Persoonlijke update: hondje Buddy & administratie

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update met gezellige foto’s! Mijn opa was jarig en ik ging bij hem langs. Familie was daar ook met hun nieuwe hondje. En ik kan je zeggen: het is een schatje! Verder heb ik fijn gewerkt, veel geblogd en was het administratie tijd. Ik ben bij een boekhouder voor een gesprek daarover geweest. Verder genoot ik in het weekend van het zonnetje. Kijk de foto’s in deze persoonlijke update weer.


Dinsdag (13 juli). Een drukke dag op school. Thuis snel eten en daarna had ik online weer journalistiek cursus. Onze filmpjes werden besproken en daarna kregen we uitleg over een reisverslag schrijven. Weer interessant en leuk!

persoonlijke update
Woensdag (14 juli). De ochtend werkte ik op school en bewerkte de schoolvlog. Daarna reed ik naar mijn opa en oma. Opa was jarig! Mijn tante, oom en nichtje waren er ook. Ze hadden hun nieuwe hondje Buddy mee. Wat een schatje!


Mijn moeder kwam ook en we aten lekker een stukje taart. En Buddy stal natuurlijk de show die middag, haha.


Donderdag (15 juli). Ik was vrij van school (had immers maandag gewerkt). Het was een drukke blog dag. Twee artikelen gemaakt.


Tussendoor maakte ik onze kabels vast met kabelhoudertjes van Shein. Werkt best goed. Dikke en lange kabels kunnen er niet in. Dat is wel onhandig….


Foto’s maken voor bij een artikel. Het huis wordt daarvoor weer verbouwd, haha.


Ik bewerkte een video voor YouTube en toen was de dag wel weer voorbij.


Na het eten keek ik naar het nieuws. Peter overleden…. Jeejtje. Ik was er stil van. Wateroverlast in het zuiden van ons land en kleurcode rood. Het was me een dagje wel.


Vrijdag (16 juli). Ik heb na lange tijd weer de sportkleding aangedaan. En ja: ook werkelijk wat gedaan, haha. Kon merken dat het lang geleden was. Ging moeizaam. Langzaam weer opbouwen. Daarna was het weer blog tijd.


Ik heb mijn nagels gelakt en keek ondertussen wat video’s op Youtube.


Daarna reed ik naar Doetinchem. Moest wat dingen halen. Ik dronk eerst thee met moeders.


Vervolgens zijn we samen naar Kruidvat, Action en Dekamarkt geweest.


Je komt toch weer met meer terug dan nodig was, haha. Alvast voor volgend schooljaar een agenda en notitieboekje. De Vogue heb ik van moeders gekregen. Deze had ze op school gekregen.


Ik at bij mijn ouders. Een soort tapas feest van verschillende gerechtjes. Lekker!

persoonlijke update
Thuis keek ik de twee afleveringen van de serie op Videoland: Like me I’m famous. Grappig programma!

persoonlijke update
Zaterdag (17 juli). Ik sliep uit die ochtend. Ik was erg moe. Daarna lekker koffie op het balkon. Ik ging daarna schoonmaken in huis.

persoonlijke update
In de middag had ik samen met Thijs een afspraak bij een boekhouder. Dit is een vriend van mijn vader. We keken samen naar de administratie van mij blog en hij had wat tips. Ook moest ik mijn belastingaangifte nog versturen. Hij keek even mee.

persoonlijke update
Daarna reden we naar de stad. Ik ging naar Paradoxx en Thijs haalde Kippie. Dit namen we mee naar mijn ouders en daar aten we gezellig.

persoonlijke update
Een bank avond met z’n tweeën. Drinken erbij en we keken wat afleveringen van Flikken Maastricht.

persoonlijke update
Zondag (18 juli). Ik heb rustig aan gesport. Mijn nieuwe elastiekje van de Kruidvat gelijk geprobeerd. Super fijn! Deze glijdt niet snel uit mijn haren.

persoonlijke update
Na de koffie zijn we samen wezen kijken bij een meubelzaak vlakbij ons. De teksten op de muur vonden we leuker dan de banken daar, haha.

persoonlijke update
Een groot deel van de middag zat ik lekker buiten in mijn bikini. Het was goed warm op het balkon. Ik ging weer naar binnen en nog wat bloggen.


Nog een aflevering Flikken Maastricht kijken samen. Soep en wat overgebleven Kippie was ons avondeten.


Een stukje wandelen na het eten en ach ja: loop je zo maar langs de ijssalon…..


Nog even lekker genieten van het avondzonnetje.


Maandag (19 juli). Een drukke dag op school. Het was die dag doordraai middag. De kinderen hebben in hun nieuwe klas gekeken. Ze waren erdoor best wel druk. Ik plofte op de bank en kwam er eigenlijk niet van af, haha. Ja om te eten en te douchen.

The end of deze persoonlijke update. Een fijne week waarin ik veel nuttige dingen gedaan heb ook. Aankomende week is de laatste schoolweek voor de zomervakantie. We hebben een eindejaarsfeest op school, een teamuitje en dan is het zomervakantie! Yes, nu al zin in!

Heb jij ook vakantie? Of bijna?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *