Me-time moment onder de douche

me-time moment onder de douche

Hoi! Het liefst douche ik elke dag. En eigenlijk doe ik dat ook. Een me-time momentje onder de douche. Het warme water over je lichaam en jezelf lekker insoppen met de lekkerste douchegel. Ik kan er heerlijk van genieten. Lees meer over mijn me-time moment onder de douche.

Me-time moment onder de douche

Me-time moment onder de douche, wie herkent het niet? Je staat immers vaak alleen onder de douche. Jij en de douche. Ik douche meestal na het avondeten. Even lekker mijn hoofd leegmaken na een werkdag. In de weekenden douche ik meestal in de ochtend. Dan begin ik fris aan mijn vrije weekenddag. Wat vind ik zo fijn aan me-time moment onder de douche?

Hoofd leegmaken

Zoals ik al aangaf: het is de douche en ik. Even nergens aan denken en gewoon douchen. Mijn hoofd leegmaken dus. Ik overdenk de dag of juist wat ik nog wil gaan doen. En verder is het nergens aan denken en lekker insoppen.

Mezelf even heerlijk wassen vind ik ook fijn. Lekker mijn haren schoonmaken en genieten van het warme water uit de kraan. Onze douchekraan werkt erg gemakkelijk en hierdoor stel ik de juiste temperatuur samen. Onze douchekraan heeft twee standen. We hebben namelijk twee douches.

me-time moment onder de douche

Een regendouche kop en een gewone handdouche. Je kunt denk ik al raden welke ik het meeste gebruik…… Juist, de regendouche. Het water valt echt als regen op je huid. Dit voelt zo fijn en daar kan ik van genieten. Het is gewoon een mini massage erbij. Heerlijk ontspannen.

Warme douche

Wat ik laatst ook heb gezien is een sunshower. Dit lijkt mij ook heel fijn. Om nog meer ontspanning te creëren in de douche. Een sunshower is een extra toevoeging aan de doucheruimte. Naast genieten van een fijne douchesessie met water, is er ook een infrarood/UV-licht aanwezig. De warmte van de infrarood zorgt voor ontspanning en verlichting van pijnlijke spieren en het stimuleert de doorbloeding. Dat klinkt toch ook fijn?!

Douchen is gewoon een klein spa-momentje. Jezelf verwennen met lekkere douchegel en hierdoor ruikt de hele ruimte heerlijk. Ik gebruik graag producten van Rituals hierdoor ruikt je badkamer zo lekker. Even jezelf lekker scrubben en je huid voelt superzacht aan.

me-time moment onder de douche

Verzorgen

Sinds kort gebruik ik ook een haarmasker tijdens mijn wasbeurten. Dit geeft ook een heerlijk spa-moment. Mijn haren worden er heel zacht van. Ik kan er echt van genieten wanneer ik deze inbreng. En na een scrubbeurt smeer ik mezelf ook nog in met een bodylotion na die tijd. Je voelt je als herboren.

Ohja en scheren gaat eenmaal makkelijker onder de douche. Dat is ook een ritueel dat vaak terugkeert. Vooral wanneer ik mijn benen scheer. Het water wat langs mijn gladde benen glijdt. Heerlijk. En zeker nu de zomermaanden zijn aangebroken. Dan scheer ik mij vaker.

Douchen is voor mij dus een fijn moment van de dag. Genieten van de regendouche op mijn lichaam en de heerlijke geuren van de doucheproducten. Ik vind douchen nooit vervelend om te doen. Als kind al nooit, haha. En wie weet wat er nog bij gaat komen in onze badkamer of het me-time moment onder de douche nog aangenamer te maken….!

Douche jij graag?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *