Nieuwe kledingkast van Ikea – closet tour-

Hoi! Daar is dan de video die al een hele tijd op mijn planning stond: de nieuwe kledingkast video! Plus een gehele closet tour natuurlijk. Mijn nieuwe kledingkast heb ik al wel een tijdje hoor. En nu is het tijd om deze aan jullie te laten zien! Ik laat je mijn nieuwe kledingkast zien en de inhoud. Hoe heb ik alles ingedeeld. Zo veel ruimte… Die heb ik dan ook zeker gebruikt.

 

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe kledingkast. Deze komt van de Ikea en heb ik samengesteld zoals ik wil. Echt super chill! In de video zie je de indeling en waar ik alles heb hangen/liggen. Soms best een gepuzzel. Maar zoals het nu ligt, is het voor mij fijn. Misschien denkt een ander? Huh wat onhandig… Of je denkt juist: goh handig, hier kan ik ook wel wat mee.

Ik zou maar lekker kijken naar de closet tour!

Nieuwe kledingkast

Vond je de video leuk? Vergeet zeker geen duimpje omhoog te doen. En abonneer je zeker op mijn kanaal. Zo mis je geen enkele video van mij.

Ik ben helemaal gelukkig met de kast, haha. Het is maar waar je blij mee kan zijn hè. Tja, ik word hier gewoon blij van. Leuk om telkens dingen anders in te delen en te kijken wat handig is. Er zullen vast en zeker ook items bij komen. Knowing me….. Love shopping.

Het hanggedeelte is wel redelijk vol. Hier kan niet heel veel meer bij. Misschien nog een paar items, maar dan zal ik ook wat nieuwe hangers moeten aanschaffen, haha. Deze zijn allemaal nu in gebruik. Met de lades onderin ben ik ook erg blij. Die zijn ideaal voor ondergoed en dat soort dingen. Alles fijn in mandjes ingedeeld. Ik kan zo alles makkelijk pakken en weet alles te vinden. Zo fijn!

Yes een hele fijne nieuwe kledingkast waar ik zeker heel lang mee vooruit kan.

Hoe ziet jouw kledingkast eruit?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *