Zomer shoplog – fashion – Shein & Zara

zomer shoplog

Hoi! Ik heb een gezellig zomer shoplog voor jullie. De zomer is in volle gang en ik heb dan ook wat zomerse items geshopt/besteld. Vooral bij de Zara en Shein! Benieuwd wat ik daar allemaal heb geshopt en wat ik nog meer gekocht heb in de stad? Check dan snel deze zomer shoplog.

Als eerste kan ik jullie vast vertellen: ik ben zooooo blij met dit mooie weer. Ja, ik ben echt een zomermens. De zon, warme weer en terrasjes maken mij echt gelukkig. Tja en met mooi weer krijg je ook weer shop neigingen…. Want ja: nieuwe zomerkleding.

Nou moet ik zeggen dat ik best veel zomerkleding heb en die dit seizoen ook prima mee kunnen. Ik heb laatst ook al wat geshopt in Arnhem en wat van NA-KD ontvangen. Daar zaten ook veel zomerse items bij.

Deze keer zijn het wat meer sportitems die je gaat zien in de shoplog. In de laatste Corona update kun je lezen dat het beter gaat. Daarbij heb ik fysio oefeningen en ben ik dus iets meer aan het sporten. Ik ben nog niet lang waar ik was, maar het gaat de goede kant op.

Om het sporten leuker te maken dacht ik: laten we er een gezellig sportsetje bij zoeken. Dat is gelukt bij Shein! Plus ik had een nieuw leren jasje nodig. Die vond ik online bij de Zara en voor ik het wist zat er meer in mijn mandje….

Kijk naar alle items in deze zomer shoplog. Veel kijkplezier!

Zomer shoplog

Vond je deze summer shoplog leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen bij de video en abonneer je op mijn kanaal. Zo mis je geen volgende shoplog… Of misschien toch eerst eens een andere video maken. Ik heb de laatste tijd veel shoplogs gemaakt. Oops….

Nu is het shoppen wel even klaar (denk ik…..). Ik ben in ieder geval erg blij met de items die ik geshopt heb. Het sporten gaat goed in de set en de fietsbroekjes heb ik al veel gedragen. Wat zitten die lekker zeg?!

Heb jij ook al toffe items voor de zomer gescoord?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *