Persoonlijke update: carnaval vieren & dagje sauna

Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is een feestelijke persoonlijke update. Afgelopen week heb ik namelijk één avond carnaval gevierd. Wat een gezellige boel was het. Verder had ik een leuke dag op werk. Een collega was namelijk jarig. Mijn voorjaarsvakantie is begonnen en deze begon heerlijk ontspannend met een dagje sauna en ik heb heel leuk nieuws!

 


Dinsdag (18 februari). Een dag werken in de winkel. Het was rustig die dag. In de avond plofte ik op de bank. Ik was niet helemaal fit. Ik keek RTL Boulevard en een serie en ging daarna op tijd slapen.


Woensdag (19 februari). Na een ochtend leesgroepjes en rekengroepjes begeleiden hadden we een studiemiddag over creatief onderwijs. Erg interessant en zeker met wat lekkers erbij.


Toen ik thuis kwam, hadden mijn ouders een bos bloemen gehaald voor mij. Waarom? Ik heb namelijk een sollicitatie gehad voor onderwijsassistent op een speciaal basisonderwijs school en ik ben aangenomen! Begin april begin ik op die school. Het is een vervanging voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat.


En er was ook nog een taartje gehaald, haha. Altijd lekker!


Donderdag (20 februari). Ik had in de ochtend een afspraak met Arioque. We wisselden wat ideeën uit en ik hielp hem wat met zijn site.


Toen ik thuis kwam ben ik lekker op de bank gaan zitten en heb wat voor mijn blog gedaan.


Met moeders thee drinken en wat lekkers erbij. Daarna keek ik een filmpje. Even rustig aan doen.


Vrijdag ( 20 februari). Ik moest de hele dag werken. Mijn collega Bianca was jarig die dag en ik versierde wat in de winkel.


Ze had taart meegebracht en op een rustig momentje aten we deze lekker op.


In mijn pauze haalde ik een patatje en zag ik de spiegeltent voor de carnaval alweer klaar staan.


Koopavond stond ik alleen en nam ik nog een gebakje van Bianca. Dankjewel, hij was erg lekker!


Zaterdag (21 februari). Ik deed rustig aan die ochtend en lakte mijn nagels. Lekker roze voor de carnaval en past bij mijn Hippie jurkje.


Na de lunch deed ik wat voor mijn blog.


En toen stond ik ineens in de Gamma. Thijs appte dat hij met Dennis laminaat ging uitzoeken. Ik wilde natuurlijk ook even helpen. En Ellen was ook gezellig meegekomen. Daarna hebben we bij mijn ouders Kippie gegeten.

persoonlijke update
En daarna kwam Joanne bij mij. We hebben ons klaargemaakt voor een avond carnaval. Als hippie en meisje uit het leger.

persoonlijke update
We zijn naar de Spiegeltent in Doetinchem geweest. Het was er gezellig druk en lekker foute muziek.

persoonlijke update
Floor was er ook met haar vriendinnen groepen en met z’n allen hebben we er een gezellig feestje van gemaakt!

persoonlijke update
Ik kwam mijn neefje en nichtje ook nog tegen. Gezellig!

persoonlijke update
‘ Nog eentje dan, nog eentje en dan ga ik naar huis’ .… Haha.

persoonlijke update
Rond 1 uur was het feest in de spiegeltent afgelopen. Het was echt super gezellig.


Daarna zijn we nog heel even naar Seqoia geweest. Daar ging het feest nog verder. Maar daar werd het wel heel druk. Samen met Romy en Joanne ging ik wat eerder weg.

persoonlijke update
Echt super lief: Thijs haalde Joanne en mij op en we reden nog even snel door de Mc Drive voor kipnuggets, haha. Joanne bleef bij Thijs en mij slapen en rond half 4 lagen we netjes in ons bedje.

persoonlijke update
Zondag (23 februari). In de ochtend deden we lekker rustig aan en om 12:00 moest ik weer werken in de winkel. Het was een rustige middag. Het was slecht weer en carnaval natuurlijk….


Als verrassing gingen we die avond uiteten met Dennis en Ellen. Omdat Dennis al zo veel geklust heeft bij Thijs in huis. Gezellig! Daarna gingen ze nog mee naar Thijs voor een kop thee en hebben we gezellig gekletst.

persoonlijke update
Maandag (24 februari). De dag erna zag ik Ellen weer, haha. Samen met haar en Jolynn zijn we een dagje naar de Veluwse Bron geweest. Heerlijk relaxen.

persoonlijke update
Het was er best druk die dag. Vakantie en badkleding dag… Gelukkig verspreiden ze zich allemaal wel. We hebben heerlijk genoten van alle sauna’s en bubbelbaden.


Ach ja en toen was het alweer etenstijd. We reden richting het centrum van Deventer (daar moest Jolynn op de trein). Maar eerst even lekker eten bij ‘ t Zusje. Kijk hoe gaaf: goud bestek!

persoonlijke update
We hadden lang niet meet bij ‘t Zusje gegeten. Het is er zooooo lekker.

persoonlijke update
Lekker eten en kletsen. Zo komen wij de avond wel door.

persoonlijke update
De toetjes zitten bij het bedrag inbegrepen. Dus daar maken wij goed gebruik van, haha. Twee rondes met toetjes. Omdat het kan! Met volle buiken en heerlijk relaxt zijn we weer naar huis gegaan.

En dat was de persoonlijke update. Het was een hele leuke week. Ik heb echt een leuke avond carnaval gehad. Volgend jaar weer, haha! Aankomende week moet ik twee dagen in de winkel werken en voor de rest heb ik vakantie. Heerlijk! Geen idee wat ik ga doen.. Zien we volgende week wel weer in een nieuwe persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *