Outfitpost: beige en wit in de herfst

Hoi! Ik heb weer een leuke outfitpost. Een tijdje terug ben ik met Rianne en mijn moeder naar The Westfield Mall of The Netherlands geweest. Het was een heerlijke middag shoppen. We scoorden alledrie hele toffe items. In deze outfitpost laat ik je een outfit zien die ik shopte die middag. Bij de Stradivarius scoorde ik deze set. Een mooie herfstlook.

Outfitpost

The Westfield Mall is echt geweldig. Wauw, echt zo groot en mooi. Alle winkels die je kunt bedenken zitten er wel. Zo ook de Stradivarius. Ik ben echt fan van deze winkel. Net als de Bershka en Pull & Bear. Die winkels vind ik ook altijd tof. Ik vind er altijd wel iets leuks.

Deze keer slaagde ik bij de Stradivarius. Mijn moeder en Rianne waren daar truien passen. Lieve lichte kleuren en beige truien. Heerlijk die zachte kleurtjes dacht ik. Ik liep terug de winkel in om voor Rianne een trui in een andere maat te pakken. Maar voordat ik de winkel in liep, zag ik bij de paskamers een meisje een beige flared pants passen. Ik hoorde haar zeggen: deze zit zo fijn.

outfitpost

Beige flared

Ik terug de winkel in: trui in andere maat en de beige flared pants zoeken. Deze flared hing achter een ander stel broeken. En in de winkel had ik al snel een witte trui op een pop gezien op een beige jeans. Ik vond de set zo mooi. Die trui zal ook vast mooi op een beige flared pants staan.

En bam: ik beide items passen en daar is dan deze outfit ontstaan. Als eerst even de flared pants. Deze zit echt zooooo fijn. De lengte is mooi lang en de broek voelt zo lekker zacht. Een fijne zachte stof. Love it! Ik heb een maat S en valt dus prima. Dit is ook mijn normale maat. Aan de bovenkant zit nog een extra elastieke band, hierdoor valt de broek bij je buik ook erg mooi vind ik.

outfitpost

Witte trui

De witte trui had ik dus al gespot in de winkel. Wit vind ik altijd zo besmettelijk. Vandaar dat ik dacht: laat maar hangen. Maar op deze beige flared staat hij zo mooi. De beige kleur komt terug in de letters op trui. Een leuk detail.

De trui is wat langer en valt daardoor mooi op de flared pants. Wit en beige vind ik erg mooi bij elkaar staan en die combinatie zie je ook veel nu. Laat ik gek doen en daar aan mee doen, haha. De trui heb ik in een maat S en valt lekker ruim. Hij had misschien een maatje kleiner gekund. Maar dit gaat ook prima, lekker oversized.

De uitdaging is nu om de witte trui wit te houden… Haha. Daarom draag ik niet zo vaak wit. Maar we gaan deze uitdaging aan! Gewoon voorzichtig doen. Wit in de herfst/winter vond ik eerder nooit zo leuk. Vond dat altijd een lente en zomer kleur. Maar nee, ook juist in de koude maanden is wit mooi om te dragen.

outfitpost

Ik ben helemaal blij met deze outfitpost. De items kan ik natuurlijk ook los van elkaar combineren met andere items. De flared pants zit echt zoooo chill. Ik heb de hele Stradivarius site door geplozen om te kijken of de broek er ook in andere kleuren is. Helaas niet gevonden….

outfitpost

De nagellak komt trouwens van Pink Gellac en heb ik ook gekocht tijdens die shopmiddag. Ik kon natuurlijk een bezoek aan de Pink Gellac winkel niet laten. Het mint groene kleurtje past overal mooi bij.

outfitpost

Yes, blij met deze look en items. Eens even wat anders dat beige en wit. Maar zeker heel mooi!

Draag jij graag beige en wit in de winter?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *