Femme Luxe – gabbertje setje & sweater

Femme Luxe

Hoi! Het is weer tijd voor wat items van Femme Luxe. De laatste keer had ik een verdeelde mening over de items. Leuke items en minder leuke items. En dat is deze keer ook zo. Bij de bestelling ging sowieso al wat mis… Lees snel verder over de Femme Luxe items.

Femme Luxe

Bij Femme Luxe kies ik altijd vier items uit. Dit kan een Loungewear setje zijn of alleen een trui of broek. Vier items dus. Ook deze keer heb ik vier items uitgezocht. Komt de bestelling binnen, zitten er maar twee items in. Huh, hier gaat iets mis….

Ik zie op de pakbon ook dat de andere twee items doorgestreept zijn. Lekker dan… Maar goed. De twee andere items zijn wel aangekomen. En die ga ik gelijk passen.

Sweater

Femme Luxe

Dan start ik met de sweater. Deze zit namelijk super chill. Het is een beetje een grijze/zwarte verwassen sweater. Ik vind het een super gaaf effect. Vaak zie je broeken met dit effect. Nu dus ook een trui! Grappig hoor.

Femme Luxe

De trui is bij de mouwen wel een beetje aan de korte kant voor mij. Ik heb een maatje S en valt verder ruim zat. Een chille trui om thuis te dragen.  Op zwart staat deze trui erg leuk maar ook op een gekeurde broek is deze trui leuk te combineren.

Gabber setje

Dan het andere item. Dit is een lounge setje. Maar niet helemaal wat ik had gedacht. Ik noem het al mijn gabber setje, haha. Dat idee krijg je toch bij deze broek en vestje?! Ik dacht namelijk dat het vestje iets langer zou zijn.. Maar dit is echt een crop variant. Op zich best leuk.

Femme Luxe

Maar in combi met de broek zo. Nee, toch niet zo mijn ding. Het setje past verder heel erg goed. De maat (een S) is prima. Dat zeker. En de stof is ook super lekker zacht. De broek zit echt heerlijk. Het vestje vind ik minder fijn zitten. Komt ook een beetje door de hoge kraag. Zit niet chill.

Ik zie mezelf al verkleed gaan met Carnaval (als dat ooit weer mag) als gabbertje hoor, haha. Oh Merle, erg dit. Dit wordt verkocht als Loungewear. Dat kan zeker hoor. Maar niet voor mij dan.

Femme Luxe

De trui is een aanwinst en zit lekker chill. En ik heb er dus een carnaval outfit bij, haha. Hopelijk zijn de items de volgende keer wel op orde en bevallen ze iets beter.

Wat vind jij van de items van Femme Luxe?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

  1. Die trui is echt chill, ik heb hem ook! Het lounge setje is idd wat apart, ik heb er nu ook 1tje waarvan het toch echt langer leek op de foto maar echt mega cropt is als ik hem aan heb. Leuk artikel meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *