Room Make-Over: Club 9 matras & kledingkast

Hoi! In deze video heb ik een Room Make-Over! Het heeft even geduurd, maar mijn ‘ eigen kamertje’ in ons appartement is klaar! Thijs heeft een eigen kamertje met spulletjes en ik nu dus ook. Maar natuurlijk moet dat er wel ‘ fashionable’ uit zien. Vandaar een hele Room Make-Over. Ik laat jullie zien hoe dat ging en het eindresultaat natuurlijk! En ik pak een matras van Club 9 uit voor in de kamer. Met grote hilariteit….

Thijs heeft een soort ‘eigen kantoor kamertje’. Hier staat zijn bureau en een kast met spullen van hem erin. Toen ik in het appartement erbij in kwam wonen, kwamen er steeds meer spullen mee. 

Tijd voor een kamer waar je al je troep kan laten, aldus de woorden van Thijs. Er kwam een grote kledingkast, een extra logeerbed en ik haalde twee kasten die bij mijn ouders stonden ook naar de kamer. Zo kan ik alles er goed in kwijt! 

Op het extra bed moest nog een matras komen. En deze heb ik van Club 9. Wil je daar meer over weten? Dan zou ik mijn artikel over hen lezen. Ik heb nu dus ook een matras voor het bed en deze moet ik uitpakken. Gaat weer op z’n Merle’s zullen we maar zeggen.

Daarna komt het leukste gedeelte: alles inrichten en op de plek zetten. Wat leuke dingen aan de muren en klaar! In de video zie je hoe dat allemaal gaat en het eindresultaat van de kamer. Veel kijkplezier naar de Room Make-Over!

Room Make-Over video

En vond je de video leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog bij de video! Zou ik heel erg leuk vinden. 

Het slaapt echt fijn in de kamer. Ik slaap er zo nu en dan. Het matras ligt echt heerlijk moet ik zeggen. Alsof ik op een wolkje lig. Ben je benieuwd geworden naar een matras van Club 9? Bekijk hun site en gebruik eventueel deze kortingscode voor 10 % korting: GIRLSTHINGS10 .

Alle spulletjes die ik nodig heb staan super leuk op mijn kamer. Alles lekker bij de hand en de kamer ziet er top uit. Een beetje een Girls-Things kamer, haha. Ik zal in de komende tijd vast en zeker nog wat meer gaan spelen met decoratie en andere spulletjes. Mij kennende. Maar de gave basis is er. En daar ben ik heel blij mee!

Wat vind jij van de Room Make-Over?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *