Mijn liefde voor fietsbroekjes – bikershorts outfits –

Hoi! Een artikel over mijn liefde voor fietsbroekjes. I know deze trend is niet geheel nieuw. Vorige zomer zagen we de fietsbroekjes of zoals ze ook genoemd worden bikershorts ook al. Toen riep ik nog: nee, zo’n broekje zal ik niet gaan dragen. We zijn een jaar verder en mijn liefde voor fietsbroekjes is gegroeid. Ik ben altijd iemand die aan een trend moet wennen. Hier dus ook aan. En nu loop ik alleen maar in biershorts rond!

Mijn liefde voor fietsbroekjes

Mijn liefde voor fietsbroekjes is dus zeker gegroeid. Vorige zomer moest ik niks hebben van deze trend. Ik dacht: wanneer trek je zo’n broekje aan? En het staat mij vast niet. Verkeerd gedacht dus…. Ik draag deze zomer graag zo’n bikershort. Ik zal je vertellen waarom.

Als allereerste: ze zitten echt zooooo fijn. Het broekje draag echt super chill. Dat had ik eigenlijk niet zo verwacht. Het voelt eigenlijk alsof je een korte legging/ korte flared pants aan hebt. Ja, super relaxt dus. En daarbij vind ik het model erg leuk.

Wanneer je even geen zin hebt in een korte short, maar wel een korte broek aan wilt: een bikershort, ideaal! Ik draag de broekjes wel het meeste thuis eigenlijk. Voor naar werk vind ik ze niet geschikt. Ik zie het meer als een casual chill setje. Hier kan ik thuis lekker in rondlopen, maar als ik de deur uit moet kan het ook.

Daarnaast zijn het ook handige broekjes om in de sporten. Nou bedoel ik niet een hele work-out sessie, maar wat ik nu veel doe: kleine oefeningen. Deze kan ik gewoon in de huiskamer doen. Dat gaat heel fijn in een bikershort en t-shirt.

Zwarte bikershort

liefde voor fietsbroekjes

Ja, mijn liefde voor fietsbroekjes is wel duidelijk dacht ik zo. Hoe ben ik dan in aanraking gekomen met de fietsbroekjes? Ik heb een tijdje terug bij NA-KD een fietsbroekje besteld. Dit was zo’n two-piece setje. Ik vond dat broekje (en topje trouwens ook) zo fijn zitten dat ik in de stad nog een nieuwe fietsbroekje erbij heb gekocht.

liefde voor fietsbroekjes

Paarse bikershort

Bij de Pieces zag ik een licht paars fietsbroekje voor een tientje hangen. Die is van mij dacht ik! Ding schijnt best wel wat door… Maar de trend is om een fietsbroekje met een oversized shirt te combineren. En dat doe ik ook graag. Ik heb zelf wat witte oversized shirts die heel leuk op dit fietsbroekje staan.

liefde voor fietsbroekjes

Bij Shein kocht ik nog echt een groot oversized shirt met paarse details erin. Deze staat helemaal tof op het fietsbroekje vind ik. Een klein beetje een pyjama gehalte heeft het wel. Maar zo voor thuis is het prima. Of heerlijk om op vakantie te dragen. Ja, deze outfit heb ik al vaak gedragen.

liefde voor fietsbroekjes

Groene bikershort

Dan heb ik nog een derde bikershirt. Deze heb ik ook voor een tientje gescoord maar dan bij de Zara. Het paarse broekje is een glad stofje en is volgens mij iets van polyester. Deze groene is juist van kantoen en heeft een ribbel patroontje in zich. Weer een heel ander idee.

liefde voor fietsbroekjes

Ik vind de kleur echt leuk. Hier kunnen ook leuke oversized shirts in wit of zwart op. Op de foto draag ik een zwart oversized shirt van Femme Luxe erop. Heerlijk chill en ik kan zo toch nog de straat op. Gave sneakers eronder en go. Ik vind het helemaal leuk. Ik durf te wedden dat de fietsbroekjes zeker mee gaan op vakantie naar Curaçao.

Oversized shirts vind ik het leukst om op de bikershorts te dragen. Toch heb ik voor deze outfit post een korte top geprobeerd. Dit staat zeker niet verkeerd. Ik heb een crop top met Girlfluence erop aan. Dit vind ik echt een sport outfitje. Je ziet hier wel een beetje de onderbroek door het fietsbroekje heen. Uitkijken wat je er dus onder draagt. Of draag gewoon lekker een oversized shirt, dan maakt het niks uit, haha.

liefde voor fietsbroekjes

Ik voel me ook iets meer op mijn gemakt met een groot shirt erop. De crop top staat leuk en kan best, maar oversized shirts zijn beterrrr. Vind jij ook niet?

Goed, nu weet je waar mijn liefde voor fietsbroekjes vandaan komt. Je ziet nog steeds fietsbroekjes voorbij komen, dus uit de mode zijn ze niet. Niet iedereen zal deze broekjes dragen, dat snap ik. Meiden dragen ze ook onder jurkjes. Dat is ook een handige tip. Maar dan zou ik niet deze broekjes eronder dragen, haha. Deze zijn te leuk en zijn er om gezien te worden!

liefde voor fietsbroekjes

Wat vind jij van de fietsbroekjes trend?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *