Boudoir fotoshoot resultaat

Hoi! Een tijdje terug plaatste ik een post over de boudoir fotoshoot die ik heb gehad. Wat was dat geweldig. Echt een hele leuke middag waarin ik mij een princes voelde. Ik voelde mij zo mooi. En ik kan je zeggen: er zijn super mooie foto’s uitgekomen! Vele vroegen of ik deze wilde delen…..Dus hier het Boudoir fotoshoot resultaat.

Om met de deur in huis te vallen: ik deel niet alle foto’s. Het zijn geen foto’s waar ik helemaal bloot op sta of iets in die trant. Maar er zullen ongetwijfeld collega’s of familieleden die dit zien en die hoeven niet alles te zien zeg maar ;).

Veertig foto’s om uit te kiezen. Phoe dat is een uitdaging. Ik vond elke foto zo mooi. Via een online galerij kon ik de foto’s bekijken. Vijf foto’s zaten bij de shoot in en kon ik gratis uitkiezen. Voor elke foto daarbij, moest ik bijbetalen. En daar ontkom je gewoon niet aan. Zo veel mooie foto’s.

boudoir fotoshoot resultaat

Boudoir fotoshoot resultaat

Ik heb geshoot in drie verschillende setjes. Dus van elk setje wilde ik sowieso een foto. Daarna heb ik gekeken welke foto’s echt anders waren dan hoe ik er normaal op sta en wat foto’s  die typisch Merle zijn. Zo heb ik een mooie mix.

boudoir fotoshoot resultaat

Alle foto’s vond ik zo mooi maar ik ga toch echt kiezen. Ook de herinnering van die dag is al zo mooi.

Heel erg blij met dit eindresultaat. De foto’s heb ik digitaal maar misschien ga ik er wel eentje laten afdrukken? Thijs zei al: alles boven ons bed, haha. Misschien een mooie foto op hout of canvas? We zullen er eens over denken.

boudoir fotoshoot resultaat

Raad ik een Boudoir shoot aan? Zeker! Niet onzeker zijn over je lichaam maar show het juist. De foto’s zijn zo prachtig dat ik zelf denk: wow, ben ik dat. Dat gevoel wil toch elke vrouw?

boudoir fotoshoot resultaat

Welke foto is jouw favoriet?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Eén reactie

  1. Wauw, wat zie je er fantastisch uit. 😍 Zelf zou ik dolgraag zo’n shoot willen doen, maar ik heb het lichaam er niet voor. Aan de andere kant. Het is ook weer goed voor de body positivite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *