Mijn telefoon – deze wijkt niet van mijn zijde-

mijn telefoon

Hoi! Mijn telefoon wijkt tegenwoordig echt niet meer van mijn zijde. Misschien denk je wel? Wat overdreven Merle. En misschien is dat ook wel zo. Maar ik gebruik mijn mobiel nu eenmaal veel. Ik geef dan ook graag geld uit aan een goede telefoon en een goed telefoonhoesje. In dit artikel meer over mijn telefoon, hoe ik deze bescherm en waar ik hem allemaal voor gebruik.

Mijn telefoon op school

Mijn mobiel draait overuren. Dat is een ding wat zeker is. Al meer dan één jaar heb ik een iPhone 11 Pro Max. Yes, een lekkere grote telefoon zodat ik alles goed kan zien wat ik ermee doe. Nee, geen leesbrilletje nodig hoor. Maar ik vind een groot scherm gewoon fijn.

Op school heb ik mijn mobiel vaak in mijn kontzak zitten. Via een app  kan ik de absenties bijhouden en berichten van ouders ontvangen over de kinderen. Dit is in de ochtend handig om bij te houden. Tussendoor maak ik ook wel eens foto’s van kinderen hun werk. Dan is je telefoon snel bij je hebben makkelijk. Ook gebruik ik hem vaak als timer als ik een toets afneem of iets anders. Als juf heb je dus ook vaak je telefoon bij de hand.

mijn telefoon

Mijn telefoon als blogger

Als blogger heb ik mijn mobiel al helemaal nodig. Artikelen type ik er niet op maar vaak deel ik mijn artikelen via Social media op mijn telefoon. Ik houd Facebook en Insta bij. En post natuurlijk veel via mijn telefoon. Het meeste op Instagram. Verder zie ik mijn mail op mijn telefoon en maak ik veel foto’s ermee. Belangrijk dat ik dus een goede camera en telefoon heb.

The Instagram Tag

En dan dient mijn mobiel tegenwoordig voor nog iets….. Ik kan zien of er een bestelling is geplaatst op onze webshop. Deze komen binnen op mijn telefoon. En vanaf mijn mobiel kan ik eventueel dingen daarvoor printen.

Mijn mobiel is tevens ook mijn wekker, betaalpas, rekenmachine, navigatie en ga zo maar door. Ding is onmisbaar, haha. Ik ben al een lange tijd fan van Apple en heb dan ook al een hele tijd een iPhone. Mocht deze telefoon aan vervanging toe zijn dan ga ik weer voor een iPhone.

Bescherming

Mocht ik toch van Apple afstappen dan gok ik dat een Samsung in de buurt komt van een goede telefoon. De nieuwe Samsung S20FE ziet er ook erg goed en fijn uit plus een Samsung S20 FE hoesje natuurlijk. Dan maak ik de set compleet. Ik vind een goed hoesje zeker belangrijk bij mijn telefoon. Deze moet goed beschermd zijn als ik deze veel en vaak gebruik. Laten we zeggen dat ik wel eens vergeet dat deze in mijn kontzak zit….. Een beschermend telefoonhoesje is een must voor mij.

mijn telefoon

Net als een screenprotector. Deze zit er ook altijd op. Voor bescherming van het glas en ook tegen stoten en vallen…. Ik maak mijn telefoon ook regelmatig schoon. Het hoesje haal ik er dan af en ga met een doekje over de achterkant en tussen de randjes van de screenprotector. Vaak zit daar nog wat stof en dat haal ik dan weg.

Hopelijk gaat mijn telefoon dan lang zo mee. Hoewel…. Als er een nieuwe telefoon op de markt komt met een langere batterijduur, betere camera of weet ik wat anders. Who knows…. Optimaal gebruiken doe ik de telefoon zeker, haha.

Waar gebruik jij je telefoon allemaal voor?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

  1. leuk en informatieve tekst Merle. Helaas is de telefoon een daadwerkelijk onderdeel van ons leven geworden. Ik bemerk, dat ik ook nijg om steeds meer gebruik te maken van mijn mobiel. Alleen probeer ik ook nog wel persoonlijk contact te houden met de mensen om mij heen en niet mijn leven te laten leiden door de mobiel. Tekst leuk geschreven en ik zal je blogs regelmatig volgen en bezoeken

  2. Net als jij gebruik ik mijn telefoon voor mijn blog. Maar voornamelijk om contacten te onderhouden. Of om muziek te luisteren op de fiets. Foto’s maak ik ook graag, maar daarvoor heb ik een nieuw speeltje! ;p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *