My-Jewellery kettingen – sterrenbeeld ketting-

Hoi! Dat ik dol ben op sieraden is wel bekend toch? Zo niet: dan meld ik dat nu nog eens. Ik ben erg dol op sieraden en dan vooral kettinkjes. Eigenlijk draag ik die elke dag wel. In mijn collectie vind je verschillende soorten kettinkjes. Graag deel ik mijn favoriet met jullie van My-Jewellery en laat ik nog meer gave My-Jewellery kettinkjes zien.

Sterrenbeeld ketting

Mijn liefde voor kettingen bestaat vooral uit minimalistische kettinkjes. Geen grote kettingen die te veel afleiden. Ik ben meer van de subtiele en schattige kettinkjes. Deze kunnen eigenlijk wel bij alle outfits. Ook veel My-Jewellery kettingen dames zijn subtiel en cute. Vandaar dat ik graag bij hen op de site kijk naar mooie exemplaren.

Mijn favoriet is wel de sterrenbeeld ketting. Dit is een minimalistische ketting met zoals je het al raad: je sterrenbeeld eraan. Ik ben zelf een schorpioen en dat teken is een soort letter M. Hoe toevallig is dat mijn naam ook met die letter begint. Oké verkocht…. De ketting was zo besteld en ik bestelde er gelijk eentje voor mijn moeder (zij is ook schorpioen).

My-Jewellery kettingen

Je kunt zelf kiezen of je zilver of goud wilt. Ik draag de laatste tijd veel zilver. Deze sterrenbeeld ketting draag ik eigenlijk constant. Vaak draag ik meerdere kettingen bij elkaar en vaak zit de My-Jewellery ketting erbij met mijn sterrenbeeld. Het is gewoon de perfecte ketting om overal bij te combineren. Hij is niet te groot en niet te klein.

[shopsuite_snippet id=58c3]

Nu ik het over meerdere kettingen dragen heb. Ik heb ook een schakelketting van My-Jewellery. Dit is zo’n soort paperclip model. Niet te grof en is makkelijk te verstellen. Het sluitinkje kan door elk schakeltje gedaan worden. Zo kan je spelen met de lengte van deze ketting. Echt ideaal.

Hoe goed matcht dit?!

Deze twee kettingen draag ik vaak en combineer ik vaak met andere kettinkjes die ik heb. Maar naast kettinkjes ben ik ook steeds meer armbandjes gaan dragen. Bij de sterrenbeeld ketting zijn ook bijpassende sterrenbeeld armbandjes te verkrijgen. Dat is toch ultiem schattig?

My-Jewellery kettingen

Ja ik ben fan van kettingen dames van My-Jewellery. Zo zie ik ook hele leuke kettinkjes met de eerste letter van je naam. Of juist een ketting waarin je geboortemaand staat. De kettinkjes met je geboorte jaar vind ik ook zo leuk zeg. Die zou ik nog wel aan mijn collectie toe willen voegen.  Allemaal subtiel maar toch apart. Ik vind dat erg leuk.

foto van My-Jewellery.

Plus: de prijzen voor deze kettinkjes zijn ook nog eens leuk. Voor twintig euro heb je een goede en mooie ketting. Dus je kunt helemaal los gaan met verschillende kettinkjes te dragen en te combineren. Het layeren van kettingen is nog steeds helemaal in.

Draag korte kettingen met langere kettingen. Een schakelketting, een minimalistische ketting en een ketting met een leuk hangertje eraan. Zo veel combinaties mogelijk. Leuk om mee te experimenteren en uit te proberen.

My-Jewellery kettingen

Vind jij van kettinkjes van My-Jewellery ook zo mooi?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *