Onbekend telefoonhoesje – belang telefoenhoesje

Hoi! Het mysterie van het onbekend telefoonhoesje. Het klinkt als de titel van een boek joh. Dat is het niet kan ik je zeggen. Het is een klein verhaal wat ik je wil vertellen. Plus in dit artikel ik je waarom telefoonhoesjes zo belangrijk zijn. Lees je gezellig mee?!

Mysterie van het onbekend telefoonhoesje

Een tijdje terug heb ik wat toffe telefoonhoesjes ontvangen. Echt zo leuk! Ik had drie hoesjes besteld om zo wat te kunnen afwisselen. Een hoesje met alpaca’s erop, een hoesje met een spiegel en een gewoon doorzichtig siliconen hoesje. Hier wil ik namelijk een Girls-Things sticker op doen. Zo heb ik mijn eigen blog hoesje.

De eerste twee hoesjes waren top en pasten goed. Toen wilde ik het transparante hoesje proberen. Huh, deze zag er anders uit dan ik had besteld. Er zat een gleuf in… Dat klopt niet. En hij paste ook al niet om mijn iPhone 11 heen. Wat bleek? Het was een foutje.

Een dag later kreeg ik mijn goede hoesje al toegestuurd. Super goed zeg! Het ‘ verkeerde’ hoesje mocht ik ook houden. Kon ik dat eventueel weggeven…. Ik had alleen geen idee voor welke telefoon deze dan wel geschikt was. Ik gekeken op de site en daar stonden zo veel verschillende telefoons bij.

onbekend telefoonhoesje

Oké. Het bedrijf had ik ook een mail gestuurd en die wisten het ook niet zeker. Ze dachten voor een iPhone 11 pro / pro max. De dag erna was mijn moeder bij mij. Ik zei voor de grap: probeer het hoesje eens om jouw telefoon. En warempel….  Deze paste! Om een iPhone X kan het hoesje dus. Blijkbaar kan deze om verschillende telefoons. Bijzonder….

Maar moeder was blij met het hoesje en gebruikt deze nu. Er zit een soort gleuf in waar je een pasje in kan bewaren. Kan altijd handig zijn. Het hele verhaal vond ik wel grappig. Een hoesje dat op een iPhone kan passen en om een Samsung telefoon. Oké, het zal, haha.

onbekend telefoonhoesje

Maar het onbekende telefoonhoesje heeft een mooi plekje. Wie weet fix ik ook wel een keer een telefoonhoesje iPhone SE voor de phone van mijn vader. Hier past het hoesje namelijk niet omheen. Is ook een ander model natuurlijk dan de iPhone X van moeders.

Links de iPhone X en rechts de iPhone SE.

Belang telefoonhoesje

Bescherming

Waarom is een telefoonhoesje eigenlijk zo belangrijk voor je telefoon? Het beschermt je telefoon natuurlijk! Ik ga je eerlijk zeggen. Mijn telefoon had al lang in 100 stukjes gelezen als er geen hoesje om heen zat. Ik laat mijn telefoon nog wel eens vallen. Een goed hoesje beschermt je telefoon tegen het vallen. Ik heb nu een hoesje met een soort bumpers aan de hoeken. Dat is al helemaal veilig.

Waterbestendig

Wist je dat er ook hoesjes zijn die je telefoon waterbestendig maken?! Zo kan je gave foto’s onder water maken bijvoorbeeld. En een leuk hoesje is ook gewoon hip voor je telefoon. Het maakt je telefoon leuker en net even anders. Ik heb mijn hoesje bijvoorbeeld helemaal gepersonaliseerd.

Hip en onderscheidend

Plus het onderscheidt je telefoon. Met een hoesje kun je je telefoon makkelijk herkennen. Kies voor een vrolijk of uniek design voor je hoesje. Zo raak je deze nooit kwijt en herken je je telefoon altijd.

onbekend telefoonhoesje

Pasjes

En een hoesje is tegenwoordig niet alles voor de bescherming en vrolijkheid. Vaak kun je er ook pasjes en dergelijke in kwijt. Het onbekende telefoonhoesje van mijn moeder is een goed voorbeeld. Hier kan makkelijk een ID-kaart in. Zo heb je die makkelijk bij de hand als je niet je hele portemonnee mee wilt nemen. Ideaal!

Moeders is blij met haar hoesje en ik ook met de mijne. Ze zijn uniek, beschermen goed en ik raak mijn telefoon nooit kwijt zo (hoop ik, haha).

Wat voor telefoonhoesje heb jij?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *