Carnavals outfits voor 2023

Hoi! Het gezelligste feest van het jaar komt eraan: carnaval! Yes, ik heb er helemaal zin in. Ik was eerst geen groot carnaval fan maar dat is sinds een paar jaar wel anders. Elk jaar vier ik carnaval in mijn geboortestad: Doetinchem. Of zoals ze met carnaval zeggen: Leutekum! Qua outfit kun je met carnaval alle kanten op, echt heerlijk. In dit artikel laat ik wat carnaval outfits voor 2023 zien.

Carnaval outfits voor 2023

Wat we veel gaan zien dit jaar zullen personages uit een serie of film zijn. Denk aan een personage uit Dahmer, Sex Education of Wednesday. Vooral die laatste is natuurlijk een hele populaire serie. Of misschien ga je wel als personage uit de Avatar film. Met veel blauwe schmink kom je al ver.

Of ga verkleed als een mediapersoonlijkheid, influencer, zanger(es) of een andere beroemdheid die het laatste jaar veel in het nieuws is geweest. Hier kun je natuurlijk een geintje mee uithalen en lekker in uitleven. Misschien ga ik wel als Lena van Echte Meisjes in de Jungle. Een kussen onder mijn reet en klaar, haha.

Misschien een handige verkleed tip: kies een outfit die niet te ‘koud’ is. Zeker als je buiten een kroegentocht doet of de kachel niet zo hoog staat (iets met hoge energieprijzen). Van die felgekleurde foute trainingspakken zijn ideaal om dan te dragen. Je kunt deze helemaal personaliseren met accessoires.

Kies een outfit met een jasje. Die kan je dan altijd nog uitdoen. Ik heb een Hippie outfitje. Hier heb ik ook een jasje bij. Mocht ik het warm krijgen dan kan ik deze makkelijk uitdoen en omknopen. Met carnaval kan alles en hoort dit gewoon bij de outfit, haha.

Ga je met een groep carnaval vieren? Dan is het leuk om als groep samen verkleed te gaan. Kies voor een regenboog thema bijvoorbeeld. Lekker vrolijk en hier kan iedereen zijn ‘ei’ in kwijt.

Mijn carnaval outfits

Genoeg leuk tips om met carnaval verkleed te gaan. En ach: met carnaval kan alles toch? Al doe je een vrolijke gekleurde broek aan met een shirt wat er totaal niet bij staat.

Ik ga dus zelf als hippie. De outfit bestaat uit een gekleurde flared broek met een t-shirt erop die ik een beetje opknoop. Daarbij hippie accessoires en voor de kou een jasje. Het jasje heb ik gepimpt met leuke buttons. Een echte hippie zo. Helemaal leuk! Ik heb ook nog wat van die glitters om op je gezicht te plakken. Die kunnen ook overal bij dacht ik zo.

carnaval outfits voor 2023

Mijn tweede outfit is een tiroler jurkje. Een vriendin van mij heeft ook ongeveer zo’n jurkje. Samen worden we de Alpenmeisjes, haha. Ik vind het natuurlijk helemaal leuk dat het jurkje roze is. Dat past perfect bij mij. En doe ik er een huidkleurige panty onder en witte kousen met een strikje. Misschien niet een van de grootste trends deze carnaval maar wel super leuk. Met carnaval kan alles, haha.

Ik heb nu al helemaal zin in carnaval! Zet de muziek aan en tap een biertje (oké, voor mij een wijntje, haha). En feesten maar! Alaaf, alaaf, alaaf.

Hoe ga jij verkleed met carnaval?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *