Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rotterdam

Hoi! Ik ben vorige week bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rotterdam geweest. Jeetje wat een beleving was dat zeg. In dit artikel heb ik geen tips of iets ( in DIT artikel wel !) , maar vertel ik je meer over die dag en wat mij allemaal op viel. Het was namelijk op z’n zachts gezegd: best wel een zooitje daar. Wij zijn de laatste dag geweest van deze Hunkemöller Fabrieksverkoop en dat was zeker een hele ervaring!

Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rotterdam

Vorig jaar ben ik ook al bij een Hunkemöller Fabrieksverkoop geweest. Die was in Eindhoven en zag er toch iets anders uit. Die was een stukje kleiner, maar overzichtelijker en opgeruimder. Even een verschilletje met Rotterdam dus. Deze Fabrieksverkoop was in de Ahoy en begon op dinsdag 7 januari en was tot en met zaterdag 11 januari.

Samen met mijn moeder ben ik dus op zaterdag erheen geweest. Voor ons ongeveer 1,5 uur rijden, dus dat viel wel mee. Je kan makkelijk je auto parkeren bij de Ahoy en je loopt zo binnen. De entree is 4 euro en vanaf dan kun je helemaal losgaan. Alle items waren namelijk maar €2,50 en alle badkleding zelfs €2,-.

Nu hoorden we dat de eerste dagen alles nog wel netjes in dozen lag of aan rekjes hing, maar daar was op de laatste dag weinig van over. En helaas grepen we ook mis naar de pyjama’s, badjassen, onesies en dat soort dingen. Die waren er allemaal gewoon niet meer.

Dus een tip voor de volgende keer: als je echt goed wilt slagen. Probeer aan het begin van de week van een verkoop te gaan. Dan zijn er nog de meeste items. Maar dat mocht voor ons de pret niet drukken. Wat hebben mijn moeder en ik gelachen zeg. We hebben zeker hele leuke items gescoord, maar het was gewoon even goed zoeken. We zijn de hele dag er wel bijna geweest. Ik zal je een paar dingen vertellen die mij opvielen en waar we zo om moesten lachen.

Dit viel op :

De huisregels.

De grond niet meer zien

Bij binnenkomst kregen we een tas waar we onze aankopen in konden doen en een briefje met huisregels. Onder andere stond erop dat je geen spullen op de grond moest achterlaten. Toen schoten wij allebei al gelijk in de lach: alle vloeren lagen bezaaid met strings, bh’s en noem maar op. Dat was al mislukt zullen we maar zeggen….

Dit viel nog mee….. Maar zo lag er her en der wat los op de grond.

Niet zo netjes

Het was überhaupt even wennen, want het lag allemaal niet meer zo netjes zullen we maar zeggen. In plaats van alles netjes op rekjes te hangen, waren hier gewoon dozen neergezet en daar konden we dan ‘ in graaien’. Daar moesten wij ons wel even overheen zetten, haha.

Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rotterdam

Alles door elkaar

In de dozen lag dan ook van alles door elkaar. Strings, bh’, badkleding en sloffen. Niks netjes gesorteerd. Nee… Dus had je een leuke onderkant van een bikini gevonden, dan was het een hele opgave om de juiste bovenkant erbij te zoeken. Je had dozen genoeg om in te zoeken in ieder geval, haha.

De maten

De maten was ook nog een dingetje. Veel slips in XL of XS en bh’s in cupmaat F of AA. Mmmh…. Mijn standaard 70B was even een dingetje om te vinden. Maar als je goed zoekt, vind je vanzelf wat in je maat. Hoewel de keuze wel minder was. Ik zei al tegen mijn moeder: ik ben erg blij dat ze mij vroeger veel boeken gaf van: Waar is Wallie. Ik kan hierdoor heel goed zoeken, haha.

Marktkraam

Op een gegeven moment was iedereen de schaamte voorbij en zaten mensen gewoon naast een doos op de grond en alles te doorzoeken. Ik heb ook tussen een paar dozen gezeten en maar zoeken… Ik voelde me net iemand op de markt, haha. ‘ Uitzoeken mensen, 2 euro! ‘ 

Alles zat vast…..

Maar het grootse ding was wel dat alles VAST zat. Hoe bedoel ik dit? De bh’s hingen allemaal nog aan een hangertje en dat ging allemaal door elkaar zitten in de dozen. Het werden hierdoor grote hopen lingerie verwikkeld in hangers. Niet te doen…. Zo had ik een bh in mijn maat gespot. Mijn moeder en ik zijn erbij gaan zitten en maar prutsen… Niet los te krijgen. En knippen doe je natuurlijk ook niet, haha.

Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rotterdam
Een kwartier lang gevochten voor deze bh. Helaas niet gelukt…

Dat was op zich wel jammer. Zo hadden we meer dingen kunnen kopen, maar het zat gewoon te vast. Het makkelijkste was toch kijken tussen de rekjes. Maar ach: door de dozen heen speuren had ook wel weer iets. We hebben er in ieder geval veel om moeten lachen.

Een leuke dag !

Het was een heel leuk dagje en ik meld nogmaals: we hebben echt leuke dingen gescoord. Het was alleen een opgave om eraan te komen. Dingen losrukken, uit de knoop halen, graaien in dozen, goed opletten op de juiste maat en setjes zoeken. Dan heb ik de dag wel goed omschreven. We hebben er wel een hoop lol aan beleefd.

En tussendoor kon je nog wat lekkers halen. Er stond ook een kraampje van Dunkin Donuts. Dus een lekkere donut en kop koffie tussendoor en we konden weer door.

Hunkemöller Fabrieksverkoop in Rotterdam

Heb je geen zin in al die rommel? Dan raad ik je toch echt aan in het begin van de week te gaan. Heb je zin in een zoektocht? Ga op de zaterdag! Wahaha.

Ach we zijn weer een ervaring rijker en hebben mooie items voor weinig geshopt. En ik ben er erg blij mee en we hebben een leuke dag gehad. Volgende keer ben ik er gewoon weer bij!

Ben jij wel eens in Rotterdam bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop geweest?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

12 reacties

  1. Oh My,dit zou niets voor mij zijn haha, ik heb een hekel aan dat gegraai in dozen al snap ik dat je op een gegeven moment de schaamte voorbij bent en je gewoon mee doet. Zonde dat alles zo inklaar zat, dat je dingen niet kon kopen. Maar natuurlijk wel mooi dat je voor een hele leuk prijs items hebt kunnen scoren.

  2. Ahhhh, ik ben dol op zoekspelletjes hihi, maar dit gaat mij toch te ver denk ik. Ik zou veel te gefrustreerd raken als ik het bovenstukje wel zou vinden maar het onderstukje niet. En ik hou er niet van als alles zo ongeorganiseerd in dozen zit. Maar het zal ongetwijfeld een leuk dagje zijn geweest met je moeder en dat telt natuurlijk ook.

  3. Het jammere aan Hunkemöller is dat ze gene echt grote maten hebben, vind ik. Ik ben aangewezen op echt dure lingeriewinkels die dan nog gespecialiseerd zijn in grote maten. Ik heb cup I, tja…. Ik heb er ook niet om gevraagd. Ik zou het wel fijner vinden dat men daar ook eens rekening mee ging houden. Ik ga nu naar een lingeriewinkel die begint bij cup D. Die vrouw is daarmee begonnen uit dezelfde frustratie: nergens iets vinden. Die is 30km van mijn deur, ze is 2 jaar geleden begonnen en ze heeft klanten over heel het land, zegt wel veel….

    Soit, kan jij niet aan doen, leuk dat je zo een leuke dag had in ieder geval en dat je het een en ander kon scoren. dat vind ik echt fijn voor jou, maar ik voel steeds weer opnieuw die frustratie bij lingerieblogs.Kan jij uiteraard ook niet aan doen. Ik ben wel eerlijk! sorry! Maar he, misschien, als men het af en toe ergens leest, kan men ook echt zien dat er een gat in de markt is op dat vlak, ik kan maar hopen. 😉

  4. Oh mijn god… Ik zou echt helemaal gek worden als ik daar tussen zou staan. Wat een ellende om in al die bakken en van de grond te moeten graaien haha. Fijn dat jullie toch geslaagd zijn (aan de foto bovenaan te zien)

  5. Dit zou ik niet echt trekken. Ik ben wel eens eerder naar samble sales geweest maar die waren echt anders. Dit weerhoudt mij om er heen te gaan. Super fijn dat je toch leuke dingen hebt gescoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *