit ziet.


Tja toch even wat winkels in vanwege Black Friday. Oops….. Ik had ook nog een cadeaubon van de Rituals.


Nog even bij de H&M kijken. Die broek wordt hem niet, maar het vestje zeker wel. Heb nog een andere broek gevonden die wel beter zit.


We haalden bij de Hema lekkere pizza’s en Thijs kwam ook bij mijn ouders. Daar aten we gezellig samen.


Toen ik thuis kwam was dit pakket bij de buren afgeleverd. Nog voor mijn verjaardag van mijn oma, tante, oom, neefje en nichtje. Super lief en leuk!


We keken daarna samen de eerste twee afleveringen van de nieuwe Temptation Island. Wat een raar stemmetje heeft dat meisje zeg…. whoops.

persoonlijke update
Zaterdag (28 november). Ik begon met schoonmaken in huis, wat opruimen daarna filmde ik een shoplog.

persoonlijke update
Karlijn kwam in de middag nog gezellig voor mijn verjaardag. Ik had wat lekkers in huis gehaald.

persoonlijke update
Dit geweldige wc-papier heb ik trouwens van moeders gekregen. Lachen hè?!

persoonlijke update
Thijs belde ons op wat we wilden eten en we hadden wel zin in sushi. Karlijn had dit nog nooit gehad. Hij haalde deze heerlijke sushi. Jammie!

persoonlijke update
We hebben deze week onze boodschappen laten bezorgen. De Jumbo in s-Heerenberg is vaak erg druk. In het weekend doen wij vaak boodschappen. We besloten het maar eens te laten bezorgen. Ging prima! Makkelijk en veiliger in deze tijd.

persoonlijke update
Zondag (29 november). Een rustig ochtendje. Beetje bloggen en wat dingen opruimen. Ik zette dit blikje geluk in de vensterbank. Als het goed is, komen hier plantjes uit. Ben benieuwd!


Na de lunch zijn we even naar de MediaMarkt geweest. Zelfs daar zijn al kleine kerstdorpjes te koop, haha. Maar we kwamen daar om een nieuwe airfryer te kopen. Gelukt!

persoonlijke update
Daarna maakten we nog wat outfitfoto’s en toen we thuis kwamen hebben we de kerstspullen tevoorschijn gehaald.

persoonlijke update
Ik had vorig jaar nieuwe ballen gehaald. Zo kan ik de boom nog voller hangen. Leuk!

persoonlijke update
Kerstmuziek op en de boel gezellig maken in huis. Thijs was ondertussen bezig met de nieuwe airfryer, haha.

persoonlijke update
Etenstijd en de boom is klaar. Super gezellig weer!

persoonlijke update
Ook dit tafeltje is vast in Kerstsfeer. Ik denk dat ik nog wel meer spulletjes zou willen halen om te decoreren in Kerstsfeer, haha. Oops. Het was erg gezellig tv kijken die avond met alle lampjes en kaarsjes aan.


Maandag (30 november). Een ochtend gewerkt op school en daarna bij mijn ouders achter de laptop voor mijn blog. Ik moest namelijk naar de tandarts daarna. Netjes even de tanden gepoetst. Gelukkig geen gaatjes, helemaal niks. Stond met 2 minuten zowat weer buiten.


Dan even langs het Kruidvat om wat te halen en daarna even bij de Action naar binnen. Kijk: Astronaut Mattie. Wahaha flauw.


Ik kocht bij het Kruidvat een ijzer drankje en een lactulose drankje. Bij de Action een wc spray, kerst lampies en een leuk houdertje voor kaarsjes.

Dat was de persoonlijke update voor deze week. Een drukke, maar leuke week weer. Aankomende week ga ik genieten van de sfeer in huis. Er komt nog een video aan over mijn geshopte spulletjes trouwens! En aankomende week moet er nog een pakketje komen van de Black Friday, haha. Dat zullen we allemaal volgende week weer zien op mijn blog.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1180

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *