Brandfield sieraden – kerstcadeau tip

Hoi! Al helemaal klaar voor de feestdagen? Ik bijna… Laten we zeggen dat mijn sieraden al in orde zijn. De kerstoutfit zelf volgt nog. Maar dat het moet matchen met mijn nieuwe Brandfield sieraden is een feit, haha. Check mijn nieuwe sieraden en cadeautips van dit mooie merk.

Brandfield sieraden

Ik draag elke dag wel sieraden. Welke vrouw nou niet? Toevallig had ik het laatst met een moeder en dochter over het wisselen van sieraden. Ik als ‘jonge meid van 27 jaar’ wissel vaak mijn kettingen en ringen af. Een paar ‘vaste’ ringen heb ik wel. Maar deze kunnen per dag wisselen.

Brandfield sieraden

De ene keer draag ik mijn ring met coördinaten erin en de andere dag mijn slangenring. Ook met kettingen wissel ik elke dag wel. De moeder gaf aan juist elke dag vaak dezelfde ringen te dragen. En ook vaak dezelfde kettingen. Die wisselt ze af en toe wel.

Ring

Hoe leuk is het dan om je moeder voor de feestdagen bijvoorbeeld een zilveren ring te geven? Deze kan ze dan altijd dragen en deze blijft dan mooi. Maar ik scheer niet alle moeders over één kam hoor, haha. Misschien heeft jouw moeder wel veel verschillende ringen en wisselt ze deze vaak. Dan kan een ring een leuk kerstcadeautje zijn. Zo heb ik mijzelf een nieuwe ring van Brandfield cadeau gedaan.

Brandfield sieraden

Een gouden ring met zilveren diamantjes. Echt super mooi! Ik draag zelf veel zilveren sieraden en af en toe goud. Ik vond deze ring een mooie combinatie bij beide. Door de zilveren steentjes kan deze bij zowel goud als zilver gedragen vind ik. Echt heel erg leuk. De ring komt van de Parte Di Me lijn. Een lijn met prachtige sieraden en steentjes erin verwerkt.

Ketting

Ook draag ik graag een zilveren ketting. Of beter gezegd: twee of meer zilveren kettingen. Ik combineer graag. En deze nieuwe ketting van Brandfield is een ideale ketting om te combineren. Ik vind het detail van de twee paperclip vormpjes erg leuk. Ik heb ook een ketting die helemaal uit die vormen bestaat. Een leuke combinatie om te dragen.

Dus nog op zoek naar een mooie kerstcadeau? Check de sieraden bij Brandfield eens. De Parte Di Me lijn is net nieuw en heeft echt prachtige items. Ook heeft deze lijn mooie combi sets. Een prachtig paar oorbellen met een bijpassende ketting bijvoorbeeld. Alle items zijn van sterling zilver gemaakt. De sieraden blijven dus mooi door de jaren heen tijdens het dragen. Ook voor ‘de moeders die niet veel wisselen van sieraden’, haha.

Een gedeelte van mijn sieraden voor mijn kerst outfit heb ik al. Nu nog op zoek naar een geschikte kerst outfit. Ik vind het leuk om elk jaar met kerst iets nieuws te dragen…. Dus dat betekent: shoppen! Wat vervelend nou zeg…
Bij het shoppen gaan de sieraden mee. Dan kan ik mooi kijken wat erbij staat.

Heb jij al je kerstlook samengesteld? En eventueel al een mooi kerstcadeautje? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *