Mijn Labello collectie – Labellino coconut & Aloe Vera

Labellino coconut & Aloe Vera

Hoi! Ik ga je vandaag mijn Labello collectie laten zien en mijn nieuwe aanwinst. De Labellino coconut & Aloe Vera. Met het koude weer heb ik heel erg last van droge lippen. Ik stap maar de koude buitenlucht in en mijn lippen krimpen en trekken samen joh. Zo droog. Gelukkig helpt Labello mij daarbij!  En er is nu een nieuwe variant met kokosnoot en Aloë Vera.

Waarom ik altijd Labello gebruik? Ik heb wel eens andere lippenbalsems geprobeerd. Van huismerken tot aan Baby Lips. Maar die vind ik toch allemaal minder fijn. Ik ben echt meer een Labello mens (als dat bestaat, wahaha). Labello werkt gewoon fijn en helpt goed tegen mijn droge lippen.

En ze hebben altijd een heerlijke geur en leuke kleurtjes! Zo heb ik in elke tas wel een Labello zitten. Heb ik een Labello op mijn nachtkastje staan (de ‘ gewone’ variant zeg maar). En staat er ook nog eens een Labello op de tafel in huis. Eigenlijk vind je ze overal. Vandaar dat ik er ook best wel wat heb….


En dan praat ik over dit aantal. Ik heb zelfs een voorraadje van mijn favo Labello’s. Ik gebruik graag de watermeloen variant en de ‘ gewone ‘  vanille variant. De vanille staat altijd op mijn nachtkastje en smeer ik altijd op voor het slapen. De watermeloen heb ik in de badkamer en doe ik in de ochtend altijd op. Verder heb ik een kersengeur, perzikgeur en een mangogeur. Allemaal heerlijk zoet.


En dan heb ik nog twee Labello Crayons. Hier heb ik al eerder een review over geschreven. Deze geven wat meer kleur af en gebruik ik vaak als ik ga werken in de winkel of een feestje heb. Super leuk!


Al mijn Labello’s zijn best zomers;  qua kleur en geur. Er is nu een nieuwe Labellino. Dit zijn geen sticks maar een schattig bolletje. Dit is een nieuwe geur: Labellino coconut & Aloe Vera.

Labellino coconut & Aloe Vera
Deze Labellino hydrateert je lippen langdurig en verzorgt ze intensief. Je krijgt hierdoor merkbaar zachter lippen. De formule verrijkt met kokoswater en aloë vera geeft je lippen een subtiele glans. Dat klinkt allemaal erg goed.

Labellino coconut & Aloe Vera
De Labello smeert erg fijn.  Alleen de geur…. Ik ben niet heel erg dol op kokos moet ik je zeggen. Maar de geur is niet helemaal kokos. Een beetje muffig ook . Niet echt mijn ding. Het is wel meer een Labello voor de winter. En hij maakt mijn lippen heerlijk zacht en soepel.


Ook een fijn voordeel: het is een lekker handzaam formaatje. Maar als ik eerlijk ben, heb ik liever een stick vorm. En een zoeter geurtje is meer mijn ding. Maar voor de koude winterdagen is deze Labellino wel heerlijk en goed verzorgend.

Draag jij vaak Labello?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *