Nieuwe intro & iPhone 11 Pro Max – mini shoplog-

Hoi! Ik heb een leuke video. Een video met allemaal nieuwe dingen, laat ik het zo noemen. Ik laat jullie mijn nieuwe intro zien. En items die ik nieuw heb. Een mini shoplog met mijn nieuwe iPhone en alvast wat kleine cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag. Kijk gezellig mee en zie mijn nieuwe intro!

Ik heb een super leuk nieuw intro op mijn Youtube kanaal. Het stukje video dat ik altijd laat zien aan het begin van mijn video’s. Deze video start dus gelijk met dit nieuwe intro. Laat ik eerlijk zijn en meteen niet de credits aan mijzelf geven. Mijn liefste vriendje heeft dit gave intro gemaakt. Super blij mee!

Waar ik nog meer blij mee ben, is mijn nieuwe telefoon. Ik heb , gedeeltelijk voor mijn verjaardag, een iPhone 11 Pro Max gekregen. Een groot deel heb ik zelf betaald hoor. In de video vertel ik je wat ik zo fijn vind aan de telefoon.

En niet alleen de telefoon heb ik vast voor mijn verjaardag gekregen. Ik heb nog wat andere leuke dingen alvast gekregen van mijn ouders. Ik laat je die zien in de mini shoplog. Het is vooral fashion: sieraden en kleding. Hoe kan het ook anders bij mij, haha.

Nieuwe Intro & mini shoplog video

Vond je mijn nieuwe intro ook zo gaaf? Doe dan een duimpje omhoog bij de video. Vind ik leuk, maar Thijs ook! Abonneer je ook op mijn kanaal! Met de iPhone 11 Pro Max ben ik ook zeker heel erg blij. De foto’s zijn echt super mooi die de telefoon maakt. Blij mee!

Kan ik mooie foto’s maken van de trui, flared pants en sieraden die ik ook nieuw heb. Ik kan je vertellen dat ik de trui met kettingen al veel gedragen heb. Echt een chille en fijne trui. Hier ga ik in wonen, haha.

De aankomende persoonlijke update is met foto’s gemaakt met mijn nieuwe telefoon. Leuk leuk!

Wat vind jij van mijn nieuwe intro en andere items?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *