The Musthaves Sample Sale shoplog

The Musthaves Sample Sale

Hoi! Vandaag een hele leuke shoplog! Namelijk The Musthaves Sample Sale shoplog. Twee weken geleden ben ik naar een sample sale van The Musthaves geweest. Benieuwd hoe dat was? Check mijn laatste vlog. Hierin ze je beelden van die middag. Bij deze sale waren heel veel items van The Musthaves voor een goedkoper prijsje. In deze shoplog laat ik jullie zien wat ik die middag gekocht heb en ook hoe het staat. Veel kijk plezier bij de shoplog!

Het was ten eerste een erg gezellig middag met moeders samen. We hebben veel gelachen en lekker rondgekeken daar. Hoewel: lekker rondkijken. Het was natuurlijk wel aangepast aan de Corona regels. Zo kon je dus niks passen. Gelukkig werd je goed geadviseerd welke maat het beste is voor je. Thuis heb ik gelijk alles gepast.

Gelukkig zat alles prima. En in deze video laat ik dus ook zien hoe alles staat. Eens iets nieuws wat ik nog niet eerder heb gedaan in video’s. Een kleine disclaimer: tijdens het filmen van die beelden had ik muziek op staan. Mijn mond beweegt nogal in de beelden. Ik ben aan het meezingen met de muziek. Haha, echt weer iets voor mij….

Verder zou ik er lekker voor gaan zitten en zie wat ik die middag voor 40 euro bij elkaar heb geshopt!

The Musthaves Sample Sale shoplog

Gave items hè?! Sommige items zullen iets langer in de kast liggen om te wachten op beter weer. Maar zoals ik zal zeg: ooit wordt het weer lente. Dan kunnen die items zeker de kast uit. De sneakers zijn al goed gedragen door mij. Krijg er vooral compliment over van de kids op school, haha. Ze vinden ze allemaal erg leuk.

Ik hoop dat er nog een keer een Sample Sale komt van The Musthaves. Dan ga ik er zeker weer heen. Ze hebben altijd zulke toffe items en als deze in de uitverkoop zijn…. Tja dan is het helemaal leuk natuurlijk!

Zou jij naar de Sample Sale van The Musthaves gaan?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *