Blondifier set L’Oreal Serie – haarspullen.nl

Hoi! Haren wassen, iets wat je regelmatig en vaak doet. Ik weet het: té vaak te haren wassen is niet goed. Daarom is een goede en fijne shampoo een must voor ons als vrouwen. Ik testte een nieuwe shampoo voor blond haar uit. Via de site haarspullen.nl vind je van alles op haar-gebied. Check de shampoo, conditioner en haarmasker van de Blondifier set, die ik mocht testen.

Blondifier set

Ik ben geen echte lichtegekleurde blondine van nature. Vroeger had ik hele blonde haren naarmate ik ouder werd, werd dit meer donkerblond. Op de middelbare school leek het zelfs meer richting de bruine kant te gaan. Super raar. Nu is het wel weer iets lichter. En ik speel een beetje vals, want: blonde highlights. Jep, een beetje blond van mijzelf en een groot deel uit een potje. Volgens mij hebben meer dames dit, haha.

Blondifier set

Mijn haren waste ik vaak met shampoo van Andrelon en de daarbij horende conditioner. Vaak een variant als: iedere dag shampoo of langer fris shampoo. Nooit echt iets speciaal voor blonde haren. Bij haarspullen.nl vind je zo veel verschillende producten voor je haren. Maar niet alleen haarproducten, nee ook skincare en make-up. Zowel voor de vrouw als man.

Het grootste assortiment is toch wel de haarverzorgingsproducten. En daar heb ik drie producten van om te testen. Een shampoo, conditioner en een haarmasker. Super leuk! De producten zijn van L’Oréal Professionnel Paris.  Een goed. professioneel en mooi merk. Ik ben er benieuwd naar.

Blondifier set

De set die ik ga testen is van de  L’Oréal Série Expert Blondifier set. Speciale producten voor het blonde haar. Eens wat anders voor mij dan een ‘gewone’ shampoo. Deze Blondifier set is een voedende set die je blonde haren glans geeft. De shampoo neutraliseert de gele tonen uit je haar, voor frisse blonde lokken. De ingrediënten beschermen je haar tegen invloeden van buitenaf en voorkomen dat je haar dof wordt. Je haar is makkelijker doorkambaar, glanzender en zachter.

Shampoo, masker, conditioner

Blondifier set

Wanneer ik deze producten zie, heb ik gelijk het idee dat ik bij de kapper ben. Het ziet er zo professioneel uit. En de geur van deze shampoo en conditioner doet mij ook denken aan de kapper. Een heerlijke en fijne geur, dat zeker. Zoals de verpakking doet vermoeden zal er misschien een paarse substantie in zitten. En ja hoor, dat klopt. De shampoo is donker paars. Best grappig en apart om te zien. Wanneer ik deze in mijn haar masseer wordt mijn haar een beetje blauw, haha. Grappig om te zien.

De shampoo spoelt gelukkig makkelijk uit. Daarna is het aan te raden om het haarmasker te gebruiken. Het is goed om eerst de shampoo te gebruiken zodat de haarschubben open gaan staan. Op deze manier kan het masker goed intrekken Na ongeveer 5/10 minuten spoel je het masker uit. Deze is trouwens gewoon wit, haha. En ruikt erg lekker fris.

En als laatste stap breng ik de conditioner aan. Deze is wel heel heftig van kleur, haha. Een beetje paars/donker blauw. Hier worden mijn haren echt blauw van, haha. Bijzonder om te zien. Deze laat ik niet al te lang intrekken en dan spoel ik deze ook uit. Het haarmasker gebruik ik niet elke wasbeurt. De shampoo en conditioner wel.

Mijn haren zijn erg makkelijk door te kammen, dat is heel erg fijn! Daarnaast voelt mijn haar lekker zacht aan. En ruikt het net alsof ik bij de kapper vandaan kom. Mijn blonde stukken in mijn haar glanzen mooi. Yes, ik ben er blij mee. Fijne producten van de L’Oréal Série Expert. Mijn haren voelen fijn aan en zien er gezond uit. Haarproducten speciaal voor blond haar bevallen mij dus goed.

Blondifier set

Gebruik jij speciale haarproducten voor je haren?

 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *