Vaderdag cadeau tip: DRKS sieraden- gegraveerde cadeau’s

Hoi! Het is bijna vaderdag. Op mijn werk ben ik afgelopen week al druk bezig geweest met een vaderdag cadeautje maken. We gaan een spelletje maken die de kinderen met hun papa kunnen spelen. Nu snap ik dat je dat als volwassen vrouw niet aan je vader geeft. Hoewel….. Alles kan tegenwoordig, haha. Maar geen zin om een spelletje in elkaar te knutselen voor je vader? Lees dit artikel verder voor een super leuke vaderdag cadeau tip. Iets met een gegraveerde borrelplank van DRKS sieraden….

Vaderdag

Ik vind het soms best lastig om een geschikt cadeautje voor mijn vader te vinden. Vroeger maakte je altijd een tekening of iets op school. Die tijd ben ik al lang gepasseerd. Hoewel mijn vader denk ik nog best kan lachen om een tekening van mij.

Mijn vader is groot Graafschap fan. Vaak krijgt hij iets wat daarmee te maken heeft of iets wat van de Achterhoek. Hij is trotse Achterhoeker en nu heeft de Achterhoek zijn eigen vlag. Die wordt overal op gedrukt: klompen, mondkapjes en noem maar mij. Mijn vader heeft het.

DRKS sieraden

Dit jaar is het dus tijd voor iets anders. Op de sieraden webshop van DRKS sieraden heb ik al eens eerder wat besteld. Gegraveerde armbanden. Deze heb ik toen voor moederdag aan mijn moeder gegeven. Zo hadden we een moeder-dochter armbandje. Bij DRKS kun je verschillende sieraden laten graveren met wat jij wilt.

Mijn vader is geen sieraden man. Hij draagt alleen zijn trouwring en that’s it. Het past ook niet bij hem om een sieraad te dragen. Bij de webshop hebben we wel hele gave sieraden voor mannen. Ook deze kun je laten graveren. Maar niks voor mijn vader dus.

vaderdag cadeau tip

Ik keek verder en zag op de Vaderdag pagina niet alleen maar sieraden staan, maar ook andere items die typisch iets voor vaders zijn. En deze items kun je ook laten graveren! Denk aan een gegraveerde sleutelhanger, wijnopener, onderleggers, borrelplank en nog veel meer items.

Cadeautjes voor mijn vader

Er zijn dus vele cadeau’s die je kunt laten graveren bij DRKS. Echt heel erg leuk en origineel. Mijn vader vind het in het weekend heerlijk om een biertje te drinken en wat nootjes erbij te eten. Ik dacht: hoe leuk is dat om dat op een borrelplank te serveren. En het biertje op een eigen onderzetter te zetten.

Ik liet de naam van mijn vader: Gerard, erin graveren. De tekst: best dad ever staat al standaard in de borrelplank en onderzetters. En hoe leuk staat dat?! Nu kan hij in de avonden heerlijk genieten van een borrelplankje die echt van hem is.

Het fijne van veel (gegraveerde) items, is dat je deze de volgende dag al in huis hebt. Dus een handig last minute vaderdag cadeau tip dit!

Voor mijn vader is de verrassing er grotendeels al af nu….. Of hij moet deze blogpost niet lezen, maar dat gok ik niet. Maar naast deze leuke gegraveerde items krijgt hij nog iets…. Wat dat is houd ik lekker geheim.

vaderdag cadeau tip

Een handige vaderdag cadeau tip voor als je geen tekening wilt maken voor je vader, haha. Ik zou zeker een kijkje nemen op de webshop. Er staat zo veel op en alles is eigenlijk wel te graveren. Een leuk en origineel vaderdag cadeau!

vaderdag cadeau tip

Heb jij al een vaderdag cadeau?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *