Festival Onesies – carnaval in een onesie?-

Festival Onesies

Hoi! Het is bijna zo ver… carnaval! Ik heb al een kaartje voor de zaterdagavond. Dan ga ik carnaval vieren in Doetinchem binnen in de Spiegeltent. Lekker warm dus. Maar ik weet dat er ook een kroegentocht is… Dat is buiten in de kou. En meelopen in een optocht is vaak ook niet echt warm. Maar met carnaval moet je verkleed. Laat ik nou een slimme oplossing daarvoor hebben: een onesie van Festival Onesies!

Festival Onesies

Festival Onesies

Festival Onesies heeft super veel grappige en leuke onesies. Voor een koukleum als ik zeer handig met de carnaval. Dan kan je buiten rondlopen zonder dat je het al te koud krijgt. En eigenlijk is een onesie gewoon zo al leuk. Ik zou deze niet alleen voor de carnaval gebruiken hoor. Nee joh, ik draag deze ook lekker in de avond.

Festival Onesies

Festival Onesies

En mij kennende is deze unicorn onesie op mijn lijf geschreven. Zoals op de achterkant staat: it’s so fluffy! En dat is ie. Ik voel mij er helemaal blij in. Laat die kroegentocht maar komen! Hoewel ik nog niet weet of ik daar wel heen ga. De zaterdagavond staat vast. Wie weet trek ik dan ook deze unicorn onesie aan. Even kijken nog.

Unicorn onesie

Het zou wel humor zijn als ik de optocht ga kijken in deze unicorn onesie. Brengt vast een hoop vrolijkheid met zich mee. Vaak kijk ik de optocht in Doetinchem namelijk. Als ik langs de kant sta, zie ik namelijk veel bekenden mee lopen in de optocht. Dat vind ik vaak wel grappig. De optocht is zaterdag 2 maart. Dit jaar weet ik nog niet of ik ga kijken. Wel staat het vast dat ik ’s avonds met vriendinnen carnaval ga vieren in de Spiegeltent.

Festival Onesies

Festival Onesies

Of ik nog een avond ga? Geen idee. Ik heb in ieder geval twee carnaval outfits! Mijn flamingopak en deze onesie. De onesie zit stiekem wel het lekkerst, haha. En is zo grappig! Voor een eventuele tweede avond zit ik goed met mijn onesie.

Festival Onesies

Ik heb in ieder geval veel zin in carnaval. Het is voor mij de eerste keer dat ik het zo vier. Heb altijd gezegd: dat is niks voor mij. Maar hé dat kan je pas zeggen als je het een keer meegemaakt hebt. En zo dachten mijn vriendinnen er ook over, dus onder grote druk (haha viel ook wel mee) heb ik een kaartje gekocht. Nu kan ik niet meer terug!

En dat is ook helemaal niet erg met deze blije onesie. Het enige rare aan de onesie is, dat er bij de kont een rits zit. Ja echt waar joh! Je kan je hele kont openritsen, haha. Misschien niet heel handig als dronken carnavalsvierders dit weten, haha.

Festival Onesies

Ga jij carnaval vieren? En hoe ga je dan verkleed?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

20 comments

  1. Haha, wat een geweldige onesie! Ik kom zelf uit Brabant (en dus Carnavallen!) en zie de laatste jaren ook steeds meer mensen in onesies Carnavallen. Alvast veel plezier met Carnaval!

    Groetjes Melissa

  2. Ik heb voor Halloween een Pikachu-onesie gekocht, hahaha. Was niet bijzonder griezelig, maar wel snel en gemakkelijk geregeld. 😉 Ik ga hem maar eens verkopen, want ik doe er nu toch niets meer mee en carnaval vieren wij hier niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *