Persoonlijke update: douche bijna klaar & moe

Persoonlijke update: 

Hoi! In deze persoonlijke update zie je hoe het verder gaat met de verbouwing van onze badkamer. Hij is nog niet helemaal klaar, maar eind van de week konden we er al wel gebruik van maken. Verder heb ik weer veel thuis gewerkt en ik was moe. In het weekend lag ik veel op de bank. Wel ben ik even naar vrienden geweest en we keken daar naar de livestream van de Vrienden van Amstel. Kijk naar de foto’s in de persoonlijke update.


Dinsdag (12 januari). Een dag weer online met de kids.


Tussendoor kwam mijn Montessori boek binnen wat ik heb besteld. Ik mag vanuit school de montessori cursus volgen. Erg interessant!


In de middag was ik verder druk met een dictee op te nemen via mijn scherm. Maar het is gelukt!


En we luisteren netjes naar de persconferentie…. Ik ben heel benieuwd of de basisscholen toch eerder open mogen….


Woensdag (13 januari). Ik begon met een leuk spel die ochtend met de kinderen. Ga staan als je…. Ze vonden het erg leuk.


Er kwam weer een pakketje. Nu niet voor mij….. Maar voor moeders. Lekkere muesli.


In de middag had ik online theorie cursus.


En daarna heb ik thuis een kijkje genomen bij de badkamer. Wow, ziet er al anders uit dan vorige week.


Donderdag (14 januari). Ik was die ochtend even op school. Werk voor volgende week in orde maken samen met collega’s. Dat hield in: veel kopiëren.


Ik ging op tijd weer naar huis. Er lag een leuk pakketje op mij te wachten. Hier heb ik foto’s van gemaakt voor op Instagram. Daarna heb ik even geslapen op de bank. Ik was zo moe.


Eind van de middag had ik een praktijk stuk over montessori. Dat heb ik online bijgewoond. Kon ik lekker rustig blijven liggen. Vaders was flauw en maakte een foto van hoe ik erbij zat…


Mmhhh we aten een nacho schotel. Echt super lekker!


Vrijdag (15 januari). Ik deed nog wat dingen voor school die ochtend. Dingen klaar zetten digitaal voor volgende week.


Daarna nog even bloggen en tussendoor keek ik een serie. Beetje rusten.


En rond halverwege de middag, kreeg ik een berichtje dat de badkamer voor nu klaar is. Ik nam mijn spullen mee en ging samen met mijn ouders kijken. Hoe mooi ziet dit er al uit?!


Helaas kunnen ze nu niet verder. Er moeten nog wat tegels geleverd worden en deuren voor de douche. Die konden pas opgemeten worden toen de tegels er in zaten. Dus we moeten nu ongeveer 2 weken wachten en dan gaan ze weer verder. Voor nu kunnen we douchen en de wasbak gewoon gebruiken.


En daarna begon het schoonmaken van het hele huis. Alles zat onder het stof en meubels konden weer terug op de plek. Gelukkig hebben mijn ouders daar fijn bij geholpen! Oude dingen van de badkamer kwam ik tegen…. Voor de zekerheid maar bewaren.


We waren zo druk bezig dat we niet door hadden dat het alweer etenstijd was. We haalden patat en Thijs was ook klaar met werk. Konden we mooi samen eten. Daarna plofte ik op de bank en ging ik vroeg slapen. Was erg moe.

persoonlijke update
Zaterdag (16 januari). Ik maakte wat dingen schoon in de badkamer en richte de laatjes in. Verder nog wat andere dingen op de plek zetten in huis.

persoonlijke update
Verder keek ik met Thijs samen twee afleveringen van Temptation terug en daarna deed ik wat achter de laptop en lag ik veel op de bank.

persoonlijke update
Thijs was nog even wat dingen halen bij de supermarkt en nam dit voor mij mee. Super lief!

persoonlijke update
Na het eten stapten we in de auto. En het heeft gesneeuwd. Wauw. We reden naar Dennis en Ellen.

persoonlijke update
Bij hen hebben we naar de livestream van de Vrienden van Amstel gekeken. Gezellig! Het werd niet heel laat.

persoonlijke update
Zondag (17 januari). Moeders en vaders kwamen koffie drinken. Ze kwamen wat spullen brengen nog van mij en moeders kwam kapper spelen…

persoonlijke update
Daarna maakten we foto’s voor mijn Instagram. Zeer bijpassend nu: het ging om een kussensloop… Haha.

persoonlijke update
Daarna lag ik lekker op de bank. Ik keek Wie is de Mol terug.

persoonlijke update
Thijs had een heerlijke avondschotel gemaakt. Jammie!


Maandag (18 januari). Ik was de ochtend op school voor de noodopvang. Kinderen helpen inloggen in teams en tussendoor helpen met werk. Ik kreeg wel heel lief een tekening van één van de kids.

persoonlijke update
Daarna reed ik langs de Praxis om een bestelling op te halen. Wat dingen voor de badkamer. En die handschoenen zijn van Thijs voor het werk. Daarna deed ik nog wat voor school achter de laptop. Daarna nog wat bloggen.


Eind van de middag lekker douchen onder de nieuwe douche. Zo fijn!

En dat is de persoonlijke update alweer. Ik ben erg blij dat we de badkamer weer kunnen gebruiken en wat wordt deze mooi he?! Super blij mee. Hopelijk komt de rest ook snel. Aankomende week is het weer thuis werken en veel rusten denk ik…. En douchen!!! We zien het volgende week weer.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *