NA-KD outfits – jurkjes en groene blazer

Hoi! Ja ja, het is weer tijd voor nieuwe NA-KD outfits. Ook zin om bij NA-KD te shoppen? Met de code merleh krijg je weer een week korting (t/m 13 april). 30 % korting voor nieuwe klanten en 15 % korting voor klanten die al een account hebben bij NA-KD. Ik ben ook weer goed geslaagd moet ik zeggen. Ik heb al een beetje de zomer in mijn bol met deze items. Kijk je mee?

NA-KD outfits

Groene blazer & t-shirt

Ik ga gelijk met mijn favoriete item beginnen van deze NA-KD outfits. Een knal groene blazer! Deze kleur is toch geweldig?! Niet weg te denken deze lente en zomer, de kleur groen. Ik vind het steeds leuker worden die kleur. Een blazer van deze kleur leek mij wel gaaf.

En dat is de blazer zeker. Ik heb een maat 32 gekozen. Het is namelijk een oversized model. Maar echt oversized. Deze blazer heb ik namelijk ook in het roze. Alleen die heb ik in een maat 34 en was wel heel ruim. Een maatje kleiner vind ik echt beter.

Onder de groene blazer draag ik een oversized t-shirt met tekst. Haha, het is allemaal lekker oversized zoals je ziet. Het t-shirt doe ik in mijn broek, dat vind ik leuker staan. De blazer staat erg leuk op het shirt. Maar ook zonder jasje is het t-shirt heel erg leuk. Ik vind een wit shirt op een jeans altijd erg mooi. Ik moet je zeggen dat het shirt een beetje off white is. Heel erg mooi! Een XS valt bij mij ruim genoeg.

Bloemen jurkje

Dan ga ik door naar een wat zomers item: een jurkje! Hoe lief is dit gebloemde jurkje?! Ik krijg hier een zomers gevoel bij. Het jurkje heeft lange mouwen en een best diep decolleté. Ik heb hier aan de binnenkant al een drukknoopje geplaatst (oké, mama heeft dat voor mij gemaakt, haha).

NA-KD outfits

Anders ligt de boel wel heel erg open. Wel een mooi detail van de jurk, het diepe decolleté. Er zit trouwens ook een onderjurkje onder aan de onderkant. Bij de mouwen schijnt het jurkje iets door. Ik heb een maat 36 en deze valt goed voor mij.

NA-KD outfits

Panterprint jurk

En dan het laatste item: een panterprint jurk. Dit is een soort wikkel/overslag jurk. Je kunt de jurk zelf zo strak aantrekken als nodig is. Ik had niet helemaal gezien dat het dus een wikkeljurk was. Hij is wat groot en lomp moet ik zeggen. Maar wel een leuk model en de print vind ik helemaal te gek!

NA-KD outfits

Ik hou van panterprint. De jurk schijnt wel iets door. Ik vind het ook meer zo’n jurk wat je over je bikini aandoet ofzo. Daar moet ik een beetje aan denken. Deze jurk heb ik in een maat XS/S en valt prima voor mij. Het scheelt dat je de touwtjes zelf zo strak kan aantrekken.

NA-KD outfits

Dat zijn de NA-KD outfits weer. De foto’s zijn gemaakt door Gabrielle Fotografeert. Heerlijk in het zonnetje.

NA-KD outfits

Heb jij al een favoriet lente item in je kast? 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *