Kerstvakantie vlog 2020 #2: beetje kerst & oud en nieuw vieren

Hoi! Het is tijd voor de kerstvakantie vlog nummer 2 ! In mijn tweede week vakantie gaat het gelukkig al beter met mij. Ik ben al iets minder moe en kan al iets meer. We vieren tweede Kerstdag met heel veel lekker eten. Verder is mijn vader jarig en gaan we lekker bubbelen in het bubbelbad en we vieren natuurlijk oud en nieuw. Check de gezellige kerstvakantie vlog!

 

De kerstvakantie vlog begint gelijk met tweede kerstdag. (zie hier trouwens mijn eerste kerstvakantie vlog). Digitaal heb ik een meeting met de familie van mijn moeders kan. Echt super leuk en grappig! Daarna gaan we door naar de vader van Thijs en zijn moeder. We eten echt super veel, maar oh zo lekker!

Ik merk wel dat ik moe was van de kerstdagen. In de week verder heb ik veel gerust en zo af en toe wat gedaan. Ik kon lekker veel bloggen en keek een serie op Netflix. Mijn vader was ook nog jarig en we zijn met een mooie pakket naar hem toegegaan. Lekker gebubbeld in het bubbelbad.

En in deze vlog zie je hoe we oud & nieuw hebben gevierd bij vrienden. Wij tweeΓ«n die netjes bij twee andere op bezoek gaan. We hebben het nieuwe jaar ingeluid met sterretjes, haha. De volgende dag wilden we mijn ouders op een leuke manier verrassen…. Of dat helemaal goed ging?! Check de vlog snel!

Kerstvakantie vlog 2020 #2

En vond je de kerstvakantie vlog leuk? Vergeet dan zeker geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren op mijn kanaal. Er komen geen nieuwe vakantie vlogs aan. Dat duurt nog wel even. We gaan nu eerst weer aan het werk. Wel vanuit huis en digitaal. Benieuwd hoe dat allemaal gaat.

Ik heb zeker een hele leuke kerstvakantie gehad. Blij dat ik ook weer wat opgeknapt ben. Ondanks dat het anders was dan normaal, waren de feestdagen erg leuk en gezellig. Ik hoop dat het dit jaar de betere kant opgaat en we kerst met alle familie kunnen vieren. We zullen het allemaal zien….

Heb jij fijne feestdagen gehad?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *