Nieuwe posters van Gallerix

Hoi! Ik heb weer een nieuwe post over posters van Gallerix. De collectie is vernieuwd en ze hebben hele gave nieuwe posters in hun assortiment. Met mijn code Girlsthings30 krijg je 30 % korting de aankomende 20 dagen. In dit artikel zie je welke posters ik (en mijn ouders) hebben gekozen en zie dus een greep uit de nieuwe collectie posters van Gallerix.

Nieuwe posters van Gallerix

Gallerix is een Zweeds online poster winkel. Ze zenden naar verschillende Europese landen en dus ook naar Nederland. Er zijn veel verschillende stylen posters en formaten. Bij elk formaat is een lijst te vinden. En deze zijn er in verschillende kleuren (zwart/wit of eikenhouten lijsten). Veel verschillende posters en dan moeten we daar een keuze uit maken… Lastig. Maar het is gelukt!

Kaarten poster

Wat ik zelf echt heel erg leuk vind bij Gallerix zijn hun kaarten posters. Van elke stad of dorp in Nederland of daarbuiten is een kaart te vinden. Ik heb al een kaartenposter van LA maar stiekem wil ik er ook heel graag eentje van Curaçao. En daar is die dan….. een kaart van Curaçao. Echt super gaaf om dit geliefde eiland van mij in huis te hebben.

Bij het maken van de kaart kun je zelf de positie bepalen van je stad/dorp of land. Dat is super fijn en handig. Ik heb het eiland in het midden gezet. Super tof. Een zwarte lijst eromheen en klaar. De kaart hangt eigenlijk niet in huis maar in onze overkapping bij de jacuzzi. Zo wanen we ons even helemaal in het warme Curaçao. Ik ben er helemaal blij mee.

Fiets

Dan door naar de posters die bij mijn ouders in huis hangen. Papa is een groot wielren/fiets fan. Hij fietst het liefst elke dag. Een poster met een fiets erop moest in huis komen. En daar is die dan. Het is een grote poster die echt zo gaaf uit ziet.

nieuwe posters van Gallerix

Deze hangt bij hen boven de tafel in de woonkamer. Het is een grote poster die goed opvalt. Heel erg gaaf en passend bij hun interieur. Die heeft veel houten en gouden tinten. Deze kleurencombinatie van poster past er erg mooi bij.

Strand

nieuwe posters van Gallerix

Om het strand gevoel in huis te hebben, hebben mijn ouders deze fijne strandposter gekozen. Naar dit strand wil je elke dag toe toch?! De witte lijst past er heel mooi bij. Deze hangt in de keuken waar het allemaal wat lichter is.

De poster hangt ook hier weer boven een tafel. Op de witte muur heeft het een klassieke en rustige uitstraling. De poster hangt wel een beetje ‘kaal’ aan de muur. Misschien dat hier nog twee andere strand gerelateerde posters bij komen.

Olifanten

nieuwe posters van Gallerix

Een grote wens van mijn ouders en mij is een bezoek aan Zuid-Afrika. The Big Five spotten. Om een klein beetje Afrika vibes naar hier te halen deze mooie posters met olifanten. De zon die door de bomen schijnt geeft echt een mooi effect.

De poster hangt boven het trappengat. Hier hing eerst een foto van mij. Ik ben vervangen door een stel olifanten. Great.… Haha. Nee het is een mooie poster en ik kom ergens anders te hangen. Prima opgelost.

Super mooie en gave posters van Gallerix weer. De lijsten zijn van goede kwaliteit en de posters ook. Deze zijn erg dik en zien er daardoor mooi uit.  Gebruik mijn code voor 30% korting. Wie weet vind jij ook een mooie poster om bij weg te dromen.

nieuwe posters van Gallerix

Welke poster zou jij ook in huis willen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *