Eigen fitness ruimte in de garage- welke apparatuur?-

Hoi! Hebben wij een eigen fitness ruimte in de garage? Laten we zeggen dat Thijs en ik daar mee bezig zijn. Beide willen graag wat meer sporten. En nu hebben we al twee fitness apparaten in de garage staan. Maar we willen er graag wat meer bij. Zo heb je een eigen fitness ruimte in de garage. Echt ideaal in deze tijd. We laten zien wat er op onze wensenlijst staat.

Eigen fitness ruimte in de garage

De garage van ons is namelijk best wel heel erg groot…. Naast twee auto’s een kast en een dartbord past er zeker nog meer in. En zo kwam het idee van fitness apparaten. Thijs heeft namelijk al een lange tijd een buikspier apparaat. Deze klappen we wel eens uit in de kamer. Maar is niet echt ideaal.

eigen fitness ruimte

Van zijn ouders heeft Thijs een hometrainer overgenomen. Dus dat zijn al twee apparaten voor onze eigen fitness ruimte. Maar wel willen meer, haha. Dat klinkt ook erg zeg…. Maar bij de Decathlon heb je voor een leuke prijs echt goede fitnessapparatuur. De hometrainer van de ouders van Thijs komt daar ook vandaan.

Wishlist fitness apparatuur

De crosstrainer bij mijn ouders. Wij willen een nieuwere.

Bij mijn ouders in de schuur staan ook wat fitnessapparaten. Een crosstrainer onder andere. En daar maak ik best veel gebruik van. Een crosstrainer staat dus zeker op de wishlist. Ons oog is gevallen op de Domyos Crosstrainer EL 120. Het is niet de duurste crosstrainer, maar ook niet de goedkoopste. In de winkel hebben we deze even getest en hij bevalt prima. Er staan verschillende programma’s op en hij beweegt erg fijn. Deze zouden we dus graag in onze fitness ruimte willen.

eigen fitness ruimte
De Domyos Crosstrainer EL 120

Geen stopcontact in de buurt voor een crosstrainer? Dan is deze Domyos Crosstrainer EL 520, draadloos een goede optie. Deze hoef je niet aan te sluiten op een stroomnetwerk om hem te laten werken. Ook ideaal lijkt me zo. Mochten we stopcontacten te kort komen, dan nemen we deze.

En dan willen we graag een roeiapparaat in de garage zetten. Met een roeiapparaat kun je je hele lichaam trainen. Ik weet nog toen ik naar de sportschool ging, ik ook vaak trainde op het roeiapparaat daar. Dus dat lijkt ons ook zeker wat. We hebben nu deze Domyos Roeitrainer 120 opvouwbaar, vliegwiel van 4 kg op het oog.

eigen fitness ruimte
De Domyos Roeitrainer 120 opvouwbaar, vliegwiel van 4 kg.

Deze is makkelijk opvouwbaar en kan dus handig tegen de muur aangezet worden, wanneer we deze niet gebruiken. Mochten we toch liever een groter vliegwiel willen dan hebben we de Domyos Roeitrainer 500, opvouwbaar, vliegwiel van 7 kg op het oog. Deze is net wat zwaarder en kan je net even wat meer mee.

eigen fitness ruimte

We hebben dus nog even wat uit te zoeken. Wanneer onze eigen fitness ruimte af is, zal ik jullie dat zeker laten weten. Wie weet maken we er gewoon een mini fitness club van, haha. Straks op zoek naar een knappe fitness instructeur, haha.

Heb jij fitness apparaten thuis?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *