Hunkemöller Fabrieksverkoop tips & tricks

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Hoi! Ik ben laatst bij een Hunkemöller Fabrieksverkoop geweest. Dat kon je al zien in mijn persoonlijke update. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar een Hunkemöller Fabrieksverkoop ging. En ik vond het een groot succes. Ik heb voor 25 euro zeer toffe items gescoord! Voor mij was het dus de eerste keer en had geen idee wat ik moest verwachten. Wil jij ook een keer naar zo’n Fabrieksverkoop? In dit artikel geef ik je wat tips & tricks om goed te slagen!

Hunkemöller Fabrieksverkoop

De Hunkemöller Fabrieksverkoop is volgens mij niet super vaak in het jaar. Op zaterdag 12 januari 2019 ben ik naar het Beursgebouw in Eindhoven geweest, waar dus een verkoop was. Ik weet dat ze ook deze verkopen in Rotterdam en Maastricht houden. Maar het is dus niet vaak. Ik ben geabonneerd op de Hunkemöller nieuwsbrief. Dan krijg je vaak een mail als er dus een fabrieksverkoop is.

Wat is dan zo’n Hunkemöller Fabrieksverkoop? Nou, alles wat Hunkemöller ‘over’ heeft gaat voor heel goedkoop weg. Je kunt dus voor een paar euro een bh of pyjama scoren. Echt super leuk! Ik ben eind van de week geweest en toen was er helemaal een leuke actie: alles was €2,50! Dat is niet altijd zo hoor. Normaal variëren de prijzen tussen de 2 euro en de 6 euro (dat is ook niet veel, haha).

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Maar na dit eerste bezoek ben ik wel achter een paar handige tips en tricks gekomen om optimaal te slagen bij een Hunkemöller Fabrieksverkoop. Deze deel ik graag met jullie!

Je maten

Het is handig (en dat heb ik ook gedaan voordat ik ging) om je bh maten goed te weten. Alles hangt op cupmaat. Ik had van al mijn bh’s van de Hunkemöller een foto gemaakt en welke maat dat is. Elk model bij de Hunkemöller valt namelijk anders (althans bij mij dan…). Dus wanneer ik daar rond liep, heb ik gekeken naar de vorm van de bh en welke ik thuis had die erop leek. Dan heb ik de juiste maat gepakt.

Op tijd

Ga een beetje op tijd. Wij zijn in de ochtend gegaan en hebben er zeker bijna drie uurtjes rond gelopen. Neem er dus de tijd voor en in de ochtend is het minder druk. Althans die ervaring had ik. De rekken met kleding zijn wel ruim opgezet, dus van mensen om je heen heb je niet echt last. Dat is wel heel fijn.

Op maat

Alles hangt op maat: cup A hangt bij elkaar en ga zo maar door. Heb je cup C, kijk dan niet alleen daar. Er hangen bh’s op de verkeerde plek. Wij zijn echt alle rekken afgelopen. Sommige dingen worden door mensen op de verkeerd plek terug gehangen en dat kan zo maar eens jouw maat zijn. Slipjes hangen ook op maat. Bikini tops en broekjes dan weer niet. Die hangen op kleur. En rondom al die rekken hangen de pyjama’s, sportkleding en ander van dit soort dingen.

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Pakken wat je pakken kan

Je krijg bij binnenkomst een plasticzak waar je alles in kan doen wat je wilt kopen. Wanneer ik een leuke bh of iets zag, heb ik vaak meerdere maten gepakt die ik kon vinden. Wanneer de tas vol zat, ben ik alles gaan uitzoeken. Dan kan ik even rustig kijken welke maat het meest geschikt is. Als je namelijk even niet op let, kan het zo maar zijn dat iemand anders net iets voor je neus weggrist. Daarom: pakken wat je pakken kan.

Mijn moeder en ik zagen bijvoorbeeld een hele mooie body. We pakten er eentje en waren deze aan het bekijken. Er hing daarnaast nog een body in dezelfde maat. Toen we beide tot de conclusie kwamen dat we beide voor €2,50 er wel eentje wilden, was die andere al weg. Niet te lang twijfelen dus….

Uitzoeken

Nadat je alles hebt gepakt, wat je hebt kunnen pakken, raakt je tas denk ik wel een keer vol…. Mijn moeder en ik zijn aan de zijkant gaan staan en hebben alles uitgezocht wat we wilden en niet. We wisten namelijk niet meer wat we allemaal gepakt hadden, haha. Even uitzoeken tussendoor is wel slim.

Random rekken

Er hangen ook een paar rekken met van alles en nog wat eraan. Vergeet deze niet! Hier hangt echt van alles tussen in verschillende maten. Zo zagen wij bijvoorbeeld die body aan één van deze rekken hangen.  Ook worden er rekken de hal in gereden met nieuw items eraan. Houd die in de gate! Daar hangen vaak nog de meeste maten. Er wordt namelijk gewoon bijgevuld op een dag. Dus ga niet naar één uurtje weg. Nee joh, er worden telkens nieuwe items binnen gebracht.

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Passen

Misschien ook handig om te weten, maar je kan niet passen daar. Geen pashokjes, nee helemaal niks. Je koopt alles dus een beetje op de gok. Mensen zie je over hun shirt heen een bh passen of zelfs over een broek een zwembroek. Oké kan, maar een reëel beeld krijg je niet echt. Als je wilt passen over je shirt, zou ik ervoor zorgen dat een dun shirtje aan hebt, dat is denk ik het makkelijkst.

De app

Vergeet je Hunkemöller klantenkaart niet. Je kunt hier namelijk ook goed sparen voor Passion Poins. Je kan ze niet inleveren en een cadeaubon kan je ook niet inleveren. Misschien even handig om te weten.

Eten en drinken

Wij hebben zo’n drie uurtjes ons vermaakt daar. Tja, rond half 1 (lunchtijd) liepen we daar nog… We hadden toevallig wat repen mee genomen, want trek krijg je er wel van. Misschien een tip: neem een flesje drinken mee in je tas en wat koekjes. Kun je tussen het zoeken naar de juiste bh ook nog wat eten en drinken. Of je gaat ‘picknicken’ aan de zijkanten terwijl je je spul uit zoekt en dan verschijnen er daarna vanzelf nieuwe items bij. Volgende keer nemen bij gewoon een koelbox mee, haha.

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Ik hoop dat je wat aan deze handige tips & tricks heb voor als je een keer naar een Hunkemöller Fabrieksverkoop gaat. Het is namelijk echt heel leuk! En je kan er super leuke dingen scoren voor een lage prijs. Echt een aanrader om eens heen te gaan. Maak er een gezellig dagje uit van zou ik zeggen.

Ben jij wel eens naar een Hunkemöller Fabrieksverkoop geweest?

 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

20 reacties

  1. Hoi Merle,

    Hier moet ik echt een keer naar toe. Wat ontzettend handig dit.
    Andere winkelketens moeten dit ook eens doen. Ik denk dat hier wel markt voor is. Zeker nu iedereen bewuster wil omgaan met alles.

    Groetjes Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *