iPhone fan here – Waarom is een iPhone handig voor bloggers?

iPhone fan

Hoi! Hier spreekt een iPhone fan. Ja, Merle ben je een iPhone fan? Yes, I am. Ik geef het toe. Ook ik ben één van de vele die gezwicht is voor een iPhone. In dit artikel zal ik je vertellen hoe ik een iPhone fan geworden ben en waarom ik die telefoon nou zo fijn vind. Dit is namelijk niet op één dag gebeurd. Nee mevrouw heeft hier lang over getwijfeld en uiteindelijk ben ik ‘gevallen’ voor de iPhone… Ik vertel je er graag meer over!

Mijn eerste iPhone en naar iPhone fan

Even terug denken, maar ik denk dat ik mijn geliefde iPhone 6 nu al 1,5 jaar heb. Begin 2017 kocht ik deze iPhone 6. En deze doet het nu nog prima en ik wil niet meer zonder (dat klinkt erg hè?!). Wat heeft mij de omkeer gemaakt dat ik van Samsung naar iPhone over ben gestapt? Ik heb nu 3 jaar verkering met Thijs, mijn liefste vriendje. Deze meneer is Apple gek! Hij heeft alles van Apple en ik denk dat hij mij daarmee heeft aangestoken. Door hem ben ik de voordelen van een iPhone in gaan zien. En zo heb ik de overstap van Samsung naar Apple iPhone gemaakt.

iPhone fan

Tweedehandse telefoon

Ik heb een tweedehands iPhone 6 gekocht. Mijn moeder heeft er toen ook één gekocht en daardoor kregen we ook nog eens korting. Ik heb een model dat in de etalage heeft gestaan en verder is daar niet veel mee gebeurd. Super fijn! Eigenlijk bijna een nieuwe iPhone, maar voor tweedehands prijs. Ik heb trouwens een 64 GB variant. En mijn telefoon is helemaal in Girls-Things stijl met mijn eigen blog telefoonhoesje!

Want even goed om te weten: ‘Samsung, een goed merk. Ik zou nooit anders willen.’ Dat is een uitspraak die ik daarvoor regelmatig heb gezegd. Begrijp mij niet verkeerd hoor: er is niks mis met Samsung! Ik heb hiervoor bijna altijd een Samsung telefoon gehad en deze waren ook prima…. Maar toch zitten er fijne voordelen aan een iPhone die voor mij als blogger al helemaal handig zijn! Ik som ze even op:

Voordelen iPhone

  • De Cloud! Wat is dat een handige uitvinding. Wanneer je een iPhone aanschaft moet je een icloud e-mail adres aanmaken. Daarmee kun je inloggen in de Cloud en daar wordt alles opgeslagen van je telefoon. Je foto’s, video’s, muziek, telefoonnummers en noem maar op. Voor een blogger natuurlijk super handig, vooral op foto gebied. Ik maak veel foto’s en deze ben ik dan nooit kwijt. Mocht mijn telefoon het begeven, blijven onder andere de foto’s bewaard in de Cloud.

iPhone fan

iCloud

  • Het overzetten naar een nieuwe telefoon gaat doordoor ook super makkelijk! Je logt in met je iCloud e-mail en hij zet alles automatisch over naar je nieuwe iPhone! Ik vond het overzetten van alle gegevens namelijk altijd een hele ‘ellendige’ opdracht. Daarom wisselde ik ook niet vaak van telefoon. Is trouwens ook goed voor de portemonnee!

Vastlopen?

  • Naar mijn idee, heb ik minder problemen met een iPhone (kan aan mij liggen hoor). Met mijn Samsung telefoon liep ik regelmatig te schelden op dat ding. Hij liep weer vast of viel uit. Dat heb ik met mijn iPhone 6 minder.

iPhone fan

iCloud vergroten

  • 64 GB is natuurlijk lekker veel opslag en voor mij als blogger heerlijk! Er kunnen lekker veel apps op! Alleen liep mijn iCloud vol…. Tja, veel foto’s en video’s op mijn telefoon. Ik kon er een aantal verwijderen, maar ik wist niet of ik die foto’s nog eens nodig ga hebben. iCloud heeft daar een handige oplossing voor! Voor €0,99 cent per maand is mijn opslag vergroot. Nu hoef ik niks te verwijderen, opslag genoeg :). En 1 euro in de maand kan ik nog missen, haha.
iPhone fan
Iphone 8 plus portret functie!
  • En een iPhone bedient makkelijk , heeft gemakkelijke foefjes erop zitten en mooie camera’s. Ik wil heeeeeeel graag de iPhone 8 plus. Waarom? Toen ik op vakantie was in Los Angeles, heeft Monica een foto van mij gemaakt met haar iPhone 8 plus in portret functie. Zo mooi en een scherpe foto. Die functie zit op die telefoon en op een iPhone 7 plus en iPhone X. Sparen dus!  (check deze foto’s van een blogger met de iPhone 7 plus met portret functie!!)

 

Ik heb mijn iPhone 6 los gekocht en mijn abonnement bij T-Mobile gehouden. Ik kon daar gewoon mijn abonnement houden en alleen doorgeven dat ik een ander telefoon had gekocht. Ook super handig. Mijn volgende telefoon zal ook zeker een iPhone zijn. Het liefst een iPhone 7 of 8 plus! Die camera functies daarvan vind ik gewoon heel vet! En een tweedehands iPhone werkt ook gewoon prima, dus dat scheelt ook in de prijzen!

Ik ben wel benieuwd of jij ook fan bent van een iPhone? Of gebruik jij een ander merk telefoon? Laat een reactie achter in de comments!

*Dit is een gesponsorde post *

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

  1. Ik heb zelf een Samsung en ben daar best tevreden over. Ik begrijp dat Icloud handig kan zijn, maar daar gebruik ik zelf al jaren Google Foto’s voor en dus zou het voor mij geen meerwaarde zijn. Maar ik ben het wel met je eens dat de camera van een Iphone beter is dan die van een Samsung telefoon (althans toch de oudere modellen).

  2. Wat ik vooral fijn vind aan het hebben van een iphone plus een macbook, is Airdrop. Ik ben er ook pas een paar weken geleden achter gekomen dat dit erop zat, haha. Zo kan ik super makkelijk foto’s van mijn telefoon op mijn laptop zetten, en andersom. En daar heb je niet eens Wi-Fi voor nodig! Een echte lifesaver als je het mij vraagt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *