Comy outfits voor thuis werken – liefde voor paars-

Hoi! In deze video laat ik jullie heerlijke comfy outfits voor thuis werken zien. Thuis werken is nu bijna een jaar al in ons land. Niet te geloven he. In het onderwijs konden we gelukkig wel gewoon naar ons werk. Maar begin dit jaar werd dit anders. We werken nu al een aantal weken online met de kids. Vandaar de inspiratie voor deze video: coma outfits voor thuis werken. Want ook ik heb hiermee te maken.

Thuis werken voor mijn blog is normaal voor mij. Alles rondom mijn blog doe ik vanuit huis. Dat kan haast ook niet anders. Maar nu zit ik hele dagen thuis te werken. De basisscholen moesten nog weer een keer de deuren sluiten. En daar begon het online les geven weer.

Het is allemaal prima te doen en gaat goed. Je zit nu dus meer thuis en bent geneigd iets aan te trekken wat chill zit. Om nou in je pyjama te gaan zitten, lijkt mij ook niet wat. De hele dag in joggingbroek zou nog kunnen, maar heeft ook niet mijn voorkeur. Nee ik heb drie andere comfy outfits voor thuis werken.

Oké, ik geef gelijk toe: I’m cheating…. Een setje is wel met een joggingbroek, haha. Whoops. Maar ach: moet kunnen. Wanneer ik veel achter de laptop zit om les te geven en daarna te bloggen vind ik chill zittende kleding fijn om aan te hebben.

In de sale bij de PullandBear zag ik wat toffe flared pants. Een fijne sweater erbij en mijn outfit is klaar! Op beeld heb ik een fijne en leuke trui aan. Moet ik onverwachts de deur uit? Heb ik een leuke outfit aan en het belangrijkste: het zit gewoon lekker! En na het werken een lekker Onesies aan.

Flared broeken zitten altijd fijn en sweaters ook. De ideale combinatie dus! En al helemaal als de items in de sale zijn. Check de video en zie dat ik ook erg fan ben van de kleur paars.

Comy outfits voor thuis werken

Vond je de video leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog. Ben ik heel blij mee! De dagen thuis werken kom ik zo wel door in deze fijne setjes. En natuurlijk draag ik deze items daarna ook nog gewoon! Of e

Wat heb jij graag aan tijdens het thuis werken?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *