Persoonlijke update: bezoek & Ikea kast

persoonlijke update

persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update met gezellige foto’s. In het begin van de week was ik niet helemaal fit. Gelukkig ging het veel beter. Ik ben even naar de stad geweest en met Thijs heb ik gezellig boodschappen gedaan. We kregen bezoek die naar het huis kwam kijken en we zijn weer naar de Ikea geweest. En daar heb ik zelf een kast samengesteld. Zie het resultaat!

 


Dinsdag (30 juni). Ik was een dag thuis. Verkouden en niet helemaal fit. Je mag dan niet werken. Ik lag lekker op de bank. En keek een serie en deed wat voor mijn blog.


Foto’s bewerken is altijd leuk om te doen.


En ik bestelde deze onderbroek bij de Hunkemöller voor niks! Ik had namelijk nog 5 euro shoptegoed en die verliep die dag. De onderbroek was ook precies 5 euro en zo kwam ik uit op: gratis. Handig!


Woensdag (1 juli). Na een ochtend werken op school ging ik snel naar huis. Lekker met een kop thee op de bank. Was nog erg moe.


Mijn nagels roze gelakt. Ik vind dit zo een lekker kleurtje.


Donderdag (2 juli). Een hectische dag op werk. Er was een invaller die dag en dat was even lastig. Maar het is goed gekomen. Toen ik thuis kwam, lekker even bloggen.


En verder The 100 verder kijken op Netflix.


Vrijdag (3 juli). Na school ging ik even naar de stad. Mijn onderbroek van van de Hunkemöller kon ik ophalen in de winkel. Ik haalde gelijk bij de Zuivelhoeve wat lekkers voor in het weekend.


En nog wat meer andere dingetjes.


Zaterdag (4 juli). De omzetaangifte van het tweede kwartaal heb ik ingevuld samen met Thijs. Dat is ook weer gedaan. Daarna hebben we samen geluncht.


En daarna samen boodschappen doen. We kregen bezoek die avond dus wilden we ook wat lekkers halen.


Ik zag dit super grappige nieuwe bier. Lijkt wel beetje op een Desperados.


En daarna heb ik veel schoongemaakt in huis en de bedden gedaan. Ik kreeg het er warm van.


Oeps…. We hadden zin in kibbeling en patat, haha.

persoonlijke update
Daarna kwam het bezoek. De buren van Thijs van zijn huis in Dieren waar hij vroeger heeft gewoond. Zij kwamen zijn huis bekijken. Echt heel erg gezellig.

persoonlijke update
Hun dochter was ook mee en had deze sleutelhanger voor mij gemaakt. Super leuk en knap gedaan! We hebben de hele avond gezellig gekletst.


Zondag (5 juli). Koffie drinken met Thijs en meneer liet zijn papiertje vallen…. Klem! Haha. Daarna wat bloggen.

persoonlijke update
En toen besloten we om voor een andere kledingkast voor mij te kijken en we hebben een ander meubel teruggebracht bij de Ikea. Was toch iets te groot.

persoonlijke update
Ik heb namelijk begin mei een kast bij de Jysk besteld, maar deze heeft leverproblemen. Ik ga deze annuleren omdat er de hele tijd problemen mee zijn. In verschillende winkels hebben we voor een andere gekeken. Tja en dan krijg je trek. Bij de Intratuin hebben we geluncht.


En weer verder kijken. Ik raak ook weer afgeleid door deze leukerd, haha.

persoonlijke update
En dan wagen we ons toch aan de rij bij de Ikea. Liep gelukkig wel snel door.

persoonlijke update
En daar zag ik toch een kast waar ik blij van word.


Alleen de binnenkant was niet helemaal zoals ik wilde.

persoonlijke update
Maar dat is gelukkig aan te passen!

persoonlijke update
Maar toen…. alle pakketten in het magazijn zoeken en mijn moeder kwam ons te hulp schieten door met de grote auto te komen. Zo konden we alle 28 pakketten meenemen, haha.

persoonlijke update
Ondertussen waren Dennis en Ellen al bij ons gekomen. Laat het opzetten van de kast maar over aan dit handige duo. Thijs en ik zorgen voor het avondeten.

persoonlijke update
En daarna ben ik in gevecht met karton, haha.

persoonlijke update
En we zijn erbij gaan zitten, haha. Het is best een klus die kast zeg.

persoonlijke update
Maar hij staat en het binnenste gedeelte is af. De schuifdeuren gaan we een andere keer doen. Maar dit ziet er al super gaaf uit!

persoonlijke update
Maandag (6 juli). Een dag werken bij de kleuters. Phoe ze waren druk zeg. Daarna hadden we lekkere taart in de koffiekamer. Er waren collega’s jarig geweest.

En dat is het einde van de persoonlijke update. De laatste weken op school zijn echt in zicht. Deze week is de laatste schoolweek voor mijn school in Doesburg. En voor mijn school in Doetinchem de ene laatste week. We zijn aan het aftellen. Je ziet de nieuwe foto’s in de volgende persoonlijke update!

 

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *