Persoonlijke update: 6 jaar samen & lekkere koekjes

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! Een leuke nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week was het een groot feest aan leuke pakketjes. Eén van die pakketjes was wel heel erg lekker ook kan ik je zeggen. Ik ben naar een manueel therapeut geweest voor mijn hoofdpijn, ruimde in huis wat op en had een erg gezellig weekend. Thijs en ik zijn namelijk 6 jaar samen en dit vierden we met heerlijke sushi en een gezellig avondje op de bank. Check de foto’s snel in deze persoonlijke update.


Dinsdag (23 maart). Ik had rustig ochtendje op de bank. Wat toffe items bestellen bij NA-KD.


Ik had een broek verkocht via Marktplaats. Deze pakte ik in en deed er een visitekaartje van mij bij, haha. Beetje zelfpromotie kan wel toch.


Ik bracht daarna het pakketje weg en wandelde nog wat verder door ‘s-Heerenberg. Dit mooie stukje had ik nog nooit gezien.


Cursus journalistiek bijeenkomst nummer 3. Ik was kapot na die tijd…. Luisteren en wat aantekeningen maken. Ppff ik sliep heel snel daarna.


Woensdag (24 maart). Ik deed niet veel die dag. Ik was moe. Wel wilde ik proberen een begin te maken aan ons badkamerkastje inrichten. De schappen moesten wat hoger…. Dat lukte mij niet helemaal en ik kreeg het zelfs voor elkaar dat de spiegeldeurtjes scheef kwamen te zitten. Niet meer aanzitten dus….


Verder zat ik wat buiten in het zonnetje. Heerlijk.


Thijs kwam zijn pauze thuis maken. We liepen samen vanaf zijn vrachtwagen naar huis en hij fixte daarna ons badkamerkastje. Daarna lag ik veel op de bank.


Donderdag (25 maart). Ik zat wat buiten en binnen zat ik even achter de laptop. Mocht wat toffe sieraden uitzoeken.


De look van die dag, haha. Lekker comfy. Trui van My-Jewellery. 


In de middag heb ik in etappes het kasje ingericht. De rest ligt in mandjes in de laatjes onder de wasbak.


Jeej, mijn NA-KD pakketje is er al!


Ik heb alles gelijk gepast. Duurt even in mijn tempo, maar ben blij met de items! Vooral deze zonnebril is leuk.


Bij mijn ouders ben ik eind van de middag even in het bubbelbad geweest. Lekker relaxen. Pa heeft het kippenhok (inclusief de kippen) weggedaan. Het enige beestje dat er nog is: ‘de huisduif’. Hij vliegt en zit rondom het huis en komt eten.


Ik maakte een lekker fruitbakje en keek Chateau Meiland. Lachen weer.


Vrijdag (26 maart). Ik deed niet zo veel die ochtend. Beetje rommelen in huis , lezen en wat op de telefoon. Mijn vader kwam mij na de lunch ophalen. Hij bracht mij naar Meneer Raatjes (soort manueel therapeut). Hopelijk kan hij mij helpen met die hoofdpijn die ik nog zo erg heb. Voordat ik de auto in stapte opende ik de brievenbus en daar lag een pakketje voor mij.


Na de behandeling heb ik die open gemaakt. Super leuke sieraden! Komen snel op mijn blog.


Vaders bleef nog even gezellig thee/koffie drinken. Daarna was ik echt wel moe. Komt waarschijnlijk ook wat door de behandeling.


Thijs had voor het avondeten een heerlijke kibbeling wrap mee. Jammie. Daarna keek ik La Casa de Papel liggend op de bank.

persoonlijke update
Zaterdag (27 maart). Ik was wel moe die dag. In de ochtend deed ik de was en de bedden en tussendoor lag ik op de bank. Af en toe kwam het zonnetje er lekker door.

persoonlijke update
En daar kwam een heel leuk pakket voor mij binnen!

persoonlijke update
Ik was dit voor Instagram aan het filmen en Thijs dacht even een special effect toe te voegen…. Heerlijk joh.

persoonlijke update
Deze koekjes zijn van Huble & Crumble en zoooooo lekker joh. Als je meer wilt weten kun je op de site van Eva kijken of check de Instagram post die ik erover maakte.

persoonlijke update
Mijn nagels gelakt en verder heb ik wat gelezen.

persoonlijke update
Die chocolade paashaasjes zagen er wel heeeeel verleidelijk uit. Ook die probeerden wel. Hier zat karamel zeezout in. Jammie!

persoonlijke update
Eind van de middag zijn Thijs en ik samen een stukje gaan lopen. Je vindt van alles onderweg: iemand had zijn schoen gezet…
En we hebben de sushi opgehaald die we hadden besteld.

persoonlijke update
29 Maart zijn we officieel 6 jaar samen. Wauw! Om deze mooie gebeurtenis te vieren hadden we een gezellige zaterdagavond. Sushi, wijn en wat snacks.

persoonlijke update
Lekker genieten van het eten en daarna keken we samen een serie. Het was een erg gezellige avond samen.

persoonlijke update
Zondag (28 maart). Ik sliep wat uit en verder lag ik wat op de bank. Thijs maakte een heerlijk fruitbakje en we keken de Verraders.

persoonlijke update
In de middag zijn we foto’s wezen maken voor mijn blog. Alvast een ‘sneak peak’ van een van de setjes van NA-KD…. Het was wel koud kan ik je zeggen. In de auto de verwarming hoog en daarna reden we nog wat rond. Thijs had wat mooie huizen in de buurt gevonden die te koop staan. We gingen even kijken.

persoonlijke update
Maandag (29 maart). Ik ging die ochtend even naar school. Dit is het begin van voorzichtig weer reïntegreren. Ik sprak met de directeur en wat collega’s. Ik ging ook even mijn klas in en de kinderen hadden wat leuks gemaakt op kaarten voor mij. Super lief! Vanaf volgende week ga ik twee keer twee uur in de ochtend werken. Ik ga dan met kleine groepjes kinderen aan de slag. Fijn om daarmee te beginnen!

persoonlijke update
Van het rijden, kletsen en alle indrukken was ik daarna wel moe. Ik zat lekker op het balkon in de zon en verhuisde daarna naar de bank.

En dat is de persoonlijke update voor zover. Weer wat meer gedaan zo in de week. Fijn dat mij dat ook lukt. De dagen dat het beter gaat nemen langzaam de overhand en dat is fijn! Natuurlijk wel oppassen dat ik niet te hard van stapel ga lopen… Aankomende week staat Pasen op de planning en een vriendin komt gezellig een middagje relaxen in het bubbelbad. En dan wordt het ook nog mooi weer. Love it! 

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *