Persoonlijke update: crosstrainer maken & mooi weer

persoonlijke update

Persoonlijke update:ย 

Hoi! Een nieuwe weekupdate! Afgelopen week heb ik veel voor mijn blog gedaan en lekker op school gewerkt. We hadden een verjaardag van Ellen en er werd geklust in huis. Nieuw behang! Verder was het lekker weer en daar heb ik heerlijk van genoten. En samen met moeders heb ik de nieuwe crosstrainer in elkaar gezet. Of dat helemaal goed ging….. Zie de foto’s in de persoonlijke update.


Dinsdag (8 september). Na gewerkt te hebben op school reed ik naar de stad. Ik haalde een cadeautje voor een vriendin en at lekker een kaasbroodje. Mevrouw was haar lunch vergeten, haha.


Daarna zat ik wat achter de laptop voor mijn blog en deed wat voor school.


Thijs was op tijd thuis. Gezellig! We aten lekker samen.


Woensdag (9 september). Ik kwam thuis na het werk en er lag een pakketje in de bus. Altijd leuk!


Ik was bezig een video bewerken en Dennis was bij ons aan het klussen. Ondertussen kletsten we ook nog.


Tja…. gaaf kleurtje he?! Dit is gelukkig de grondlaag. Er komt een andere kleur op hoor.


Avondeten: thema oranje. Haha.

persoonlijke update
Donderdag (10 september). Na het werk op school kwam ik thuis en mijn moeder was er ook. Ons rolluik werd gemaakt en mijn moeder was er om de deur open te doen voor de heren. Daarna hebben mijn moeder en ik de crosstrainer in elkaar gezet. Dat was even een klus. We hebben ook erg veel gelachen.

persoonlijke update
En tadaaaa! Daar staat hij hoor. Een top apparaat.

persoonlijke update
Deze mevrouw is alleen niet heel handig geweest. Ik heb een buis van de crosstrainer op mijn voet laten vallen…. Er zit een bult op. Doet beetje pijn. Ach weet je wat: ik lak mijn nagels in een gezellig kleurtje. Wordt het vast minder.


Vrijdag (11 september). Werken op school en na de pauze nog het รฉรฉn en ander printen en lamineren voor de kids. Daarna reed ik naar mijn ouders.

persoonlijke update
Ik dronk even koffie met mijn moeder en daarna reed ik door naar Arioque. Ik kreeg weer een laserbehandeling voor mijn oksels.


Daarna nog even boodschapjes doen. Ik zag deze koffiesmaak. Leek mij wel wat.


Thijs was op tijd thuis en we aten samen. Daarna hebben we getankt in Duitsland. Is veel goedkoper. Ik had mijn kilometerstand nodig. Vandaar de foto, haha. Daarna lag ik lekker op de bank en keek ik Love Island.


Zaterdag (12 september). Ik probeerde de crosstrainer uit. Ding werkt top!


De koffie proeven. Kan je zeggen: ik vind hem niet lekker. Een hele rare zoete smaak. Blegh.

persoonlijke update
En ondertussen wordt er weer geklust. Dennis gaat weer verder met de muur in de woonkamer. Ik zat wat op social media en achter mijn laptop. Thijs en ik maakten nog wat foto’s en deze bewerkte ik voor een blogpost.

persoonlijke update
Ik lakte mijn nagels paars. Keek wat YouTube video’s en ging daarna weer verder voor mijn blog.

persoonlijke update
Na het avondeten hebben we Jolynn opgehaald en zijn we doorgereden naar Ellen en Dennis. Ellen vierde haar verjaardag. Aangezien je niet met veel samen mag zijn, waren wij in de avond uitgenodigd.

persoonlijke update
Het was erg gezellig en we hebben veel gelachen! Rond half 1 zijn we naar huis gereden.

persoonlijke update
Zondag (13 september). Thijs sliep uit. Ik wilde hem niet wakker maken, dus ben ik maar in mijn pyjama op het balkon gaan zitten, haha. Bezig voor mijn blog.

persoonlijke update
Na de lunch heb ik er een boek bij gepakt en heb ik lekker gelezen in het zonnetje.

persoonlijke update
Daarna keek ik Wie is de Mol & Love Island terug. Als avondeten hadden we lekkere pannenkoeken.

persoonlijke update
Maandag (14 september). De ochtend werken op school en daarna door naar huis. Daar was Dennis bezig met het nieuwe groene behang. Wordt mooi! Ik zat ondertussen buiten achter de laptop.


Wat bloggen. Ineens zat er een vriendje op mijn toetsenbord, haha.


Wauw de muur is echt zo gaaf!

En dat is deze persoonlijke update weer. Een fijn weekje waarin er veel gedaan is. Maar in het weekend lekker gerust. Dat is ook belangrijk! Aankomende week ga ik nog heerlijk genieten van het mooie weer en verder zullen we wel weer zien.

Misschien is dit ook leuk?

6 comments

  1. Zag er wel een lekker drukke week uit. Knap dat jullie zelf die crosstrainer in elkaar hebben gezet! Lijkt me niet al te makkelijk met al die onderdelen.
    Enneuh, die muur is echt mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *