Een goede telefoon uitzoeken als blogger

Hoi! Als blogger heb ik graag een goede telefoon. Ik doe er immers super veel mee. Het is mijn agenda, camera, inspiratiebron, communicatiemiddel en zo kan ik wel doorgaan. In dit artikel lees je meer over een goede telefoon uitzoeken als blogger. Waar kun je het beste op letten?

Een goede telefoon uitzoeken als blogger

Abonnement

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te kijken wat voor abonnement je hebt op je telefoon. Hoeveel belminuten wil je, hoeveel GB aan internet? Ikzelf kijk eerder naar het aantal GB aan internet dan naar belminuten. Internet gebruik ik eenmaal best vaak om mijn sociale media te checken en wat te posten. Vaak heb je bij veel abonnementen onbeperkt belminuten of anders zijn het er best veel. Bij Tele2 kun je een Galaxy S22 kopen waar je helemaal zelf je abonnement kan samen stellen. Je kunt hier zelfs kiezen of je 4G of 5G aan internet wilt. Dat is helemaal handig. Als blogger wil ik overal graag goed internet. En voor 2 euro meer heb je al 5G. Ideaal.

Camera

Een goede camera vind ik ook altijd belangrijk. De meeste foto’s die ik maak, maak ik met mijn telefoon. De weekupdate foto’s maar soms ook outfit foto’s of andere. Een goede camera is dus wel fijn. Zelf heb ik een iPhone 11 Pro Max en deze heeft een hele fijne en goede camera. Tegenwoordig hebben veel telefoons een goede camera.

Het aantal megapixels staat er vaak bij en ook of het toestel in 4k kan filmen. Zo heeft de Samsung S22 drie camera’s aan de achterkant (10, 12 en 50 MP). Hier kan je dus hele scherpe foto’s mee maken. Mijn telefoon kan dat en dat is ook erg fijn om een Reel te maken voor Instagram. Iets waar ik dus ook naar kijk.

Geheugen

Bij een goede telefoon uitzoeken als blogger kijk ik ook naar de opslag van de telefoon. Ik heb veel apps en veel foto’s op mijn telefoon. Fotobewerking Apps zijn soms best zwaar. Een groot en eventueel uitbreidbaar geheugen is dan erg handig. De nieuwste telefoons beginnen vaak met 128gb aan opslag. Bij een iPhone is bijvoorbeeld je iCloud te verhogen en veel telefoons zijn ook uit te bereiden met geheugenkaartjes. Op zich best handig. Want ik vergeet veel foto’s te wissen en sommige heb ik langer nodig.

Uitstraling

Laten we eerlijk zijn… een telefoon mag er ook best mooi uitzien. Een strak en mooi design is ook altijd wel fijn. De telefoon moet makkelijk in de hand liggen en niet te groot of te klein zijn.  Ik heb zelf een grote versie van de iPhone 11. Ik vind het fijn dat de telefoon wat groter is. Het Ultra model van de Samsung S22 modellen is ook een grote variant. Dit is makkelijker om foto’s te bewerken en te bekijken. Daarnaast werkt het ook prettiger als ik een Reel maak. De telefoons van tegenwoordig zijn vaak al een tikkie groter en hebben een volledig scherm. Dat vind ik zelf erg fijn.

Batterij duur

En een lange batterij duur vind ik ook wel fijn. Een telefoon die ik veel gebruik moet niet continu aan de oplader moeten. Dat werkt niet handig. Een lange batterij duur is voor mij ook wel belangrijk. En daarbij een telefoon met een snellader is ook wel handig. Zo is mijn telefoon snel vol voor gebruik.

Een goede telefoon uitzoeken als blogger vraag nogal wat, haha. Ik denk dat de meeste mensen wel op deze punten letten wanneer ze een nieuwe telefoon aanschaffen. Je kijkt vanzelfsprekend altijd naar de abonnementen mogelijkheden en hoe en wat de telefoon allemaal kan.

goede telefoon uitzoeken als blogger

Maar op deze punten let ik veel wanneer ik een nieuwe telefoon aanschaf. Mijn telefoon doet het verder nog prima en ik heb voorlopig nog geen nieuwe nodig. Hoewel…. Al die nieuwe modellen en nieuwe mogelijkheden lonken wel. Oops..

 

Waar let jij op bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *