Persoonlijke update: Barbie film, markten en lunch

Persoonlijke update: 

Hoi! Een leuke en lange persoonlijke update. We hadden veel (mini) markten. Eentje in Huissen en we stonden wel een aantal keer op Landal Stroombroek. Verder ben ik naar de Barbie film geweest en wezen lunchen met vriendinnen. Ook kwamen er vrienden bij ons eten. Een BBQ met het slechte weer werd hem niet. We hadden een andere goede oplossing. Dat zie je in deze persoonlijke update.

 


Maandag (30 juli). Nog even een kleine persoonlijke update terug naar vorige week maandag. In de avond ben ik met een vriendin naar Barbie the movie geweest. Zo leuk! Natuurlijk was ik in het roze, haha.


Het was echt een super leuke film. Er zit echt een goed verhaal in.


Dinsdag (1 augustus). En van de Barbie wereld de volgende ochtend door naar de echte wereld. Ik stond op tijd op en samen met moeders ging ik op weg naar Huissen. De Huissense braderie was daar. We hadden daar een kraam. Deze moest eerst even drooggemaakt worden.


Maar daar staat alles dan. Om 10 uur begon de markt al. We hebben het gelukkig droog gehouden die dag.


Wel een harde wind. Om wat wind te minderen, hadden we zeil opgehangen. Maar alles klapperde alsnog. De sieraden zijn helaas een paar keer omgevallen. Het zeil zat namelijk ook niet goed vast aan de kraam. Aan de voorkant hebben we dit nog vast kunnen maken met tiewraps. Helaas de achterkant niet en die moesten we geregeld vasthouden. De wind waaide zo onder het zeil en de kraam door.


Tussendoor lekker koffie met een koek.


Het was een lekkere drukke dag. We hebben best veel verkocht.


Eind van de middag haalde ik nog wat lekkers. Ik ben echt verslaafd aan deze dingen, haha.


Rond 17:00 hadden we alles opgeruimd en reden we naar huis. Het was een geslaagde dag!


Thijs had eten besteld voor ons. Lekker!


Woensdag (2 augustus). Ik werkte wat achter de computer en pakte een pakket in voor Vinted. Ik heb er kleding op staan en had wat verkocht.


Daarna haalde ik Karlijn op en reden we naar Arnhem. Daar kwam Joanne ook en we hebben met z’n drieën geluncht. En veel gekletst natuurlijk.


Nog even wat winkels in. Ik zag daar een leuk broekje voor moeders.


En omdat we nog niet uitgekletst waren, hebben we nog wat gedronken op een terrasje.


We hadden een wespenvriend die ineens in het drinken van Karlijn vloog. Stom beest. We zeiden al: die is nu boos en wil ontsnappen. Dat laten wij niet gebeuren en hadden allemaal viltjes erop gelegd, haha.


Van al dat kletsen krijg je weer trek. We hebben de leuke dag afgesloten met een lekker etentje.


Op de weg naar huis zagen Karlijn en ik nog een regenboog. Zie jij hem ook?


Toen ik ‘s avonds thuis kwam, lag mijn NA-KD pakket er, jeej.


Donderdag (3 augustus). Werken aan mijn blog en wat rommelen in huis.


Daarna ging ik met mama en oma mee naar het ziekenhuis bij opa op bezoek. We kregen daar te horen dat hij de volgende dag naar huis mag als alle spullen zijn geleverd voor zijn stoma en hulpmiddelen als rollator en bed voor beneden. Dat is fijn nieuws.


Ik reed daarna door naar Landal. We hadden weer een minimarkt daar. Ik had de helft van de spullen mee en Thijs kwam daar met de andere helft. Het was regenachtig dus hebben we binnen alles opgebouwd.


Mijn oom kwam ook nog even langs voordat hij naar oma ging. Hij heeft geholpen opbouwen. Super fijn! Daarna was het ineens heel druk. Mama kwam daarna ook. Toen mijn oom weg ging, was het weer super rustig. Je zou haast denken….. Haha.


We staan vaker op de Landal Markt en dat is altijd rond etenstijd. De hele tijd patat bestellen is ook niet alles. Dit keer doen we gezond.


Tja, we hadden tijd zat om te eten. Het was niet echt druk meer die avond.


We sluiten af met nog een lekker bakkie. We hebben wel veel gekletst met onze overbuurvrouw. Super gezellig.


Eenmaal thuis plofte ik op de bank met een serie, een rosé en een banaan. Wat een top combo.


Vrijdag (4 augustus). Ik heb gesport en daarna schoongemaakt in huis. Een lekkere roomspray door het huis en we kunnen er weer tegen.


Ik ging in de middag met papa mee bij oma op bezoek. Oma is dement en de gesprekken waren hilarisch. Ze vond het wel fijn dat we er waren.


Daarna onze vliegtickets op halen. We kunnen gaan!


Mama was bijna de hele dag bij opa en oma in huis alles neerzetten en zorgen dat alles goed staat voor opa. Ze belden papa en mij op of we zin hadden in Chinees. Opa wilde met ons allemaal Chinees eten. Dan doen we dat!


De avond bestond weer uit chillen op de bank met The Vampire Diaries. Deze serie staat op Prima. Ik heb deze heel erg lang geleden gezien op Netflix. De serie blijft geweldig en ik kan alles opnieuw kijken.


Zaterdag (5 augustus). Ik had gesport, gedoucht en wilde daarna koffie maken. Thijs trok de koelkast open….. Een grote melk bende. Ik had blijkbaar de dop er niet goed op terug gedraaid. Zo ben je de ochtend bezig met je koelkast schoonmaken. Was ook wel eens nodig, haha.


Daarna maakte ik een lekkere lunch.


Ik heb daarna mijn kledingkast eens uitgezocht. Ik heb veel….. heel veel.

persoonlijke update
Dit dus….

persoonlijke update
Eens kijken wat ik echt niet meer draag. Dat gaat weg als het niet meer zo mooi is of ik kan het verkopen als het nog top is.

persoonlijke update
Tadaaa! Ik weet het. Er hangt nog veel. Maar al minder dan ervoor.

persoonlijke update
En de andere kant! Netter he.

persoonlijke update
De rechterkant gaat allemaal weg en links staat op Vinted. Dat heb ik gelijk daarna erop gezet.

persoonlijke update
Chelsey en Jouke kwamen daarna bij ons op bezoek. Een super lief bloemetje gekregen.

persoonlijke update
We hadden een tijd geleden afgesproken om te gaan BBQ’en. Maar met dat slechte weer werd dat niks. Gourmetten kan altijd wel, haha.

persoonlijke update
We zeiden al: het is net Kerst.

persoonlijke update
Daarna speelden we nog een spelletje. Dat was echt lachen.

persoonlijke update
Zondag (6 augustus). Ik had gesport en heb weer wat kleding ingepakt wat ik verkocht heb via Vinted. Daarna keek ik The Vampire Diaries.

persoonlijke update
Het regende echt de hele middag.Bah.

persoonlijke update
We hadden die middag ook weer markt op Landal. Geen twijfel mogelijk. We bouwen alles binnen op.

persoonlijke update
Met dit weer ga je ook niet voor de lol op pad. We hadden niet veel te doen. Niet veel verkocht helaas.

persoonlijke update
Haha, hier moest ik wel om lachen. Mama was onderzetters aan het bestuderen en had totaal niet door dat er een beer voorbij liep.

persoonlijke update
Ach ja, dat gezonde eten was voor even leuk. Haha grapje. We hadden deze keer zin in een patatje. De volgende keer doen we weer gezond.

Maandag (7 augustus). Ik heb de ochtend achter de computer gezeten en nog een pakketje van Vinted ingepakt. Dit kan ik allemaal wegbrengen, haha.

Met moeders ging ik daarna even de stad in. Eerst wat lekkers eten.


En daarna vakantie inkopen doen.

En dan gaan we weer op naar Landal. Dit keer namen we de gok om buiten te staan. Tussen de wolken door scheen heel af en toe de zon.

persoonlijke update
Het was niet echt druk. Dus we konden zelf ook even een vakantie gevoel creëren, haha.

persoonlijke update
Tussendoor even wat eten. Ik had een soort nacho salade. Super lekker!

persoonlijke update
En we sloten de avond af met een hele klein regenbuitje en daarna zon. Er verscheen een mooie regenboog.

Veel gedaan afgelopen week. De week vloog dan ook voorbij. Aankomende week hebben we nog twee mini markten op Landal en dan gaan we eind die week op vakantie! Yes, zin in. De volgende persoonlijke update bevat dus daar foto’s van.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *