Mijn carnavalsoutfit & hoe vier ik carnaval ?

Hoi! In deze post laat ik je mijn carnavalsoutfit zien! Over iets meer dan een week is het bij ons carnaval in Doetinchem. Mijn carnavalsoutfit heb ik al lang klaar en deze laat ik je graag zien. En hoe ik carnaval ga vieren. Daar ben ik nog niet helemaal uit. Lees het verder in dit artikel….

Mijn carnavalsoutfit

mijn carnavalsoutfit

Ik ga dit jaar als een hippie verkleed, haha. Ik heb deze outfit online besteld via carnavalskleding.nl. Er zijn zo veel toffe carnavalsoutfits op de site te vinden. Zo zag ik een een toffe catsuit en nog meer grappige dieren outfits als een kat kostuum. Maar ik had eerst een Minnie Mouse jurkje op het oog. Toen ik deze in huis kreeg en aantrok bleek deze wel heeeeel kort.

Ik had niet goed gekeken en zag op de verpakking dan ook staan: sexy Minnie Mouse outfit. Mmmh, dat is niet helemaal aan mij besteed. Ik voelde mij er niet zo fijn is en volgens mijn vriend mocht ik zo echt niet gaan, haha.

mijn carnavalsoutfit

Ik stuurde het jurkje terug en zag een super vrolijk ander jurkje: een hippie jurkje. Hier stond niet het woordje sexy bij en op de afbeeldingen leek deze ook langer. Ik bestelde het jurkje voor de zekerheid een maatje groter.

Hippie jurkje

Ik trok het vrolijke hippie jurkje aan en deze zit veel beter. Het jurkje is wat langer en daar voel ik mij fijner in. Je loopt er niet voor de mooiigheid bij met carnaval. I know. Maar toch wil ik er wel een beetje leuk uit zien, haha.

Het jurkje is super vrolijk gekleurd en heeft een heel blij patroontje. Echt een hippie patroontje. Aan de achterkant van het jurkje zitten twee touwtjes om het jurkje wat strak te trekken bij de middel. Anders valt het jurkje een beetje als een zak naar beneden.

Bij het jurkje zit ook nog een bandje. Deze kan je om je hoofd doen, maar ik heb daarvoor al een leuke bloemenkrans. Ik denk dat ik het touwtje misschien nog om mijn middel knoop.  Het touwtje heeft een heerlijk neon kleurtje. Ik zag nog meer toffe neon kleding op de site staan. Ik vind dat ook altijd erg lachen.

En de mouwen zijn zoooo grappig van het jurkje. Lekker wijd. Ik hou ervan! Onder het jurkje draag ik natuurlijk een panty. Anders is het wel een beetje koud. En qua schoenen draag ik oude sneakers. Die worden gegarandeerd vies. Beetje zonde als ik dan nieuwe schoenen aan heb.

Hoe vier ik carnaval?

De outfit is al klaar, maar waar ga ik carnaval vieren? Dat is nog even een puntje, haha. Mijn ene vriendinnengroep gaat in Doetinchem carnaval vieren. Je betaalt daar best veel entree moet ik zeggen. Maar vorig jaar was het super gezellig in de Spiegeltent in Doetinchem….

Vorig jaar in de spiegeltent in Doetinchem. Eén groot feest joh.

Of ik ga met mijn andere vriendengroep mee naar s-Heerenberg. Deze stad staat bekend om de goede carnavalsfeesten en Thijs woont daar nu natuurlijk (hij gaat trouwens voor geen goud mee, haha). Mmmh lastig lastig. Ik kan natuurlijk ook twee avonden carnaval gaan vieren.

Alleen moet ik koopzondag ook nog even een middagje werken, whaha. Het is allemaal wat. Ach, op het laatste moment zie ik wel wat ik doe denk ik. Ik heb in ieder geval keuze genoeg en heb een leuke carnavalsoutfit klaar. En in een persoonlijke update zie je vast en zeker wel hoe mijn carnaval is geweest!

mijn carnavalsoutfit

Vier jij carnaval en hoe ga jij verkleed?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Wij vieren het eigenlijk half. Vaak gaan wij bij ons naar de optocht kijken. Voor dat we naar ons nieuwe huis verhuisde woonde we aan de route van de optocht. Nu wonen we in een ander dorp en ligt de route om de hoek. Vaak ga ik dan even in Hawaii stijl. De laatste jaren hebben wij niet echt verder carnaval gevierd, maar heel zelden pakken we nog even een kroegje mee. Ik ben benieuwd komend jaar. Veel plezier voor jou alvast!!!

    Liefs Wendy

  2. Hier in Drenthe doen we niet aan carnaval.. toen ik in Zeeland woonde en ik op de basisschool zat, werd er uiteraard wel carnaval gevierd..

    Wat een superleuke outfit🤩

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *