Accessoires voor mijn iPhone 11 – hoesjes & meer-

accessoires voor mijn iPhone

Hoi! Zonder mijn telefoon ben ik nergens. Dat klinkt ook wel heel ernstig hè. Misschien wat overdreven, maar mijn telefoon wijkt nooit van mijn zijde. In deze tijd is bereikbaarheid ook belangrijk en weten we niet beter. Mijn iPhone 11 werkt nog steeds super en is zo fijn! Ik scoorde onlangs wat leuke accessoires voor mijn iPhone 11. Kijk mee!

Accessoires voor mijn iPhone 11

Nieuwe telefoonhoesjes zijn altijd leuk! En zo dacht ik ook over de nieuwe accessoires voor mijn iPhone 11. Ik loop al erg lang met hetzelfde hoesje rond. Een nieuwe mag ook wel eens. En waarom een nieuwe? Een beetje afwisseling is ook wel leuk.

Vandaar dat ik drie nieuwe iPhone 11 hoesjes heb. Zo kan ik de look van mijn telefoon nog eens afwisselen. Een goed en fijn hoesje is super belangrijk voor je telefoon. Hij geeft bescherming en stevigheid aan je telefoon. Aangezien ik soms een kluns kan zijn is een goed hoesje zeker belangrijk.

Ook heb ik een screenprotector over mijn scherm. Mocht je telefoon vallen dan beschermt deze je glas. Ook de hoekjes van je iPhone zijn belangrijk te beschermen. En dat brengt mij bij het eerste hoesje. Deze heeft namen ShockProof bumpers.  De hoeken zijn dus extra stevig. Echt super handig.

Transparant hoesje

accessoires voor mijn iPhone
Sticker plakken

Ik nam dit hoesje omdat deze transparant is en is zo’n siliconen hoesje. Mijn oude hoesje was ook transparant met een Girls-Things sticker erop. Zo heb ik mijn gepersonaliseerde blog hoesje. Alleen deze was een beetje vies. Ik heb nog Girls-Things stickers, dus mijn plan om een nieuwe te maken was zo geboren.

accessoires voor mijn iPhone

Dit hoesje is alleen een stuk steviger dan de andere. Dus beter! En met een toffe Girls-Things sticker heb ik weer een gloednieuw blog hoesje. Love it! 

Alpaca’s

Maar voor de afwisseling heb ik ook twee andere hoesjes besteld. Een vrolijk en grappig siliconen hoesjes met alpaca’s erop. Deze is toch geniaal grappig. Je wordt spontaan vrolijk als je hier naar kijkt?! Als ik een sombere dag heb of een lange saaie dag, dan doe ik dit hoesje om mijn telefoon. Vrolijkt gelijk de boel op!

Spiegel

En dan het laatste hoesje. Deze is wel heel bijzonder. Het is een soort spiegel! Het is een siliconen hoesje met een spiegel aan de achterkant. De spiegel buigt niet mee en is dus goed stevig. Ik vond het effect wel erg grappig. Zo heb je altijd een spiegel in de buurt. Haha. Met stappen gaat dit hoesje zeker om mijn telefoon heen. Altijd handig.

Panterprintje

accessoires voor mijn iPhone

En om door te gaan met de accessoires voor mijn iPhone 11. Ik heb ook nieuwe oortjes gescoord. Deze zijn echt zo tof! Het zijn oortjes met een panterprintje. Lekker opvallend en eens even wat anders. Ik hou ervan.

Mijn telefoon gaat namelijk altijd mee als ik ga sporten. Dan zet ik Spotify aan en luister ik een naar een fijne afspeellijst. Ik gebruik dan een koppelstukje tussen de oortjes en mijn telefoon en dan kan ik genieten van de muziek. En nu dus in panterprint stijl!

accessoires voor mijn iPhone

Mijn telefoon is weer helemaal leuk opgepimpt. Ja echt super leuk! De oortjes passen gelukkig in mijn kleine oren en er komt een lekker geluidje uit moet ik zeggen. Wanneer ik mijn alpaca hoesje dan ook nog om mijn telefoon heb, is het één grote dierentuin, haha.

accessoires voor mijn iPhone

Wat voor hoesje zit er om jouw telefoon?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *