De zomervakantie is begonnen ! -vakantieplannen-

Hoi! Jaaa de zomervakantie is begonnen voor mij. Dan bedoel ik mijn schoolvakantie. Ik werk in regio zuid en we hebben als laatste zomervakantie gekregen. Maar het is nu zo ver. De zomervakantie is begonnen. Yes, heerlijk even niksen en lekker genieten. Wat mijn plannen zijn en hoe de laatste week voor de vakantie ging? Lees snel verder.

Laatste schoolweek

De zomervakantie is begonnen! Yes, heel Nederland heeft nu vrij (als je in het onderwijs werkt natuurlijk). Het mooie weer heeft gelijk zijn intrede gedaan. Dat is al een goed begin. Ik neem je eerst even mee na afgelopen week. Foto’s daarvan komen nog in de persoonlijke update natuurlijk.

Afgelopen week was druk op school. We gaan het schooljaar afsluiten. Dat begon met een doordraai middag waarbij de kinderen in hun nieuwe groep kwamen. Voor sommige een spannend moment. Aangezien ik volgend jaar geen eigen groep heb, liep ik een soort van ‘los’ rond. Ik heb even in de middenbouw gekeken waar ik de ondersteuning ga doen. Maar al die kinderen kennen mij al.

Dan was er nog een eindejaarsfeesten. De hele school was versierd in thema strand. Gezellig! Er waren spellen en workshops voor de kids. En een groot springkussen op het plein! Een bingo met de hele school en verder hebben we met de kleuters veel gespeeld. Een gezellig dag.

De woensdag heb ik veel opgeruimd in de klas en donderdagmiddag ook nog wat. De klas is leeg nu en is klaar om ingericht door de nieuwe leerkrachten voor volgend schooljaar.

de zomervakantie is begonnen

Donderdag was voor het team de afsluiting van het schooljaar. We hadden een gezellig teamuitje bij de Lathumse plas. Hier waren activiteiten als suppen, kanoën en beach golf. Ik heb met collega’s veel gelachen tijdens het golven. We bakten er niks van maar lol hadden we wel. Daarna een gezellige BBQ en dat was de afsluiting van het schooljaar.

[shopsuite_snippet id=5a10]

De zomervakantie is begonnen

En dan is het nu echt zomervakantie. Heerlijk! Zes weken even niksen. Hoewel…. De laatste week ben je vaak al weer met school bezig en hebben we ook vergadering. En het bloggen gaat natuurlijk gewoon door. Daarbij ga ik ook gewoon nog aan de slag voor de site Mercat. Hier schrijf ik teksten voor en dit gaat gewoon door.

[shopsuite_snippet id=5a0f]

Zo blijf ik wel bezig, haha. Maar werken op school hoeft even niet. Ik heb dus wat meer vrije tijd. Ik ga eerst even rustig bijkomen. De laatste week was erg vermoeiend. Even lekker chillen is dan fijn. Verder heb ik al wat afgesproken met vriendinnen. Daar heb ik nu mooi de tijd voor. Lekker lunchen met vriendinnen. Zin in!

Curaçao

Ook heb ik nog een mooie vakantie naar Curaçao op de planning staan. Ik ga met mijn ouders mee voor acht dagen naar Curaçao. Maar of dit door gaat en hoe? Dat hangt af van de regels en de besmettingen. Dat wachten we maar af. Anders maken we in Nederland er ook wat van. Maar zoals het er nu voor staat, gaat dit gewoon door.

de zomervakantie is begonnen
Mijn chill plek op het balkon.

Maar ik hoop echt  dat Curaçao door kan gaan….. Ik heb mij daar wel heel erg op verheugd! Lekker chillen op het strand en zwemmen in zee. Alles super chill en rustig daar. Ik ga duimen dat we kunnen gaan.

Inpakken

Verder wil ik eind van de vakantie wat spullen gaan inpakken. Zeven september krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Ik kan dus in de vakantie alvast dingen in verhuisdozen gaan doen. Dat scheelt dan weer en dan heb ik er tijd voor. Ik heb ook verhuisverlof aanvraag voor zes en zeven september. Dat zijn de eerste twee dagen dat ik weer naar school zou moeten. Ik heb dus een iets langere vakantie.

In de vakantie kan ik ook alle chocolade wat ik van de kids heb gekregen opeten, haha.

En zo zit je vakantie toch weer redelijk vol, haha. Herkenbaar? Heb je dagen vrij en voor je het weet heb je elke dag wel iets te doen. Haha, op zich valt dat ook wel mee. Maar ik heb wel wat dingetjes gepland staan. Wel allemaal leuke dingen! Ik heb er nu al zin in!

de zomervakantie is begonnen

Voor nu ga ik genieten van het mooie weer en drink ik een Desperados. Cheers op de vakantie!

Heb jij ook zomervakantie?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *