In een flamingopak naar de carnaval?

flamingopak

Hoi! De feestdagen aan het einde van het jaar zijn voorbij, maar in het nieuwe jaar staan er ook weer leuke feestdagen op de planning! Wat dacht je begin maart van carnaval? Ja, dat is wel zo’n beetje het eerste feest weer in 2019!! En dit jaar gaat deze dame dat vieren. Ik ben helemaal geen carnavals type…. Bier, domme Nederlandstalige liedjes en dronken mensen. Is niet helemaal mijn favoriete combinatie, haha. Maar dit jaar ga ik er toch aan geloven! Ik ga in een flamingopak naar de carnaval.

Flamingopak Opposuits

In een flamingopak naar de carnaval? Ja, bij Opposuits heb je van die super grappige thema pakken. Eerst waren deze alleen bekend voor mannen. Weet je nog ‘heel vroeger’ had je van die gekleurde pakken voor mannen. Nu is dit veel uitgebreider naar pakken met printjes en zelfs damespakken. Toen ik dit super vrolijke flamingopak zag, was ik verkocht. Flamingo’s op een pak. Ik vind het hilarisch!

flamingopak

Alleen zo’n pak draag je niet overdag naar je werk dacht ik zo…. Dit is echt iets voor carnaval. Tja, en als je de outfit hebt, moet je ook echt gaan ‘carnavallen’…. Met vriendinnen ga ik waarschijnlijk dus naar de stad met carnaval. Ik weet nog niet welke dag , hoe, wat, waar enzovoort. Maar hé de outfit heb ik al wel, haha. Ik ga in een flamingopak naar de carnaval. Ik vind het wel lachen.

flamingopak

Het damespak

Het pak bestaat uit een blazer en een rok. Ik heb deze in maat S besteld en hij valt wat groot. De rok zit aan de bovenkant iets te wijd, maar hij zakt gelukkig niet af, haha. Er zit een ritssluiting aan de voorkant en aan de zijkanten zitten er stukken elastiek (rekt dus lekker mee). De blazer heeft ook wat schoudervulling, wat ik erg leuk vind. De stof is vrij dik en voelt goed aan.

flamingopak

Met blote beentjes ‘s avonds rondlopen. is niet echt een strak plan. Onder de rok heb ik een huiskleurige panty (eigenlijk vind ik dat spuuglelijk! Maar hé met carnaval kan alles). En ik ga er van uit dat Jan en alleman op mijn voeten gaan staan en de vloer zal ook niet al te schoon zijn… Dus we doen maar wat oude sneakers eronder aan.

flamingopak

Nou mensen: ik zie mij al hossend in deze outfit tussen de andere carnavalvierders staan, haha. Gelukkig duurt het nog wel even voordat het echt carnaval is en kan ik mij dus even goed voorbereiden. Ik ben erg benieuwd wat ik ervan vind en of het voor herhaling vatbaar is. Aan de outfit zal het niet liggen, haha.

Ga jij dit jaar naar het carnaval? En heb je nog tips voor mij? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *