Roomspray en waxmelts van Het Geurmeisje

het geurmeisje

Hoi! Thuis komen in een huis dat lekker ruikt is altijd fijn en goed thuis komen. Nu hebben wij verschillende roomspray’s geprobeerd en geurkaarsen. Allemaal best lekker maar na een tijdje vervaagt de geur of vind ik de geur niet zo bijzonder meer. Ik heb nu wat nieuws! Roomspray en waxmelts van Het Geurmeisje. In deze review lees je meer over deze bijzondere en lekkere geuren.

Het Geurmeisje

Het Geurmeisje is dè plek voor heerlijke geuren in je huis. Je vindt in deze webshop roomsprays, geurkaarsen, waxmelts, geurblokjes en nog meer om alles lekker te laten ruiken. Alle geuren worden handgemaakt en hierdoor ontwikkelt Het Geurmeisje unieke geuren. Voor ieder wat wils is er wel een geur te vinden. Dat wil ik natuurlijk wel eens testen.

Roomspray

Ik ben zelf dol op zoete en frisse geuren. Die zijn er genoeg te vinden bij Het Geurmeisje. De roomspray die ik nu in huis heb is de: Roze Strand roomspray. De naam alleen al is leuk. Als een roze strand zo zou ruiken, dan zou ik er elke dag te vinden zijn. Een bloemige geur met een frisse toon. Echt zo heerlijk. Ik spray deze heerlijk mijn woonkamer en keuken rond.

het geurmeisje

In de ochtend wanneer ik beneden komt, word ik helemaal blij wanneer ik deze zoete en frisse geur ruik. Love it!  In de fles roomspray zit 80 ml. Je hoeft helemaal niet veel te sprayen om deze geur goed te ruiken. Wanneer je twee roomsprays haalt, heb je trouwens ook een leuke korting bij Het Geurmeisje.

Waxmelts

het geurmeisje

Dan iets nieuws voor mij om te proberen: waxmelts. Je breekt een blokje af van de waxreep en legt deze in het schaaltje van de brander. Een kaarsje aan en de geur verspreidt zich heerlijk door je huis. Je hebt tot wel acht uur plezier van een waxblokje. Ik heb als eerste de Limoen & Mango waxmelt getest. Deze is zooooo lekker zoet. Echt heerlijk voor de zomer. Een geur die echt bij mij in huis past. De snoepjeswinkel is geopend, haha.

Dan heb ik nog twee andere geuren. De volgende is zwarte framboos & peper. Een bijzondere combinatie dacht ik eerst. Maar de geur is echt zo heerlijk! Deze geur is wat zachter maar nog wel zoet. Zachtjes zoet zou ik deze noemen. Ik word lekker rustig van deze geur. Heerlijk voor een avondje bankhangen.

het geurmeisje

Als laatste geur heb ik nog: Freesia & Peer. Het zal je niet verbazen maar ook dit is een zoete geur. Deze zit een beetje tussen de andere twee geuren in. Zoet maar niet te mierzoet en een vleugje fris. Het is een geur die mij na acht uur nog steeds niet verveeld. De waxmelts zijn trouwens 100% natuurlijk en van biologisch afbreekbare soja gemaakt. Het leuke vind ik ook de glittertjes in de waxmelts. Geeft een mooie en luxe uitstraling.

Ben je benieuwd geworden naar welke geuren Het Geurmeisje nog meer allemaal heeft? Neem dan zeker een kijkje op de webshop. Laat je verassen door de unieke combinaties en geniet van een heerlijk geurend huis.

Gebruik jij wel eens waxmelts of een roomspray in huis? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *