We hebben een huis gekocht!

huis gekocht

Hoi! In deze video ga ik jullie iets heel leuks vertellen….. Ja, we hebben een huis gekocht! Het is echt waar. In de video vertel ik je meer over de verkoop en over het huis zelf. Waar staat het huis? En ik heb wat foto’s van het huis. Maar bovenal: check mijn video op mijn enthousiasme: we hebben een huis gekocht!

Ik ga je verder niet veel vertellen nog maar ik zou zeggen: check eerst mijn blije video. Ik herhaal hier maar twintig keer dat we een huis hebben gekocht hoor, haha. Mocht je het nog niet weten.
Veel kijkplezier!

We hebben een huis gekocht:

En ben jij net zo blij als ik? Doe dan zeker een duimpje omhoog bij deze video. En vergeet je dan ook niet te abonneren op mijn kanaal. Zo mis je niks van de verhuisvideo’s die over een tijdje gaan komen.

Het is allemaal erg snel gegaan deze week. Vorige week vrijdag en bezichtiging en afgelopen dagen definitief te horen gekregen dat het huis van ons is nu. In september vindt de overdracht plaats zoals het er nu naar uit ziet. Meer dingen weet ik ook nog niet.

Dat moet nu natuurlijk allemaal geregeld worden. Wel spannend allemaal. Ik heb nog nooit een huis gekocht, haha. Het appartement heeft Thijs zelf gekocht. Ik ben erbij in gekomen. Dit is wel wat anders. Nu kopen we samen een echt huis. Waahh, echt zo leuk!

In mijn hoofd ben ik deze stiekem al helemaal aan het indelen, haha. En ineens zie je ook allemaal leuke home decoratie…. Tja, even geduld nog en dan over een tijdje kan ik alles gaan indelen. Het fijne van dit huis, is dat het zo goed als af is. We kunnen er zo in. Hoeft niks aan verbouwd te worden. Dat is zeker erg fijn.

Ik ga met Thijs samen genieten van het feit dat we een huis gekocht hebben. Jullie zullen er snel vast meer over horen.

Heb jij handige verhuistips?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *