Feestdagen outfits: chill & glamour – Femme Luxe-

Hoi! Ik heb weer twee toffe feestdagen outfits voor jullie. En dan wel twee heel uiteenlopende kan ik je vertellen. Ik heb van Femme Luxe weer wat toffe items ontvangen. Of het helemaal goed ging en hoe ze staan zie je in deze post waarin ik je de feestdagen outfits show. Ik ga van een lekker chill setje naar een mooi glamour setje voor de Kerst!

Bij Femme Luxe mag ik vaak 4 toffe items uitzoeken. Dit kunnen losse items zijn of setjes. Dit maal ging ik voor twee setjes, een legging en een jurkje….Twee van de vier dingen zijn er. Helaas was één setje ‘ out off stock’ en die legging is helemaal niet doorgekomen. Beetje raar…

Feestdagen outfits

Maar goed: de twee items die ik heb, zijn wel gaaf. Echt iets voor de feestdagen. Hoewel we deze natuurlijk op een andere manier vieren dan we gewend zijn. Maar qua outfits en kleding kunnen we nog steeds alles, gelukkig!

Ik zat even te denken aan Kerst en Oud & Nieuw. Overdag ben je vaak lekker thuis en in de avond ga je dit vieren met familie of vrienden. Hoeveel, met wie en waar is nog even afwachten voor dit jaar zullen we maar zeggen.

Mocht ik toch iets van een Kerstdiner hebben, dan heb ik voor de avond een mooi jurkje en voor overdag een chill outfitje. Want hé: Kerst zijn ook vakantiedagen en dan willen we ook lekker rustig aandoen toch?!

Twee-delig lounge setje

feestdagen outfits

Wanneer je lekker thuis aan het chillen bent met de feestdagen is dit twee-delig lounge setje echt ideaal! Ik noem deze kleur altijd: Kerstboom groen, haha. Ik vind het zeker wel een toffe kleur! Het is een beetje een soort ribstofje en deze zit zoooo fijn. Echt een fijn setje om aan te hebben.

De top is echt cropped. Ik haalde deze uit de verpakking en hoorde alweer: ‘goh Merle, een baby truitje besteld.’  Haha grappig hoor. Maar ik moet zeggen dat ook ik de top wel super kort vind. Het fijne is dan dat de broek weer heel hoog opgetrokken kan worden. Of moet ik beter zeggen: flared legging. Het is echt een fijne broek.

feestdagen outfits

Ik heb de set in een maat M besteld en hij valt prima. Wel een hele korte top die wat strak zit. Mocht je dit niet willen, dan zou ik deze zeker twee maten groter bestellen. Ik heb het idee dat de pasvorm van de broek altijd wel kan. De pijpen zullen dan wel langer worden.

Satin dress

Maar hé: niet alles is chillen tijdens de feestdagen. Mocht je nou een lekker diner hebben of je komt samen met familie en/of vrienden dan is een mooie kerstoutfit zeker welkom. Ik zocht daarom deze mooie zwarte satin dress uit. Ik moest een beetje denken aan zo’n sexy nachtjapon ding.

Maar je ziet dit soort jurkjes best veel. Dat ga ik dan maar eens proberen! Het jurkje oogde op de foto best kort. Voor de zekerheid bestelde ik deze maar in een maat M. In de hoop dat ie ook niet super strak zou zitten. Nou ik had de jurk best een maat kleiner kunnen hebben. Hij zit nog best wijd. Niet echt aansluitend wat wel de bedoeling is.

feestdagen outfits

Hij zit nog best wijd. En zeker bij de hals. Ik vind hem daar niet mooi zitten. Nu zal ik voor die gave waterval hals ook te weinig tiet hebben zodat deze mooi kan vallen. Bij mij zie je gewoon één grote tuut aan de voorkant, haha. Niet heel charmant. De jurk heeft verder spaghetti bandjes en aan de onderkant een leuk detail waardoor de jurk aan een kant wat hoger zit.

Om een beetje het sexy gehalte van de jurk te verminderen heb ik ervoor gekozen om mijn stoere boots eronder te dragen. Plus een leren jasje (is anders ook wel koud met die spaghetti bandjes). Zo krijg je een heel ander jurkje vind ik. En kan je best aan het kerstdiner verschijnen.

feestdagen outfits

We zullen het zien…..

Ook vind ik dit een ideaal jurkje om mee te stappen tijdens de feestdagen. Helaas gaat dat niet lukken…. Hopelijk volgend jaar weer! Wel zou ik er nog een panty onder dragen dan.

feestdagen outfits

Twee toffe feestdagen outfits denk ik zo. Heel verschillend. Het chill setje zou ik sneller en vaker aandoen dan het jurkje denk ik. Komt omdat ik deze niet zo mooi vind zitten. Je kunt deze dus prima in je ‘ normale’ maat bestellen. Ach we zullen wel zien hoe de feestdagen verlopen en wat we dan aandoen…

Wat vind jij van de feestdagen outfits? 

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *