Femme Luxe looks – verdeelde mening-

Hoi! Ik heb weer wat nieuwe Femme Luxe looks. Of althans: wat outfits met items van Femme Luxe. Ik heb weer vier items ontvangen van deze webshop. Het is altijd spannend hoe de items vallen en hoe ik ze vind. Ook deze keer ben ik weer verdeeld over de items. Ik vind ze jeej of nee. Lees vooral verder en zie de Femme Luxe looks.

Geruite blouse

Ik begin met een item waar ik helemaal blij mee ben. Dit is een soort blouse en jasje achtig ding tegelijk. Heerlijke omschrijving dit… Een oversized blouse in de vorm van een jasje. In ieder geval heb ik deze blouse ook al in een andere kleur van Femme Luxe. Deze draag ik best vaak.  Ik zag dat ze hem ook in het paars hadden. Een super leuke kleur! Die wilde ik ook graag. En de blouse zit eigenlijk net zoals die andere: prima en fijn. De blouse is lekker warm en valt heerlijk oversized. Daarom kan je hem heel goed combineren. Paars is wel een uitdaging. Maar ik combineer deze met een zwart shirt en een grijze/zwarte mom jeans. Ik vind het een leuk lookje. De paarse kleur valt hierdoor lekker op.

Leren legging en groene trui

femme-luxe-looks

Dan door naar twee items waar ik iets minder enthousiast over ben. Als eerst de leren legging. Of wat het moet voorstellen. Een leren look heeft hij niet echt. Ik had die dus bedacht om te combineren met de groene trui. De legging heb ik in een maat S/M en past prima. Dat wel… Maar hij schijnt door. Als een malle. En dat nog wel met zwart…. Hier gaat iets niet goed Femme Luxe. Nee, ik ben er geen fan van. Vooral bij mijn kont en bovenbenen schijnt deze door. Met iets langs erover gaat het nog.

femme-luxe-looks

De groene trui leek mij dus een goede optie. Alleen ik heb een beetje over het hoofd gezien dat deze twee splitten aan de zijkanten heeft. Mmhh niet heel handig…. Hierdoor zie je alsnog een groot stuk van de doorschijnende leren legging. Niet echt een top combi. De trui vind ik verder wel redelijk leuk. Het kleurtje vind ik top. Heel erg leuk! Alleen de splitten zijn wat lang na mijn idee. Het model van de trui wordt hierdoor zo raar. Ik lijk er dikker in dan ik ben. Mwah niet zo leuk.  Misschien als ik deze anders combineer? De legging zou ik sowieso met een lange trui combineren zonder split. Dat zeker.

femme-luxe-looks

Chill setje

femme-luxe-looks

Als ik bij Femme Luxe iets mag uitzoeken, ga ik vaak ook voor een chill setje. Deze zijn altijd zo fijn! En zo ook dit bruine setje. Ik heb best veel joggingbroeken met een matchende trui. Laat ik eens voor iets anders gaan: een vestje! Wanneer je het dan toch warm krijg, kan deze altijd makkelijk uit. De set valt prima. De joggingbroek zit wat strak maar op zich prima. De binnenkant is zooo lekker zacht. Heerlijk! Het vestje is ook lekker zacht van binnen. Dit draagt zo fijn.

Het kleurtje is toch niet zo mijn favoriet denk ik. Ik vind het een beetje poep bruin, oops.  Maar wat maakt het uit? Deze set zal ik toch veelal thuis aan hebben en dan is het prima. Heerlijk lekker cosy op de bank met dit setje: love it. Op de één of andere manier voel ik mij ook een beetje een ‘paardenmeisje’ zo, haha. Het is maar hoe je het bekijkt.

femme-luxe-looks

Dat zijn dan de Femme Luxe looks. Of de outfits met wat items van Femme Luxe. Zoals ik al zei: een beetje een verdeelde mening over de items. Maar zeker weer wat mooie items toe te voegen in de kast.

femme-luxe-looks

Welk item is jouw favoriet?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *