Femme Luxe outfits – chills sets & flared pants

Hoi! Ik heb nieuwe Femme Luxe outfits. Er staan weer veel gave nieuwe items op de site. Ik laat je een aantal items zien. Van een heerlijk comfy chill setje tot een flared pants. In deze post komt het allemaal voorbij. De Femme Luxe outfits foto’s zijn gemaakt in onze tuin van het nieuwe huis. Zie je gelijk een beetje onze tuin.

Femme Luxe outfits

Zwarte chill set

We beginnen de rij met een heerlijke chill set. Femme Luxe staat bekend om zijn fijne chill kleding. Vaak zijn dit hele leuke tweedelige setjes. Ik heb al eerder chill kleding van hen getest. Die items zitten altijd erg fijn. Is dat deze keer ook zo? Jazeker! Dit zwarte setje voelt van binnen zo zacht. Dit draagt heel erg fijn.

Wanneer het straks wat kouder wordt, kan ik deze set thuis heerlijk aan op de bank. Het is een fijne joggingbroek en een crop trui erboven. Deze set heb ik in een S/M en valt prima. In de broek zit elastiek dus dat rekt lekker mee. De trui is iets langer dan ik had gedacht. Ik dacht dat deze wat korter zou zijn. Helemaal niet erg want dit zit veel fijner.

De touwtjes aan de trui en broek voelen wel wat goedkoop aan. Ik ben bang dat deze snel zullen gaan rafelen. Verder is het een fijne set die lekker draagt.

Tie dye chill set

Dan nog een hele fijne chill set. Dit is een tie dye chill setje. Deze set is niet zo zacht als de zwarte en vind ik minder fijn zitten. Ook dit is een maat S/M maar zit veel strakker. Het elastiek bij mijn enkels zit erg strak en de broek is wat kort vind ik. Dit is meer een setje voor de herfst/lente. Niet als het erg koud is. Dan is deze set wel te dun.

De trui is zeer kort. Dit kan net zullen we maar zeggen. Een kort hemdje of bh eronder moet zeker wel. Als ik mijn armgen omhoog doe zie je alles. Het tie dye effect vind ik wel heel erg leuk. De lichte kleuren geven een frisse uitstraling. Lekker zomers nog. Dat maakt de set leuk. De maat is helaas wat minder.

Zwarte Flared Pants

Naast chill kleding is er ok nog genoeg andere leuke kleding te vinden bij Femme Luxe. Zo heb ik een mooie flared pants gevonden op de site. Een zwarte flared pants met splitjes aan de onderkant. Een leuk speels detail. Het model van de flared vind ik heel erg mooi. Het is een wat sjieke flared pants.

Femme Luxe outfits

De flared gaat met een rits bij je billen dicht. Zo krijg je hem makkelijk aan en uit. Het nadeel van deze flared is de stof. Het is polyester en kreukt gigantisch. Strijken is dus een must bij deze broek. Verder een mooie flared met leuke details.

Femme Luxe outfits

Geruit blouse/jasje

Femme Luxe outfits

Het laatste item is een geruit jasje. Deze jasjes zag je een tijdje terug heel veel. Het is eigenlijk een beetje een blouse/jasje. Tja hoe moet je dat uitleggen: een oversized blouse wat als jasje kan dienen?! Snap ie? Haha. De stof is wat dikker waardoor het echt een jasje kan zijn. Altijd leuk en goed te combineren.

Ik draag het jasje hier op de zwarte flared pants. Op een jeans lijkt mij deze ook erg leuk. Een handig en mooie blouse/jasje om straks te dragen wanneer het wat kouder wordt.

Dat zijn dan de Femme Luxe outfits. Weer fijne items heb ik toe kunnen voegen. Ik denk dat ik van het zwarte chill setje en de geruite blouse/jas veel plezier ga hebben. Met het tie dye setje voel ik mij net weer een Tik Tok danseres, haha. Wie weet krijg ik er dans skills van (geintje toch).

Femme Luxe outfits

En even een bedankje naar de fotograaf: mijn vader! Hij heeft deze keer mijn outfit foto’s gemaakt. Een gezellige en leuke samenwerking.

Wat vind jij van de Femme Luxe outfits? Welk items is jouw favoriet?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *