Persoonlijke update: The Musthaves Sample Sale & Intratuin

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Leuk dat je weer naar deze persoonlijke update bent gekomen! Ik heb een erg leuke week gehad. Het was nog even mooi weer en daar heb ik van genoten. Met mijn moeder ben ik naar The Musthaves Sample Sale geweest. Echt zo tof. In deze persoonlijke update zie je foto’s van de sale. En ik ben nog naar de Intratuin geweest met moeders. Plantjes kijken en kopen.

 


Dinsdag (22 september). Wat een lekker weer nog die dag. Na school heb ik buiten bij mijn ouders thuis geblogd.


Aan het eind van de middag ging ik weer naar Arioque. Na de behandeling namen we een videootje op. Daarna at ik gezellig bij mijn ouders.


Woensdag (23 september). Na werk reed ik naar de Primera om een pakketje op te halen en daarna naar de supermarkt. Het fruit was op.


Na het bloggen die middag heb ik nog even gesport!


Ik keek Ranking The Stars op de bank. Ik heb me echt kapot gelachen deze aflevering. Die Stefano heeft echt droge humor zeg.


Donderdag (24 september). Na werk op school reed ik naar mijn ouders. Daar heb ik wat voor mijn blog gedaan en was het plan om via Teams een mini vergadering bij te zitten. Het geluid deed het niet helemaal goed. Dus na 5 minuten was het al klaar, haha. Ik word bijgepraat :).


Samen met vaders heb ik gekookt en aten we deze pasta met pesto saus. Lekker!


Vrijdag (25 september). Na werk, reed ik gelijk door naar mijn moeder. We gingen naar Dronten waar The Musthaves Sample Sale was. Wij hadden een ticket voor het tijdslot van 15:30- 17:00. We waren iets eerder en hebben eerst koffie gedronken met een heerlijk appeltaartje.

persoonlijke update
En daar staan we in de rij om naar binnen te gaan. Er waren nog aardig wat mensen. In gedeeltes mocht iedereen naar binnen, zodat er geen ophopingen kwamen.

persoonlijke update
Wij waren al bang dat we minder winkeltijd zouden hebben, maar als je later binnen was, mocht je ook later naar buiten gelukkig. Bij de ingang werd je ticket gescand en legde ze de looproute uit en de andere maatregelen.

persoonlijke update
Zoals je ziet liep je tussen de rekken met kleding. Je mocht niet terug. Dus we pakten alles waarvan we dachten dat het leuk was. Later zoeken we het wel uit, haha. Kleding passen mocht niet. Maar de meiden die er werkten konden je erg goed adviseren welke maat je moest hebben van een bepaald item.

persoonlijke update
Naast kleding waren er ook schoenen en accessoires. Echt zo leuk om tussen te snuffelen.

persoonlijke update
Van de broeken werd ik al helemaal vrolijk! Er werden telkens ook dingen weer aangevuld. Dat was erg fijn. Wel moet ik zeggen dat ze overal veel kleine maten van hadden… Dat is minder.

persoonlijke update
Maar we zijn goed geslaagd! Beide hebben iets van 4/5 items gescoord. Ik laat je mijn aankopen snel zien in een shoplog.


Tja en toen was het weer etenstijd. Onderweg hebben we wat bij een Mc Donalds gegeten. Jammie!


Bij mijn ouders dronk ik nog even thee en hebben mijn moeder en ik de kleding gepast. Bij mij passte alles wel. Bij moeders zat een rokje wel wat strak….. Ik probeerde deze ook even. Ging compleet mis. In mijn vlog zie je hier meer beelden van. Echt hilarisch!


Zaterdag (26 september). Ik geef je vast één item cadeau, haha. Dit vestje ik passen met de flared pants die ik al had. Dit is echt een tof setje. Bijpassend! Verder was het die ochtend tijd voor schoonmaken en wat bloggen.

persoonlijke update
In de middag kwam Karlijn langs. We hadden elkaar al lang niet gezien. En ze had nog een cadeautje mee omdat Thijs en ik nu officieel samenwonen. Super lief!


We dronken gezellig thee en kletsten de hele middag.

persoonlijke update
En toen was het tijd voor het avondeten. Karlijn bleef eten en Thijs haalde pizza. Ik had een half om half pizza. Lekker zeg!

persoonlijke update
En op zaterdag is het Wie is de Mol tijd! Thijs had mijn glas met wijn weer goed vol geschonken….


Zondag (27 september). Haha een foto per ongelijk gemaakt toen ik wilde beginnen met vloggen. Heerlijk dit. Maar ik deed lekker rustig aan die ochtend. Deelde een video/blogpost en we zijn naar de Action en Jumbo geweest.

persoonlijke update
Na de lunch ben ik met mijn moeder naar de Intratuin geweest. Daar is zo veel leuks!

persoonlijke update
Maar ik ging voor een plantje in een pot bij mij thuis. Dit wordt hem!

persoonlijke update
En toen zag ik deze ook nog. Zo leuk! Ik had toch nog een cadeaubon, haha. Die gaat ook mee.

persoonlijke update
Nog even bij de Woondock kijken. Zo veel leuks daar.

persoonlijke update
En als afsluiter bij de Ikea. Daar vond ik eindelijk leuke mandjes voor onder de tafel…. En leuke bakjes waar ik mijn kwark in de ochtend uit kan eten.


Maandag (28 september). Na school ging ik langs mijn ouders om wat verkleed kleren voor school op te halen en daarna naar de Action. De dag ervoor hadden Thijs en ik een pan gehaald, maar die is veel te groot. Ik bracht die terug en haalde nog wat voor mijn vader.


Daarna thuis bloggen en een video opnemen. En nog een kleine video voor school bewerken. Veel gedaan!

En dat is de persoonlijke update dan. Een erg leuke week waarin ik veel gedaan heb. Aankomende week ga ik veel video’s bewerken (o.a de shoplog van The Musthaves) en heb ik de verjaardag van mijn oma nog. Leuke dingen weer!

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *