Femme Luxe looks- blazer time & t-shirt dress

Hoi! Het is weer tijd voor Femme Luxe looks. Ik heb weer wat toffe items van hen ontvangen. Er zal iets mis gegaan zijn bij de bestelling want ik mis een rokje. Maar de andere items zijn we aangekomen en deze laat ik je zien. Het zijn twee blazers en een t-shirt dress. Kijk mee naar outfits in deze Femme Luxe looks en lees wat ik van de items vind.

Femme Luxe looks

T-Shirt dress

Ik ga beginnen met de t-shirt dress. Deze staat op de site als een soort oversized t-shirt wat je als jurk zou kunnen dragen. Daarvoor kocht ik deze ook. Ik heb een XS/S want op de site oogde hij best groot. Qua lengte kan hij net….. Het is meer een oversized t-shirt die lekker lang valt. De kleuren zijn wel lekker fel en spatten van het shirt af. Heel erg vrolijk, dat zeker wel.

Het doodshoofd op het shirt maakt het minder vrolijk, haha. Een lekker contrast. In combinatie met mijn boots is het jurkje helemaal stoer. Ik draag deze op de foto’s met blote benen. Beetje koud eigenlijk. Met een panty of leggin zal dit oversized shirt ook gaaf staan. Hier kan ook heel erg leuk een leren jasje overheen gedragen worden.

Femme Luxe looks

Roze blazer

Femme Luxe looks

Dan door naar de blazers. Ik start met de roze blazer. Dit kleurtje is echt heerlijk. Love it. Ik dacht alleen dat de blazers iets dikker van stof zouden zijn. Het is best een dun stofje en hierdoor vind ik de blazer niet mooi vallen. Het is een oversized blazer. Deze heb ik in een maat S/M en is best groot. Niet mooi groot vind ik. De voorkant valt erg wijd.

Femme Luxe looks

De plooi aan de voorkant vind ik niet heel top vallen. Een beetje lomp. Maar als je van heel oversized houdt, is dit een top blazer. Met het koude weer zou ik deze niet aandoen, daar is die wat te dun voor. Een goede tussenblazer is dit. Met een zeer vrolijke kleur.

Witte blazer

De witte blazer is een beetje hetzelfde als de roze qua model. Ook een dunne stof waardoor ik deze niet mooi vind vallen. Wel vind ik een witte blazer erg mooi. De blazer straalt klasse uit. Zeker door de grote gouden knopen. Echt heel erg mooi. De blazer kun je ook mooi dicht dragen. Dan vallen de knopen beter op. Toch valt de blazer iets minder oversized dan de andere. En vind ik hier de voorkant ook mooier vallen dan bij de roze. Een witte blazer had ik nog niet in mijn collectie en vind ik zeker een mooie toevoeging.

Femme Luxe looks

Beide blazers combineer ik met een kanten body. Oeh oeh, Merle. Best wel een ‘sexy’ detail. Maar door de oversized blazers valt dit niet zo op. Ik vind het juist een gave combinatie. Om de look verder wat stoerder te maken, draag ik mijn mom jeans met gaten. Dit geeft een stoer effect en zeker met mijn boots daaronder. De blazers maken de look netjes en mooi en de rest wat stoerder. Ik hou wel van deze combinatie.

Femme Luxe looks

Al met al zijn de blazers best mooi maar vallen ze minder mooi. De stof is vrij dun waardoor je deze beter in het voorjaar kunt dragen. Hetzelfde geldt ook voor het oversized t-shirt. Deze is denk ik ook leuker in het voorjaar. Zeker door de vrolijke kleuren. Dus stiekem nu al zin in het voorjaar, haha. En de winter moet nog beginnen. I know…

De foto’s zijn op een zeer mooie herfstdag gemaakt en met het zonnetje was het heerlijk te doen. Hopelijk gaan we nog meer van dit soort mooie dagen krijgen. Ik vind dat fijn.

Femme Luxe looks

Wat vind jij van de Femme Luxe post?

 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *