Persoonlijke update: Carnavallen & sauna

Persoonlijke update: 

Hoi! Een gezellige persoonlijke update waarin mijn vakantie begonnen is. De afgelopen week werkte ik nog op school en thuis aan mijn blog. Met mijn moeder ging ik een middag de stad in en we liepen dwars door de opnames van The Passion heen. Whoops. Verder ben ik met vriendinnen de stad in geweest en hebben we carnaval gevierd. Gezellig. En de vakantie ben ik relaxt begonnen met vriendinnen in de sauna. Ohja en we plaatsen spullen in onze overkapping.

 


Dinsdag (22 februari). De ochtend op school gewerkt en daarna thuis verder voor mijn blog.


En ik zette nieuwe producten van epoxy op Heppy.


Er was een pakket bezorgd voor ons bij de buren volgens een DHL kaartje in de bus. Er stond alleen niet bij welke buren. Ik maar een rondje geappt. Gelukkig had ik bij onze eerste naaste buren al gelijk raak: daar was het pakket. Nieuwe kaarten voor Heppy!


Woensdag (23 februari). Ik werkte op school en reed na de lunch door naar mijn moeder. Met haar ging ik even de stad in. Moest een cadeautje halen en ik ging gelijk even langs Rose July. Wat leuke dingen bespreken.


Tja en dan ga je ook naar huis met een paar mooie slips.


Als we dan toch in de stad zijn, halen e gelijk wat andere dingen. Moeders wilde ook graag voor nieuwe spijkerbroeken kijken. Doen we dat gelijk.


En ik stuitte zelf ook op een super leuke flared. Laat de lente maar komen!


Nog als laatste een woonwinkel in. Haha, deze gorilla is toch geniaal?!


Teruglopend naar de auto liepen we ineens dwars door de opnames van The Passion heen in Doetinchem. Haha, echt geniaal dat dat ons weer moet overkomen. Wel erg leuk om te zien.


De buit van de middag.


De nieuwe sloffen zitten echt super fijn. Passen bij mijn interieur met dat goud, haha.


De moeder van Thijs heeft twee dozen met oude schoolspullen en babyspullen van Thijs gebracht. Na het eten keken we in de dozen. Kijk deze schattige schoentjes?!


Donderdag (24 februari). Een ochtend werken op school en daarna bezig voor mijn blog thuis. Lekker muziekje aan. Ik had daarna online een vergadering van school.


Ik maakte samen met Thijs boerenkool die avond. Lekker!


Vrijdag (25 februari). Een dag werken op school en ik kletste nog wat met collega’s. En daarna….. vakantie! Yes, we hebben lekker een weekje vrij. Ik kwam thuis en er lag een pakket op mij te wachten.


De vakantie inluiden met pizzaaaaa.


Ik keek daarna Expeditie terug. Hoe hilarisch dat Ferry weer mee doet. Ik moest er gelijk alweer om lachen.


Rond half 9 hadden we het feestje van Rachel. Het was een gezellige avond waarin we veel gelachen hebben.


Zaterdag (26 februari). Ik had mijn nieuwe broek die dag aan. Met een nieuwe trui wat een proefversie is van de drukkerij. Ziet er al gaaf uit. Ik deed die ochtend de was en druk bezig op mijn Instagram.


Daarna een karwei: de jacuzzi schoonmaken en het laatste water eruit halen.


Dat is best goed gelukt.


Ik reed na de lunch even naar de supermarkt. Ik had een panty nodig voor de avond…. Carnaval! En ik haalde gelijk wat andere dingen.


Ondertussen wat bloggen en buiten kwamen collega’s van Thijs bij elkaar. Met twee pompwagens en daar ging de meer dan 250 kilo zware jacuzzi.

persoonlijke update
Daar staat de jacuzzi. Echt heel erg fijn!

persoonlijke updateNa het eten heb ik mijn carnavalspakkie aangedaan. Met Floor de stad in. Eerst naar haar vriendinnen.

persoonlijke updateHaha, gaan we!

persoonlijke updateIn Doetinchem zijn we naar cafe Jansen geweest. Weer even wennen zo veel mensen bij elkaar.

persoonlijke updateMaar echt super gezellig.

persoonlijke update
We hebben echt super veel gelachen en onze avond heeft maar liefst nul euro gekost, haha. We hebben drankjes van andere gekregen. Geniaal. Het werd gewoon in onze handen geduwd, tja dan zeggen wij geen nee, haha.

persoonlijke update
12 uur was alles afgelopen. Voordat je de kroeg uit bent en buiten nog even kletsen. Thijs kwam ons daarna ophalen en had kipnuggets mee. Echt super lief.

Zondag (27 februari). Ik lag om 2 uur in mijn bed en sliep dus lekker uit. Daarna rustig opstarten en met Thijs lampen kijken voor in onze overkapping. En bekeken we opties om legaal online casino spellen te spelen.

persoonlijke updateTheo, Geny en Harry kwamen. Theo ging Thijs helpen met kijken voor de elektra in de overkapping. Kijken hoe en wat. Genie en ik kletsen gezellig en Harry lag heerlijk in het zonnetje. Zou hij ook stiekem carnaval gevierd hebben?!

persoonlijke update
Mijn ouders kwamen daarna en brachten wat leuks mee voor ons in de overkapping. Of ergens anders, haha. Super lief. Een klein heatertje.

persoonlijke updateWe zetten wat spullen op de plek en hingen vast twee schilderijtjes op.

persoonlijke updateDaarna konden we prima koffie drinken in de overkapping. Super leuk!


Na het eten, keek ik Boer Zoekt Vrouw.

Maandag (28 februari). Ik had een heerlijk relaxt dagje met Ellen en Jolynn bij de Veluwse Bron. Lekker in de sauna’s en bubbelbaden. Echt genoten.

Helemaal zen kwamen we buiten. Ik had een arrangement waarbij ik nog een roomspray kreeg. Mmhh.

persoonlijke updateIn Deventer hebben we daarna wat gegeten. Kijk die mooie zonsondergang.

persoonlijke updateVeel tentjes zaten vol. Aan de bar was er nog plek. We hadden trek dus kom maar door.

persoonlijke updateEcht een lekkere kipsaté.

persoonlijke update
En een toetje gaat er ook altijd nog. Het was echt een heerlijk dagje.

Dat is deze persoonlijke update weer. De vakantie ben ik heel fijn begonnen. Carnaval was echt lachen en de sauna was heerlijk rustgevend. Aankomende week ga ik lekker genieten van mijn vrije week. Er komen vriendinnen en verder zullen we het zien in de volgende persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *