Gallerix posters: Nieuwe kaart posters

Hoi! Posters kun je nooit genoeg in je huis hebben toch?  Voor mijn gevoel hangt straks ons hele nieuwe huis vol posters, haha. Maar we hebben meer ruimte dus ook meer te vullen zullen we maar zeggen. Ik heb weer een nieuwe site met hele gave posters ontdekt: Gallerix! Hier heb ik samen met vrienden super gave kaart posters uitgezocht. Ik heb zelf een nieuwe posters en zij scoorden twee gave posters met plaatsen die voor ons wat betekenen. Check onze Gallerix posters snel. Ik heb namelijk ook een leuke kortingscode te delen!

Gallerix posters

Bij Gallerix kun je gemakkelijk je posters bestellen. Je kiest je poster en daarbij een passende lijst. Wij kozen voor kaarten posters maar er zijn zoveel soorten posters te vinden op de site. Denk aan categorieën als: natuur, teksten, fashion, kinderen, grafisch en ga zo maar door. Daarnaast hebben ze een apart kopje voor geboorte posters. Hier kun je zelf je kindje op laten zetten bij de geboorte. Je kunt de naam van je kindje erbij zetten, waar en hoe laat geboren. Een echte geboorteposters dus.

Dat is voor ons niet aan de orde, haha. Ons oog viel op de kaartenposters. Je ziet veel van die stadskaarten. Je stad of dorp is dan uitgetekend en als een poster verwerkt. Bij Gallerix hebben ze dit soort posters ook. En werkelijk alle landen, steden en dorpen zijn er te vinden. Onze vrienden wonen in Dinxperlo. Zij komt daar vandaan en wilde altijd graag een kaart poster van Dinxperlo.

Dit kleine dorpje in de Achterhoek (sorry Ellen dat ik het zo even noem) bij de grens van Duitsland is er zelfs te vinden! Je kunt zelf de naam van de stad of dorp in typen. De kaart komt dan tevoorschijn en dan kun je eventueel gaan schuiven met de kaart. Kleiner/groter maken of juist de coördinaten  wat anders zetten. De kaart kun je dus helemaal aanpassen hoe jij zelf wilt.

Kaarten posters

Dit is met de kaart van Dinxperlo gelukt. Daarnaast gaan onze vrienden graag naar Eindhoven. Deze stad vinden ze erg mooi. Ook hier werd een kaart poster van opgezocht en gemaakt zoals zij hem wilden. Daarbij kun je dan ook een lijst zoeken. Alles en daarmee bedoel ik de posters en de lijsten zijn in verschillende groottes te verkrijgen. Grote posters of juist een kleinere. Er zijn veel mogelijkheden.

Gallerix posters

Maar niet alleen onze vrienden hebben een gave kaart posters. Nee, wij ook! Zoals je weet willen Thijs en ik heel graag naar Los Angeles. Hij heeft daar familie wonen. Ik ben er al twee keer geweest. Wat een geweldige stad, love it! Van LA wilden we wel graag een kaart. We zijn er een soort van mee verbonden. Deze stad is natuurlijk wel even een tikkie groter. Veel aanpassingsmogelijkheden had ik niet echt. Anders viel de helft van de stad weg, haha. Maar hoe de kaart posters is geworden vind ik heel erg gaaf.

Gallerix posters

Met de zwarte lijsten eromheen krijg de kaarten meer kracht. Het staat echt heel mooi. Onze poster komt in ons nieuwe huis op een mooi plekje te hangen. Ik heb hem nu even voor ‘proef opgehangen’ en dat staat heel erg mooi op de muur. Ik dacht eerst dat de poster wel erg groot was maar het staat juist erg leuk.

Gallerix posters

Onze vrienden hebben de posters een mooie plek gegeven onder de overkapping bij hen buiten. Echt heel erg leuk staat dit. Wel kwamen we erachter dat we ook drie ophanghaken besteld. Deze zijn helaas niet meegeleverd…. Jammer. Maar gelukkig zijn ze ook prima met een schroefje op te hangen. En mijn lijst is een klein beetje beschadigd in een hoekje. Geen idee hoe dit komt. Op het eerste gezicht zie je het gelukkig niet.

Gallerix posters

De kaart posters zijn super gaaf geworden en hangen mooi tegen de muur. Zo kunnen we naar onze favoriete steden kijken. Wil jij nou ook zo’n gave steden poster of een andere poster van Gallerix? Met de code: Girlsthings30 krijg je 30 % korting op de posters van Gallerix! (geldig t/m 22 september).

Gallerix posters

Wat vind jij van de kaartposters?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *