Zwart & wit outfit – flared pants en nieuwe schoenen

Hoi! Ik ben echt wel een type dat veel kleur draag. Vandaag heb ik toch echt een andere outfit. Namelijk: een zwart & wit outfit. Jawel het is echt waar. Even geen kleur maar gewoon zwart en wit. Kan namelijk ook heel erg mooi zijn. Ik heb namelijk een nieuwe trui en broek die samen heel leuk staan. Ohja en mijn nieuwe schoenen!

Oversized trui en flared pants van H&M

De zwart & wit outfit is namelijk samengesteld met mijn nieuwe flared pants en nieuwe witte trui. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een zwarte flared pants. En dan zo’n eentje met van die ribbeltjes en een fluweel achtig stofje. Het voelt aan als zo’n ribbroek uit je kindertijd. Je weet vast wel wat ik bedoel, haha.

Deze broeken zie je nu heel veel. En deze scoorde ik voor maar 20 euro bij de H&M. Een koopje dus. De verkoopster zei wel tegen mij dat de broek iets doorschijnt. Ik heb in allerlei houdingen gestaan, maar we zagen niks. Ik nam hem maar mee naar huis, mocht hij toch iets doorschijnen kan ik hem altijd nog terugbrengen.

zwart & wit outfit

De volgende dag bij daglicht weer in alle onmogelijke houdingen gestaan. En je ziet niet echt dat hij doorschijnt. Wel is het op sommige plekken wat lichter, maar dat komt door de ribbeltjes. Maar het gaat prima. En voor 20 euro moet je ook niet een super kwaliteit verwachten, haha.

Voor mij is de broek prima en zit gewoon heerlijk. In de sale bij de H&M zag ik toen ook nog een gave witte trui. Ik was op zoek naar een witte trui voor op een andere flared broek. En uit de kleurenanalyse die ik heb gehad, staat spierwit mij mooi. Laat deze trui nu mooi wit zijn en was maar 8 euro in de uitverkoop.

Meenemen dus! Het is een beetje een oversized truitje en wat korter. En staat dus leuk op een high waisted jeans. Maar ook op mijn nieuwe flared pants. Deze is namelijk ook erg hoog. En de trui valt er precies goed op. En wit op zwart heeft ook altijd wel iets vind ik.

Zwart & wit outfit

Om de zwart & wit outfit af te maken draag ik ook zwarte schoenen. Deze heb ik bij mij in de winkel gekocht. Het zijn geen echte Dr Martens, maar ze lijken er goed op. En er zit een soort slangen, schildpad of giraffen patroontje in (vertel jij maar wel dier, whaha). Dit vind ik echt een gaaf detail van de schoenen.

En onder een flared pants staan ze echt super! En om mijn look helemaal af te maken in de ‘ seventiens stijl ‘ draag ik een haarband en een mooie zilveren ketting.

zwart & wit outfit
Nok, nok, iemand thuis? Wahaha.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe items en deze look is heel leuk. De items combineer ik natuurlijk ook afzonderlijk. Een witte broek kan ook mooi op mijn high waisted mom jeans en ik heb een neon groene coltrui. Deze is weer leuk op mijn flared pants. Genoeg opties om te combineren!

zwart & wit outfit

Wat vind jij van een zwart & wit outfit? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1151

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *